Για την Ιωάννα


1 Μαΐ 2012

Με λένε Βίκυ και είμαι η μαμά της Ιωάννας

Με λένε Βίκυ και είμαι η μαμά της Ιωάννας. Ακομα και τώρα 5 μήνες μετά ακουγεται σαν ψέμα. Η εγκυμοσύνη, η γέννα -- ολα ήταν τέλεια, μέχρι που η μικρή μας έκλεισε το δεύτερο μήνα και εγινε η διάγνώση.

 Η ασθένεια, νωτιαία μυική ατροφία, γενετική, έγω και ο άντρας μου είμασταν φορείς χωρίς να το γνωρίζουμε, προσδόκιμο ζωής το πολύ 2 χρόνια με μέσο όρο τους 9 μήνες. Άνοιξε η γή να με καταπιεί.

Νομιζα πώς ζούσα έναν εφιάλτη και πως κάποια στιγμή θα ξυπνήσω. Ήμουν σοκαρισμένη και ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ γυρνούσε στο μυαλό μου. Στο νοσοκομείο της έβαλαν ένα σωληνάκι στη μύτη για να τρέφεται και μετα απο 5 μέρες πήγαμε σπίτι, δεν υπαρχεί θεραπεία!

Μετά απο κάποιες μέρες ομώς αρχισαμε να σκεφτομαστε διαφορετικά. Η Ιώαννα έιναι δώρο για έμας. Μας έδωσε και μας δίνει τόσες ευχαριστες στιγμές. Αυτό είναι το DNA της, αυτό ήταν απο τη πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε, δεν είχε άλλη επιλογή να έρθει στο κοσμό. Σκέφτηκα πως της αξίζει να ζεί όπως καθέ άλλο παιδί της ηλικίας της και φυσικά να έχει μια μαμά και έναν μπαμπά που την αγαπάν και της δίνουν το καλύτερο δυνατό, και αύτο θα γινόταν μόνο αν ξεπερνούσαμε τον εαυτό μας και σκεφτόμασταν την Ιωάννα και μόνο. Σκεφτήκαμε πως στεναχωριόμαστε για τον εαυτό μας, γιατί δεν ικανοποιούνται τα δικά μας όνειρα, η Ιωάννα είχε τα δικά της "σχέδια", θα πρέπει να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή και όχι να σκεφτόμαστε τι θα γίνει μετα. Στο κατώ κατώ της γραφής κανένας δε ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Αποφασίσαμε πως μπροστά της δε θα κλάψουμε ποτέ! Η Ιώαννα μας έχει διδάξει μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα ό,τι κάποιος μαθαίνει μετά απο μια ολόκληρη ζωή.

 Το blog αυτό είναι αφιερωμένο στη ζωή της!

119 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Βίκυ, ειμαι η Αντωνία έχω sma τυπου δυο, ειμαι 31 χρονών, ο μεγάλος μου αδερφός εχει sma τυπου ένα, ειναι 36 ετών, έπρεπε να χε πεθάνει πριν 34 χρόνια σύμφωνα με όσα λέγαν τότε οι γιατροι. Δεν θέλω να σου δωσω ψεύτικες ελπίδες γιατί τα όρια μεταξύ των τύπων δεν ειναι σαφή, εξαρτάται δλδ απ το πόσο σοβαρή είναι η μορφή. Αυτό που ήθελα όμως να σου πω είναι οτι ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να προσδιορίσει το προσδόκιμο της ζωής της συγκεκριμένης πάθησης, ο αδερφός μου τα πρώτα χρόνια της ζωής του κινδύνευσε από κρυώματα, με πολυυυ όμως περιποίηση απ τους γονείς μου τα ξεπέρασε, καθώς μεγάλωνε ξεπερνούσε πιο εύκολα τα απλά κρυώματα, μη το βάλετε κάτω, ζήστε την κάθε μέρα (αυτό κάνω κι εγώ) αλλά βάλτε και βάσεις για το μέλλον γιατί η Ιωάννα μπορεί να χει μέλλον, την το εύχομαι ολόψυχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βικυ μου χαιρομαι πολυ που σε βρηκα.πολυ ομορφο δωρο το μπλογκ που εφιαξες για την μικρη σου.Ελπιζω ολα να πανε καλα στην οικογενεια σου κ να διαψευστουν οι γιατροι.Σε φιλω εσενα κ την μικρη κ θα τα λεμε απο εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βίκυ μου συγχαρητήρια για το Blog που έφτιαξες. Αν και είμαστε μακριά, σας σκεφτόμαστε καθημερινά και προσευχόμαστε για την Ιωάννα. Να μου τη φιλήσεις και εύχομαι ό,τι καλύτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Giasou Vicky mou! Den tha pistepsis poso poli xarika pos brika to blog tis Ioannas.Eivai toso glikoula kai toso omorfi....Sas skeftome para poli, mou lipoun ta logia.
    Poli oreo blog tis mikroulas, etsi boro kai ego apo makria na blepo tin Ioanna. Eisai mia poli kali manoula, bazis ta dinata sou gia to paidi sou!
    Kaneis den bori na dei sto mellon, kai jia afto euxome apo tin kardia mou na pane olla kala. Angaliase mou tin mikroula mou kai dose tin ena fili.
    In Gedanken sind wir bei euch....Bleibt stark für Ioanna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας διαβάζω εδώ και δύο μήνες και το μόνο που εύχομαι είναι όλα να πάνε καλά για την μικρή Ιωάννα. Να είναι πάντα ευτυχισμένη! Το σίγουρο είναι ότι ζει μία ζωή γεμάτη αγάπη! Είστε δύο υπέροχοι γονείς.. δεν είναι τυχαίο ότι ο Θεός σας επέλεξε για την Ιωάννα... Είστε στις προσευχές μας κάθε μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι τόσο καταπληκτικός ο τρόπος που το αντιμετωπίζετε...είναι τόσο αληθινός και γεμάτος αγάπη. Δεν μπορώ και δεν γίνεται να καταλάβω αν είναι εύκολο,δύσκολο,ακατόρθωτο...ξέρω όμως πως είναι αυτό που θα 'θελα να ήμουν ικανή να κάνω κι εγώ σε ανάλογη περίπτωση. Μόνο τον θαυμασμό μου μπορώ να εκφράσω όταν βλέπω δυο ανθρώπους να 'χουν απομακρύνει κάθε είδους εγωισμό από πάνω τους. Εύχομαι να γίνει το καλύτερο για το πλασματάκι σας...κι εσείς να είστε πάντα δυνατοί κι αγαπημένοι. Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να λυπηθεί...χάρηκα που σας γνώρισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΙΚΥ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!
    ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΚΙΤΣΑ ΜΑΣ!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ..ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΑΣ!!!!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!
    ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΝΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να φτάσεις στο σημείο να διώξεις κάθε εγωισμό και να αποδεχτείς το "κακό" που σου έτυχε ως την μεγαλύτερη χαρά...ένα ανέλπιστο δώρο που συνεχώς σου δίνει "μαθήματα" και σε κάνει καλύτερο ως άνθρωπο..Συνεχίστε έτσι, αγαπημένοι...απολαμβάνοντας κάθε μέρα με την πανέμορφη μικρούλα σας...και ελπίζοντας ό,τι καλύτερο γι' αυτήν...Δεν ξέρω αν αυτό σας λέει κάτι αλλά όπως προσεύχομαι για την 4χρονη ανηψιά μου...θα προσεύχομαι και για την Ιωάννα σας...Φιλησέ την μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Giasou Vicky mas, kai emeis vrikame to blog ths Ioannas kai xeromaste kathe fora pou benoume mesa kai vlepoume tnn mikroula mas.
    Einai para poli glikeia, san na vlepoume tin Yiota mikri moro:-)
    Euxomaste mesa ap'tin kardia mas, na pane olla kala gia tin mikroula, na einai panda xamogelasti!
    Vicky mou sas skeftomaste sinehia, eisaste dio iperohi goneis, kouragio Vicky mou!
    Kane tin Ioanna mia megali angalia kai ena gliko fili apo tin thia kai to thio.
    Vicky se filoume, kai panda eimaste konda sas!
    Me agapi
    Ilias kai Anna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. kalhspera,eimai h elena apo keryra k exw gw mia mpoumpou 1o mhnwn.
    eida tyxaia to blog sto facebook,otan to diabasa eklapsa poly....meta otan to xana diabasa k vlepontas aytes tis matares...skefthka oti exeis apolyto dikio na zoyme to twra....
    einai poly tyxerh h ioanna poy exei esas , kai pisteyw oti ola tha pane kala.pleon mpainw kathe mera sto blog na mathainw nea sas,proseyxomai kathe vrady gia thn ioanna .....apo thn prwth stigmh poy eida ta matiakia ths ....mphkan sthn kardia moy..na sas exei o theos kala k na sas dinei dynamh....kalo vrady

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εύχομαι ο Θεός να σας δίνει δύναμη που θα την αντλεί το παιδί και θα την μετατρέπει σε ζωή! Είναι υπέροχη η Ιωάννα σας γλυκούλα και τσαχπινούλα!! Να την έχετε πάντα χαρούμενη! Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΒΡΗΚΑ ΤΟ BLOG ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΟ SMA... ΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΛΥΚΙΑΣ ΚΟΡΟΥΛΑΣ ΣΑΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ... ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΣΑΣ ΞΕΡΩ, ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΑΣ ... ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ.... ΑΑΑ!!! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ - ΣΟΦΙΑ .... ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕ ΖΗΛΕΥΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ... ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΟΥ ... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βίκυ μου, συγχαρητήρια για το όμορφο blog σου για τη ζωή της Ιωάννας, αυτού του αγγέλου που μόνο χαρά δίνει κι' ας ταλαιπωρείται τόσο με σωληνάκια και νοσοκομεία.... Είσαστε δυο υπέροχοι άνθρωπο και γονείς, με δύναμη ψυχής και πολλή αγάπη, πράγματα που με κάνουν να σας θαυμάζω απεριόριστα γιατί δεν ξέρω πόσοι θα μπορούσαν να αποβάλουν κάθε εγωισμό και να αφοσιωθούν σε έναν άγγελο με τόση αγάπη και αυταπάρνηση. Οι σκέψη μου και οι προσευχές μου είναι κοντά σας και στο προσκεφάλι της μικρής πριγκίπισσας μας (έγινε "μας" τώρα πια), για ό,τι καλύτερο θέλει ο Θεός για κείνη.
    Ένα γλυκό φιλάκι από μένα δώσ' της....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΑΣ.ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΣΑΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ....ΘΕΛΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΣΥΓΚΙΝΙΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΜΟΥ.ΦΙΛΙΑ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η Ιωαννα σας ειναι μια γλύκα κι εσεις ειστε δυο πολύ δυνατοί και υπέροχοι γονείς!Είναι αξιοθαύμαστος ο τρόπος που αντιμετωπίζετε την ασθένεια της μικρούλας σας, που την αποδεχτηκατε και προχωρατε πιο δυνατοί!Εύχομαι μεσα απο την καρδια μου να την χαρειτε για πολλά πολλά χρόνια και να ειστε πλήρεις απο την αγάπη που της δινετε και παίρνετε πίσω!
    Σας στελνω τα φιλια μου και τη σκέψη μου και παιρνω απο εσας θετική ενεργεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αξιοθαυμαστοι γονεις!
    Να καμαρωσετε το παιδακι σας και να το φυλα η Παναγια μας!
    Ο Θεος να σας το χαριζει και να σας δινει δυναμη στον αγωνα σας!
    Εχω περασει φασεις σε νοσοκομεια με τα παιδια μου χωρις να μας δινουν την παραμικρη ελπιδα για το αυριο και με δυσκολες πολυ συνθηκες. Απο σημερα που σας βρηκα θα σας εχω στην προσευχη μου!
    Διαβασα μονορουφι ολες σχεδον τις αναρτησεις σας! Ομορφη ιδεα το μπλογκ σας!
    Φιλια σε εσας κι ενα μικρουλι στο πατουσακι της αγγελουδιτσας σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να δειτε την μικρουλα σας να μεγαλωνει και ολα αυτα που περνατε να ειναι μετα απο χρονια μια απλη αναμνηση. μεσα απο την καρδια μου θελω να ευχηθω οτι καλυτερο για εσας και για την μικρουλα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σας ευχαριστώ που μου διδάξατε τί είναι ζωή.Σας ευχαριστώ για τα γνήσια ανθρώπινα αισθήματα που με κάνατε να νοιώσω.
    Σας ευχαριστώ που μου μαλακώσατε την καρδιά.Σας ευχαριστώ που μου διώξατε μονομιάς, σα να με άγγιξε το χέρι μιας νεράιδας, τα αρνητικά συναισθήματά μου.
    Τα λόγια σας,οι σκέψεις σας έδρασαν στο είναι μου όπως το Ευαγγέλιο, όπως τα λόγια του Ιησού.
    Η σκέψη μας η προσευχή μας και η ευχή μας ανόθευτες, όπως εσείς μας τις πλάσατε, είναι μαζί σας.
    Όπως παρακάλεσε και μία φίλη παραπάνω , ένα μικρό φιλάκι στο πατουσάκι της αγγελίνας σας.
    Βαγγέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Υποκλίνομαι στην δύναμη σας,και εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να πάνε όλα καλά για τον μικρό σας άγγελο,να της δώσετε μια τεράστια αγκαλιά από μένα και την κόρη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η αγάπη κάνει θαύματα...αυτή σας στέλνω κι εγώ και εύχομαι όλα να πάνε καλά! Ο Θεός Είναι Μεγάλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ευχομαι με την αγαπη του κοσμου ολα να πανε καλα.απο θεσσαλονικη με αγαπη για την ιωαννα την κουκλαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προσωπικά, έχω τον Σπύρο ως πρότυπο! και εσύ Βίκυ γνωρίζω πόσο άξια είσαι. Σκέφτομαι λοιπόν, ότι η μικρούλα Ιωάννα θα έχει πολλά χαρίσματα και αν περνάει από τώρα, τα δύσκολα! τι να πω; Για όλα στη ζωή υπάρχει λόγος! Άλλωστε, η ζωή είναι γεμάτη χαρές, εκπλήξεις, δώρα... αλλά και αναποδιές. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι αγάπη, δύναμη και θετική σκέψη! Να είστε όλοι γεροί, ενωμένοι και όλα θα πάνε καλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. καλημέρα
    η ζωή είναι τόσο σύνθετη και δεν μπορείς να έχεις εξηγήσεις για ότι συμβαίνει. Έχε πίστη κι εμπιστοσύνη, όπως έχουμε όλοι...κανείς δεν ξέρει τι σχέδιο επιφυλάσσει η Ανώτερη Δύναμη για τον κάθε ένα μας...Σου στέλνω την αγάπη μου από την Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κουράγιο και υπομονή στις δύσκολες στιγμές που περνά η οικογένεια σου. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά στο μωρουλίνι. Να το έχει ο θεός καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο Θεός να έχει καλά το κοριτσάκι σας και εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλημέρα.
    Στην λέξη ΓΟΝΕΙΣ στα λεξικά πρέπει να βάλουν την φωτογραφία σας.
    Είστε άξιοι γονείς συγχαρητήρια !
    Ευχόμαστε εγώ και η σύζυγο μου ο καλός θεός να διαψεύσει τους γιατρούς και το αγγελούδι όλων μας πλέων να ζήση και να δώσει απέραντη χαρά και ευτυχία σ αυτούς τους υπέροχους γονείς.
    Ο Θεός να είναι μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. αξιοι γονεις αξιοι να λεγεστε ανθρωποι.Ευχομαι με ολη μου την καρδια να την δειτε οπως επιθυμειτε και να μας γραφετε τα νεα της για πολλα πολλα χρονια ακομα.ειμαστε κοντα σας και στο αγγελουδι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πω πω βρε παιδιά... Τί να πω... Δεν έχω παιδιά, θέλω να αποκτήσω. Αυτό που διάβασα με συγκλόνησε. Κουράγιο ρε παιδιά και μην παίρνετε τίποτα ως δεδομένο. Το μόνο που μπορώ να σας πω εγώ είναι να σκέφτεστε μόνο θετικά. Ο Hawking υποτίθεται θα πέθαινε πριν από δεκαετίες και εκείνος μεγαλούργησε στις θετικές επιστήμες. Κουράγιο παιδιά, οι γιατροί εκτιμήσεις κάνουν δεν είναι μελοντολόγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Agapitoi mou filoi kathe moro pou erxetai sti gi einai enas agelos pou erxetai konta mas kai ginetai anthropos. sto xeri to diko mas einai na diatirisoume tis xares tou.Emeis eimaste pou dokimazomaste apo ton Megalodynamo.Eseis dokimazeste kai tora me to ageloudi sas.Me poly pisti parakliseis stin Panagia Mitera ton Yio tis kai ton Megalodynamo tha exete to ageloudi sas konta sas san olous.Den einai ta panta mono sta xeria tis epistimis.Otan oi giatroi sikonoun ta xeria ta sikonoume kai emeis pros ti moni dynami pou einai pano apo ola.Eyxomai na axiothite na ti deite se oles tis faseis tis zois tis mazi me ta engonia sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ. ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η Ιωάννα έχει δύναμη πολλή δύναμη και οι γονείς της επίσης.
    Και όλα θα πάνε καλά να είστε σίγουροι και να προσεύχεσθε.
    Σας έστειλα ήδη πληροφορίες για τον Ιωάννη του Θεού (John of God). Ειλικρινά δοκιμάστε τον. Ισως είναι το θαύμα που περιμένετε, το θαύμα που χρειαζόσαστε :)
    Ό,τι καλύτερο και όλα κατ'ευχήν
    Dimitra Fragopoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλημέρα!!! καλή δύναμη και κουράγιο... εύχομαι μέσα απο την καρδια μου να πάνε όλα καλά. είναι πολύ τυχερή που έχει τέτοιους γονείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εύχομαι όλα να πάνε καλά! Έχω ζήσει αυτήν την άτιμη αρρώστια στην οικογένεια μου. Φένεται ότι έχετε τα εφόδια να την αντιμετωπίσετε: θάρρος, πίστη και αγάπη. κάλή δύναμη και στους τρεις σας. keep up the good work, you are amazing!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Σας εύχομαι καλή δύναμη και πολύ κουράγιο! Είστε αξιοθαύμαστοι, η Ιωάννα είναι πολύ τυχερή!
    θα πάνε όλα καλά, θα δείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Έχετε την τεράστια υποστηριξή μας παιδιά! Η Ιωαννα θα είναι πολύ περήφανη για τους μεγαλόψυχους γονείς της !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Σας εύχομαι ολόψυχα το γλυκό κοριτσάκι σας η Ιωάννα να ζήσει πολλά πολλά πολλά χρόνια και να στείλει αδιάβαστος όλες τις ιατρικές στατιστικές!!!

    Μην χάσετε το κουράγιο σας και θα την βοηθήσετε να το πετύχει...
    Το αξίζει και το αξίζετε.

    Ν είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας και εσείς έχετε αποδείξει οτι ο αγώνας αναδεικνύει τον αγωνιστή και το νικητή. Είστε νικητές σε κάθε περίπτωση και είναι σίγουρο ότι το παιδάκι σας θα ζήσει μέχρι να γεράσει και εσεις θα είστε δίπλα του και θα του μαθαίνετε να αγωνίζεται και στο τέλος να νικάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά! Είναι μια κούκλα και τυχερή που σας έχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γειά σου Ιωάννα μου. Σου στέλνω τις πιο γλυκές μου ευχές γλυκιά μου κούκλα. Η μαμά και ο μπαμπάς είναι τυχεροί που σε έχουν.


    Πολλά γλυκά φιλιά από τη καρδιά μου
    Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Γεια σου Βίκυ. Φιλιά καλοκαιρινά Ιωάννα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μακάρι όλα να σας πάνε καλά και να διαψευστούν οι προβλέψεις...Πραγματικά το εύχομαι από την καρδιά μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. συγκλονιστηκα απ οσα διαβασα ...ευχομαι να πανε ολα καλα οντως παρα πολλες φορες οι γιατροι διαψευδονται και η φυση συνεχιζει νικηφορες πορειες ζωης...να εχετε το ιδιο κουραγιο και ψυχικη δυναμη που σας στηριξε μεχρι τωρα ...να ειστε ολοι καλα και ποτε μην παψετε να αγωνιζεστε και να ελπιζετε...ελενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. όλα θα πάνε καλά αρκεί να το πιστεύετε...όλη η θετική ενέργεια μας μαζί σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ... εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είστε για ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ και οι τρεις σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ!!!ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ!!!ΠΙΣΤΕΒΩ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΟ!!!ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΕΤΡΕΥΤΗ!!!ΑΓΓΕΛΙΚΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μια ζεστή καλημέρα στην πανέμορφη Ιωάννα και τους καταπληκτικούς γονείς της!
    Η μικρή είναι όλο τσαχπινιά και μου θυμίζει την κόρη μου!
    Να είστε και οι τρεις καλά και να περνάτε υπέροχα!
    Πόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Επειδή τα πολλά λόγια είναι περιττά, οι εικόνες τα λένε όλα.
    Εγώ όμως θα γράψω λίγα λόγια.
    Αγαπώ πολύ τα παιδιά. ότι ηλικίας και αν είναι, γιατί με γεμί-ζουν με χαρά. Μου αρέσει να συζητώ μαζί τους, γιατί αν και μι-κρότερα σε ηλικία έχουν πάντα τον τρόπο να σε διδάξουν, όχι σε γνώσεις, αλλά στη ζωή. Ο άνθρωπος μπορεί να μάθει αρκεί να έχει θέληση και το κυριότερο αγάπη προς όλους.
    Σας εύχομαι να είστε οικογενειακώς όσο το δυνατόν καλύτερα και πάντα αγαπημένοι και ότι επιτρέψει ο Θεός να είναι καλοδεχούμε-νο.
    Καλή Δύναμη Ιωάννα, θα είσαι πάντα στην προσευχή μου.
    Με αγάπη, Παναγιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. εύχομαι δύναμη σε εσάς και να πάνε όλα καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ιωάννα μου είσαι μια ζαχαρωτή μπουκίτσα!!! Κάθε μέρα θα σας σκέφτομαι! Και Βίκυ κρατάω αυτό που είπες ότι αν δεν μπορούμε να προσθέσουμε μέρες στην ζωή μας ας προσθέσουμε ζωή στις μέρες μας! Σπύρο να χαίρεσαι την Σπυρουλίνα σου! Είστε πραγματικά πολύ τυχεροί! Φιλιά Πολλάααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Είναι τόσο άδικο... Είναι κρίμα... Το μόνο που μου δίνει ελπίδα, είναι ότι εκεί που πάει θα είναι καλύτερα. Γιατί όμως έπρεπε να γεννηθεί; Έχω ένα μπόμπιρα 4 μηνών. Τώρα που τον γνώρισα θα πεθάνω αν μου πάθει κάτι. Σε συγχαίρω για το κουράγιο και τη δύναμή σου. Επειδή πιστεύω στα μικρά καθημερινά θαύματα, εύχομαι το αγγελούδι σου να τα ξεπεράσει όλα. Και να βγει δυνατή μέσα από αυτή τη μάχη που δίνει τώρα. Σου εύχομαι να είσαι πάντα δυνατή, να χαίρεσαι την πριγκίπισσά σου και ό,τι καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΑΣ . ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΠΙΦΥΛΑΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ . ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ .
    ΟΣΟ ΑΝΑΠΝΕΩ ΕΛΠΙΖΩ......
    TO EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ SYGAPATSA@IN.GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. VIKI KALHSPERA EINAI AMARTIA AYTO POU LEW ALLA EINAI FORES POU PISTEUW OTI KATI KANEI LATHOS O THEOS ALLA MONO AYTOS XEREI TO GIATI.TO DIKO MOU MUALO DEN MPOREI NA DEXTEI THN PRAGMATIKOTHTA ISWS GIATI TO THEWRW ADIKO NA PERNEI KONTA TOU ATHWES PSUXES.GINONTAI OMWS KAI THAUMATA KAI APO TON TROPO POU ANTIMETWPIZETE THN KATASTASH ANTILAMVANOMAI OTI TO IDIO PISTEUEIS KAI ESU.SUNEXISTE NA DINETE ZWH STO AGGELOUDI SAS KAI EUXOMAI APO KARDIAS NA SAS THN EPISTREFEI PISW GIA POLLA POLLA XRONIA.OTI KALHTERO KAI GIA TOUS TREIS SAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Κουράγιο,παιδιά!Είστε αξιοθαύμαστοι!!Καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ιωάννα, σε ευχαριστώ πολύ που γράφεις τις ωραίες σου ιστορίες . Με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Νομίζω πως από τότε που άρχισα να σε διαβάζω έχω γίνει πιο υπομονετική, πιο ήρεμη και πιο συμπονετική.

    Και μάντεψε! Εκεί που νόμιζα πως είχα x προβλήματα, ξαφνικά κατάλαβα πως μάλλον δεν είχα κανένα. Μπορεί κατά καιρούς τα πράγματα να μην έρχονται όπως τα θέλουμε, αλλά μαζί σου κατάλαβα πως τα προβλήματα δημιουργούνται μόνο όταν εμείς τους ανοίξουμε και τους πούμε "Περάστε". Το κακό είναι ότι είμαι λίγο ξεχασιάρα και πολλές φορές ξεχνάω την αλήθεια και γυρνάω στον παλιό μου εαυτό. Μάλλον πρέπει να κάνω καδράκι μερικά από τα ωραία που γράφεις για να μην τα ξεχνώ.

    Επίσης ήθελα να σε παρακαλέσω να αφήνεις λίγο παραπάνω τη μαμά σου να γράφει, γιατί κι αυτή τα λέει πολύ ωραία. Ξέρω ότι μπορεί να σου φαίνονται λίγο βαρετά, αλλά κάν΄το για τις φίλες και τους φίλους σου. Γιατί η μαμά σου με αυτά που γράφει άθελά της μας δείχνει πως να γίνουμε καλύτεροι γονείς. Ήταν τελικά απλό, αλλά δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να κατανοούμε τα παιδάκια και να τους αφήνουμε το χώρο/χρόνο που χρειάζονται. Και ναι αυτό το κατάλαβα μέσα από εσάς.

    Και μπορεί ο στόχος σας να είναι να μάθουν όλο και περισσότεροι για το SMA, αλλά αν μου επιτρέπετε, νομίζω πως καταλάθως έχετε πετύχει και κάτι άλλο. Να κάνετε πιο ευτυχισμένα τα παιδάκια, γιατί «διορθώνετε» τα λάθη των μεγάλων.

    Αν ο καθένας μας βρίσκει τελικά το αποτύπωμα που θα αφήσει πάνω στη γη, νομίζω πως εσείς είστε τυχεροι, γιατί έχετε ήδη αφήσει μια πατημασιά εκατό φορές μεγαλύτερη από την πατούσα της Ιωάννας.

    Και κάτι στ΄αλήθεια τελευταίο, γιατί σε κούρασα. Ιωάννα, έγινες μια ολόκληρη κοπέλα. Μάλλον ήρθε η ώρα να κόψεις το ψευτόκλαμα (κλαιώ και κοιτάω αν με βλέπουν). Βρες άλλα κόλπα, αυτό το κατάλαβαν. Ποιόν νομίζεις ότι κοροϊδεύεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Καλησπέρα Βίκυ με λένε 'Εφη. Είσαστε πραγματικά "ήρωες" για την υπομονή σας και το κουράγιο σας, άνθρωποι σαν εσάς σπανίζουν στις μέρες μας. Εύχομαι ότι καλύτερο για την μικρή μας Ιωάννα και για εσάς φυσικά. Να περνάτε το χρόνο σας όσο πιο ευχάριστα γίνετε. Μακάρι να μπορούσαμε εμείς να κανονίζουμε τη ζωή μας αλλά δεν γίνετε. Όλα είναι γραμμένα στην μοίρα του καθενός. Καλή δύναμη και κουράγιο. Χάρηκα πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. καλησπερα σας, μολις εμαθα για αυτην την σελιδα και ηθελα πολυ να την δω!!!το αξιαγαπητω μωρακι σας ειναι σκετη γλυκα σας ευχομαι ολα να πανε καλα,και η ιωαννιτσα να το 1% των παιδιων που γινετε το θαυμα και ζουνε!!!!πραγματικα ειναι πολυ ασχημο να μαθενεις κατι τετοιο για το παιδι σου!!!παντως αυτο που κανετε ειναι πολυ καλο,γιατι ετσι δινετε διναμη σε καποιους που εχουν στεναχωριθει απο μικροτερα προβληματα που εχουν,μπορει να ειμαι μικρη αλλα σας καταλαβενω.....αν και οχι ακριβως,γιατι για να καταλαβεις τον πονο καποιου πρεπει να τον ζησεις!!!λοιπον φιλακια ελπιζω να τα καταφερεται!!!!κουραγια,δυναμη,ευτιχια!!!κατερινα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Αγαπητοί γονείς της Ιωάννας, δεν έχω λόγια για την αγάπη σας! Ο Ιησούς Χριστός αυτήν την ώρα κρατάει στην αγκαλιά του την γλυκειά κορούλα σας και αυτή σας χαμογελάει! Παίζει Αυτός μαζί της, την προσέχει Αυτός! Να μην λυπάστε που έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο και να χαίρεστε που η Ιωάννα ήρθε στη ζωή σας! Είναι το ΔΩΡΟ σας και σας περιμένει μια μέρα να ξανασυναντηθείτε, αυτή τη φορά για πάντα!
    (Μιχάλης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ας είναι η γλυκιά Ιωάννα ο φύλακας άγγελος για όλα τα μωρά του κόσμου, τα δικά μας μωρά. Συνεχίστε να είστε δυνατοί, τώρα ακόμη πιο δυνατοί. Η σκέψη μας είναι μαζί σας!
    Χρύσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. KALO TAKSIDI IWANNAKI MOU,MPOREI POTE NA MI SOU EGRAPSA AN KAI TO ITHELA POLI PANTA FRONTIZA NA MATHAINW NEA SOU.PRAGMATIKA HSOUN KAI THA EISAI ENAS AGGELOS POU IRTHE NA MAS DIDAKSEI TO NOHMA THS ZOIS GIATI KI AYTO POLLES FORES TO KSEXNAME.HTAN POLI ADIKO NA VASANIZETAI I MIKRH TRYFERH KARDOULA SOU.TWRA OMWS EIMAI SIGOURH OTI PERNAS POLI KALITERA.DEN KOURAZESAI KAI SIGOURA THA PAIZEIS ME POLLA KI OMORFA PAIXNIDIA EKEI POU EISAI.NA THIMASAI PANTA IWANNA MOU OTI OI GONEIS SOU SAGAPANE POLI.AN KI APO KEI POU EISAI TO KSEREIS POLI KALITERA APO TON KATHENA.PREPEI NA DWSOUME SYGXARHTHRIA PRWTA AP OLA SE SENA GIA TIN DYNAMH PSIXIS KAI TON AGWNA SOU OPWS KAI STOUS YPEROXOUS GONEIS SOU GIA TO KOURAGIO KAI TH DYNAMH POU EIXAN NA ANTIMETWPIZOUN KATHIMERINA ENA TOSO SOVARO PROVLIMA.SAGAPAME POLI GLIKO MOU MWRAKI KAI PANTA NA MAS XAMOGELAS OPWS TWRA.THA MAS LEIPSEIS POLI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Δεν ξέρω τι να πω και τι να σας γράψω - είμαι γονιός και προσπαθώ να μπώ στη θέση σας, παρότι αυτό που ζείτε δεν μπορώ να το ζήσω όπως εσείς..

    Να είστε καλά, να τη θυμάστε και εύχομαι ο Θεός να ανταποδώσει την καλοσύνη και την αγάπη που δείξατε στη μικρούλα Ιωάννα.

    Είμαι σίγουρος ότι το άξιξε και το αξίζετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Αγγελος εγινες μικρη μου Ηρωιδα.. Να προστατευεις τους γονεις σου ωσπου να τους δεις ξανα!!! Θα σε μνημονευουμε ολοι!!!! Καλο ταξιδι!!! Ελενα Ζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. καλο ταξιδι γλυκο μου μωρακι...τωρα που εισαι αγγελακι να προσεχεις ολα τα παιδακια του κοσμου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Καλό ταξίδι μικρή Ιωάννα....Ο Θεός σ'αγαπησε πολύ γι'αυτό σε πήρε κοντά του.... Να προσέχεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ti na pw!Adika''efyge''afto to paidi apo ti zwi!Apo mia sovari arrwstia!Ti sou epifyllasei i moira telika?
      :(

      Διαγραφή
  65. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΕΝΝΑΙΑ ΦΕΡΘΗΚΕ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ...ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΣΑΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ..ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΜΑ..ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΗΓΟΡΗΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. καλο παραδεισο μικρουλα μου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Καλο ταξιδι αγγελουδακι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Μολις ειδα την σελιδα σου αγγελουδι μου και συγκλονιστηκα! Ως μανουλα λοιπον , προσπαθω τουλαχιστον να αισθανθω τον πονο των γονιων σου αλλα και παλι ειναι αδυνατον! Μακαρι εσυ ως Αγγελος πλεον να εισαι φυλακας για ολα τα παιδακια του κοσμου και απο τον παραδεισο οπου φυσικα βρισκεσαι ,να δινεις κουραγιο στην μανουλα σου και τον μπαμπακα σου ,να ειναι καλα και να σε θυμουντε παντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. H IWANNA MAS EZHSE GIA LIGO THN F8ARTH ZWH ALLA KERDISE TON PARADEISO,THN AIWNIA ZWH!AGWNISThKE KAI TWRA O XRISTOS MAS THS DINEI THN AIWNIA XARA POY DEN EXEI TELOS!KAI OPWS EXEI PEI O AGIOS GERONTAS MAS PAiSIOS,TA PAIDAKIA POY TALAIPWROYNTAI ME ARRWSTEIES KERDIZOYN TON PARADEISO KAI MAZI ME AYTA KAI OI GONEIS TOYS GIA TIS TALAIPWREIES POUY PERASAN.KALON PARADEISON KORITSAKI MOY!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Καλό ταξίδι αγγελούδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Μόλις έμαθα για την ασθένεια, για την πανέμορφη, γλυκούλα Ιωάννα, για τους υπέροχους γονείς της...
    Πραγματικά καλή δύναμη και μπόλικο κουράγιο σε εσάς τους γονείς και καλό ταξίδι στο αγγελούδι σας. Τώρα που τη γνώρισα θα την έχω και εγώ πάντα στην καρδιά μου και θα τη συστήσω και σε αυτούς που γνωρίζω...Έτσι για να υπάρχει πάντα ανάμεσά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ...
    ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΕΚΡΩΝ. ΚΑΙ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΑΙΩΝΟΣ...

    Η ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΕ, ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Καλο σου ταξιδι μικρη μου..να προσεχεις την μαμα και τον μπαμπα σου απο εκει πανω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Καλό ταξίδι, κουκλίτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. eimai mia manoula ponemenh ki egw..exasa prin 10 xronia to prwto mou paidi,sta 16 tou xronia.opote 3erw pws niw8ete..opws 3erw kai oti ta logia mas dn glukainoun ton pono sas apo thn apwleia ths mikroulas sas..h zwh omws einai telika stigmes...kai aytes oi stigmes pou exete zhsei me to aggeloudi sas 8a zestainoun gia panta tis kardies sas..na eiste kala kai na sas dinei o 8eos kouragio!! filia polla kai as mhn sas gnwrizw..sas skeftomai!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Καλο σου ταξιδι μικρη μου πρικιπισα και αν δεις καπου τον μικρο μου Χαραλαμπο να του πεις οτι η μανουλα δεν θα τον ξεχαδει ποτε οσο ζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Kαλό ταξίδι μωράκι. Καλή τύχη να χουν οι γονείς σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Μπράβο Ιωάννα .Είσαι ένα θαυμάσιο κορίτσι και ένας υπέροχος άγγελος
    Σε αγαπάμε πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Καλό ταξίδι μικρούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. den xriazontai logia einai ena akoma aggeloudi sthn agkalia tou theoulhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. KALO ΤΑΞΙΔΙ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ.ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ,ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ 2 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ..ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Καλό της ταξίδι....Αυτοί οι γονείς ας γίνουν πρότυπα σε όλους εμας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Καλο ταξιδι μικρη πριγκιπεσα....τα λογια ειναι φτωχα για να περιγραψουν τον πονο,οταν φευγουν τετοιες ψυχουλες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. καλο ταξιδι μικρο αγγελακι να περνας καλα στην αγκαλια του θεου που σε ηθελε κοντα του ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. καλο ταξιδι μικρη πριγκηπισα!!!παντα θα εισαι και στην καρδια και στο μυαλο του μπαμπα και της μαμας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. καλο ταξιδι πανεμορφο πλασματακι.μια μεγαλη αγκαλια στους γονεις κ ενα μεγαλο μπραβο για την δυναμη που εδειξαν ολο αυτο το διαστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!!!! ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΑ ΤΩΡΑ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΑΛΕΠΩΡΗΘΕΙΣ ΑΛΛΟ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ! ΠΑΙΞΕ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ? ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ''ΕΦΥΓΕ'' ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ... ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ... ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ ΓΛΥΚΑ ΕΥΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Αγαπουλα μου ,

    Μολις σημερα εμαθα για την υπαρξη σου και συγχρονως για την απωλεια σου -την ανυπαρξια σου.Τι διαφορετικα συναισθηματα μπορεσες και μου εβαλες στην ψυχη μου ? Δεν σου κρυβω πως στα 57 χρονια μου με εκανες να κλαψω.Και το εκανα χωρις να ντρεπομε απ'τον εαυτο μου.Εξ'αλλου σε σενα ανηκουνε αυτα τα δακρυα.Λυπαμαι γιατι εφυγες τοσο γρηγορα απο τα χερια που σε λατρεψαν και σε εσφιγγαν στην αγκαλια τους τοσο σφικτα για να μην τους φυγεις ποτε και ας γνωριζαν οτι αυτο δεν ειναι αληθεια...Ομως καταφερες και η ψυχουλα σου γλυστρησε μεσα απο μια πολυ μικρη χαραμαδα που αφησαν χωρις να το γνωριζουν η μαμα και ο μπαμπας.Εκει που θελησες λοιπον να πας , θα σε παρακαλουσα να φωτιζεις τις νυχτες τις δυο ψυχες που σε αγαπησαν οσο τιποτα στον κοσμο.Να τις προσεχεις σαν τα ματακια σου,γιατι οταν οι ψυχουλες των γονιων χτυπανε..μωρο μου πονανε πολυ-παρα πολυ. Ξερω πως για σενα ολος ο κοσμος ητανε τα ματια της μαμας και του μπαμπα . Ξερω πως σιγουρα τους λατρευες και πιστευω πως απο κει που βρισκεσαι θα κανεις οτι περναει απο τα μικρα σου χερακια για να τους απαλεινεις τον πονο που εχουνε στις δικες τους ψυχες.Α...και που εισαι, να τους χαμογελας παντα γιατι οι γονεις σου καναν τα παντα για να ειναι το συντομο περασμα σου απο την ζωη ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.Σου ευχομαι να εισαι για παντα ενα φωτεινο αστερι ..εκει ψηλα αλλα και εδω χαμηλα μες στις καρδιες της μαμας και του μπαμπα...ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΓΛΥΚΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Matakia mou omorfa kalo taksidi....kai stin mama kai ton mpampa evhome dinami ....O Theos na tin stili kai na sas dosi kouragio ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. kalo taksidi mikro mou aggeloudaki...kouragio kai dynamh stous goneis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Τι να πει κανείς σε αυτους τους γονείς; Απλά να είναι περίφανοι για αυτό το πανέμορφο αγγελούδι τους και να χαίρονται που μπόρεσαν να το δουν να αναπνέει, να κουνάει τα χεράκια της και που τους συντρόφευσε αυτούς τους λίγους μήνες. Μην χάνετε το κουράγιο. Έπρεπε να φύγει έτσι όπως ήρθε... βιαστικά. Μην χάνετε τις ελπίδες σας και την αισιοδοξία σας ότι κάτι καλό θα σας συμβεί στο μέλλον. Το ξέρω ότι θα υπάρχει ένα ελλειπές κομμάτι μέσα στη ζωή σας. Μην πτοηθείτε ποτέ σας. Καλό κουράγιο και να ξέρετε ότι το αγγελούδι σας θα είναι πάντα μαζί σας, θα σας προσέχει, θα σας αγαπάει και θα σας φροντίζει έτσι ακριβώς όπως κάνατε και εσείς στη μικρή σας Ιωάννα. Καλό ταξίδι ψυχούλα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΣΑΝ ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. kalo taxidi mikro mou aggelaki...na sai kala ekei pou eisai..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. lkalo taxidi na galhnepsoun ta oneira sou ena megalo fili se sena pou agaphsame k ponesame..koimhsou mikroula mou...petalouditsa!!!o theos se peire konta tou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Καλο ταξιδι στο πανεμορφο αγγελουδι...Τα λογια ειναι περιττα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. simfono me tin jenny! ta logia einai peritta! zoi se esas! kai kalo taxidi sto aggeloudi sas!! :( :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. καλο ταξιδι αγγελακι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Καλό ταξίδι Ιωάννα!Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το χαμόγελό σου και αυτά τα μάτια όλο αγάπη.Έδινες και θα συνεχίσεις να δίνεις δύναμη στους υπέροχους γονείς σου.Αντίο αγγελούδι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ,ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ,ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΣΤΟ ΑΓΓΕΛΟ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΝΑ ΜΙΚΡΗ ΗΡΩΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ,ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΓΕΛΑΣΤΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ.ΑΝΤΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Αξιέπαινοι, αξιοθαύμαστοι, δυνατοί... Τυχερή που την αγαπήσατε, τυχεροί που σας αγάπησε... Η αγάπη αυτή δεν πεθαίνει, μένει πάντα ζωντανή! Πολύτιμη, πολύτιμοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Καλό ταξίδι μικρή μου Ιωάννα... είσαι ένας πραγματικός άγγελος όπως ήσουν και εδώ στη γή.. ήρθες να δείξεις στους γονείς σου ατελείωτη αγάπη.. να τους προσέχεις απο εκει ψηλά...
    κουράγιο στους γονείς και να είναι περήφανοι για τον μικρό τους άγγελο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. H IWANNA HRTHE GIA NA MEINEI KAI AYTO EKANE..EMEINE STIS KARDIES KAI STIS SKEPSEIS MAS GIA PANTA!!!KATAFERE NA KANEI TOSA POLLA MESA SE LIGO XRONIKO DIASTHMA.KATAFERE NA XARISEI AGAPH SE 2 YPEROXOYYS ANTHRWPOYS...STOYS GONEIS THS,NA TOYS KANEI THN KATHE MERA TOYS MONADIKH,NA TOYS XARISEI AGAPH KAI POLLA POLLA XAMOGELA. KATAFERE NA MATHEI SE OLOYS MAS TI SHMAINEI ZWH.EIMAI SIGOYRH PWS OI GONEIS SOY EINAI POLY YPERYFANOI POY SE GNWRISAN,SE KRATHSAN STHN AGKALIA TOYS ESTW KAI GIA LIGO GIATI H EYTYXIA POY TOYS PROSFERES DIARKEI GIA PANTA!!!NIWTHW POLY TYXERH POY SE GNWRISA AN KAI ME STENAXWREI POLY TO OTI ARGHSA POLY NA MATHW GIA SENA KAI DEN PROLABAME NA MILHSOYME.AN KAI PARALLHLA NIWTHW TYXERH GIATI KATAFERA NA EXW STHN AGKALIA MOY THN "ADERFH PSYXH" SOY ,MIAS KAI ME THN MIKRH MOY PRIGKIPISSA GENNHTHIKATE THN IDIA AKRIBWS MERA KAI DEN SSOY KRYBW PWS MOIAZETE POLY KAI SE ARKETA GIA NA MH PW SE OLA!!!ETSI THA EXW THN XARA NA SE BLEPW NA MEGALWNEIS MESA APO AYTHN KAI ETSI DEN THA SE KSEXASW POTE (OXI OTI AYTO THA GINOTAN POTE).SOY STELNW ENA MEGALO FILI....PSYXOYLI MOY!!!KALO SOY BRADY!!!!!ELLH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ, Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ! ΔΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΘΕΙ Η ΖΩΗ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΕ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΝΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. giasou ioanna ..kitao ston ourano kai vlepo to pio oforfo asteri ..ena angeloudaki .mas lipis alla o christoulis se ithele kontatou... den se ksexname egeines ena komati apo tin zoi mas..apo marianna kai savva..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ.....
    ΓΙΑ ΕΜΑΣ Ο ΜΑΡΙΟΣ-ΡΑΦΑΗΛ ΕΖΗΣΕ ΜΟΝΟ 2 ΜΗΝΕΣ...
    ΙΑΣΩ-ΩΝΑΣΕΙΟ-ΣΠΙΤΙ-ΠΑΙΔΩΝ-ΩΝΑΣΕΙΟ-ΠΑΙΔΩΝ-ΑΓΓΛΙΑ....
    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ ''ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ''. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ!ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Εχεις μεγαλη δυναμη ψυχης!δεν ξερω τι αλλο να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΙΚΥ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΙΩΑΝΙΤΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΩΣ ΠΟΝΑΣ ΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ Η ΜΙΚΡΙ ΙΩΑΝΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ ΑΛΑ ΑΓΚΕΛΟΥΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΕΙΣΟ ΜΑΖΙ ΠΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΟΙΑ ΠΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΛΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΧΑΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΓΕΛΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΥΤΑΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΠΟ ΚΕΙ ΨΥΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΟΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΖΗΣΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΙΚΥ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΙΩΑΝΙΤΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΩΣ ΠΟΝΑΣ ΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ Η ΜΙΚΡΙ ΙΩΑΝΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ ΑΛΑ ΑΓΚΕΛΟΥΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΕΙΣΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΟΙΑ ΠΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΛΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΧΑΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΓΕΛΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΥΤΑΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΨΥΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΟΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΖΗΣΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!!

      Διαγραφή
  109. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΙΚΥ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΙΩΑΝΙΤΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΩΣ ΠΟΝΑΣ ΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ Η ΜΙΚΡΙ ΙΩΑΝΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ ΑΛΑ ΑΓΚΕΛΟΥΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΕΙΣΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΟΙΑ ΠΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΛΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΧΑΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΓΕΛΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΥΤΑΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΨΥΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΟΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΖΗΣΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΑΓΑΠΗΤΗ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΙΩΑΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΗ.Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΣΗΝΑ ΤΗΣ Η ΨΥΧΗ ΠΟΛΥ ΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ.ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗ.Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. kalo taksidi psuxoula mou..euxomai ekei pou eisai na eisai eutuxismeno kai na min se vasanizei tpt..anapausou kardoula mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή