Για την Ιωάννα


23 Μαΐ 2012

Busy life ;)

Γειά σας σε όλους. Έχω μέρες να σας γράψω αλλά τώρα τελευταία είμαι τόσο απασχολημένη! :) Έκανα τόσα καινούρια πράγματα. Πήγα στη παραλία, πήγα σε μουσείο, πήγα για μεξικάνικο, πήγα στο γιατρό αφήστε αφήστε που να σας τα λέω.

Μέσα σε όλα αυτα όμως δε ξέχασα και την αποστολή μου και έτσι έχω και facebook τώρα. (Δεν έχω ιδέα τι είναι αλλά η μαμά είπε πως θα μας βοηθήσει πολύ στη αποστολή μας!). Μοιραστείτε με όσους μπορείτε την ιστορία μου!
http://www.facebook.com/giatinioanna
Η επίσκεψη στο γιατρό μου, Dr Day, πήγε καταπληκτικά. Ο γιατρός μου, που έχει πολύ αστείο όνομα - κύριος Ημέρας :) - είπε πως είμαι πολύ καλά, οτι είμαι πολύ ψηλή και με μεγάλούτσικο κεφαλάκι αλλα ευτυχώς αδύνατη. ;) Mια ψιλόλιγνη πανέξυπνη καλλονή με λίγα λόγια. Η μαμά είπε πως είμαι στο 99% στο ύψος, στο 85% στο κεφαλάκι και στο 50% στα κιλά. Δεν έχω ιδέα τι σημαίνουν αυτά τα νούμερα αλλα μια χαρά μου ακούγονται!

Η μαμά μου μερικές φορές στεναχωριέται και δεν της αρέσει καθόλου να πηγαίνουμε στο γιατρό, βέβαιά αυτο δε το καταλαβαίνω γιατί περνάμε τόσο ωραία κάθε φορά! Μετα απο λίγο όμως λέει πως στη ζώη μας καμιά φορά συμβαίνουν κάποια πράγματα που δε μπορούμε να τ'αλλάξουμε. Σ'αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει απλά να αλλάξουμε το τρόπο που σκεφτόμαστε για αυτά τα "πράγματα". Δεν είσαι ευτυχισμένος όταν δεν έχεις προβλήματα, είσαι ευτυχισμένος όταν μάθεις να τα αντιμετωπίζεις με το σωστό τρόπο! Και μετά απλά γίνεται ο παλιός καλός της εαυτός...Ευτυχώς δηλαδή!

Ελπίζω όλοι σας να περνάτε τέλεια όπως και εγώ!

Στο Computer History Museum. Είμαι ένας πράσινος άνθρωπος :)

Μαμά: Ιωάννα 1+1=2
Ιωάννα: Booooring!!!

Μαμά: Ο μηχανισμός των Αντικυθήρων ήταν....
Ιωάννα: Still boring, κάτσε να στηθώ για φωτογραφία

Μάμα φέρε πιο κοντά τη Strawberry Margarita μου!

Ευτυχώς με πήρε ο μπαμπάς μου και επιτέλους δοκίμασα τη Margarita

Πήγαμε στη Santa Cruz!!!
Μπαμπά κοίτα μπροστά σου μη πέσουμε σε καμιά κολώνα :)

Εδώ είμαστε στο γιατρό...Περάσαμε τόοοοοσο όμορφα!

7 σχόλια:

  1. I'm going to "like" your Facebook page. Let Uncle Xiao know what he can help with your mission!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Hi Uncle Xiao! My mom and I we are trying to raise awareness for SMA. Thanks for the Like. Say hi to my friend Matthew!

      Διαγραφή
  2. ΙΩΑΝΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ! ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ TA ΠΡΑΓΜΑΤΑ ! ΕΧΕΙΣ ΤΟ BLOG, TO TWITTER,KAI TΩΡΑ ΤΟ FACEBOOK.ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ! ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ LIKE TO AΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΑΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιωάννα, γλυκό κορίτσι, το blog σου είναι υπέροχο και αρέσει πολύ και στα αγοράκια μου, τον Γιάννη (6 ετών) και τον Δημήτρη (4 ετών), οι οποίοι ήθελαν να σε γνωρισουν από κοντά, αλλά τους εξήγησα ότι ζεις με τους γονείς σου σε μία μακρινή χώρα, έτσι συμβιβάστηκαν με την ιδέα ότι θα συναντηθείτε κάποια στιγμή αργότερα...
    Σου εύχομαι τα καλύτερα, να χαίρεσαι τους γονείς σου κι εκείνοι εσένα.
    Ιωάννα, περιμένουμε νέα σου και φωτογραφίες από τις νέες σου περιπέτειες!!!
    Φιλάκια πολλάαααα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιωάννα μου, είσαι μια κουκλίτσα! Το χαμόγελο σου και μόνο κάνει τον κόσμο ομορφότερο!
    Μόλις σε ανακάλυψα και πραγματικά θα περιμένω τα νέα σου καθημερινά!!
    Να είσαι πάντα ευτυχισμένη!!
    Μαρίνα- Κρήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιωάννα μου γλυκιά,
    εκτώς του ότι είσαι μια κουκλίτσα με το πιο όμορφο χαμόγελο είσαι και πολύ πολύ τυχερή γιατί έχεις δυο υπέροχους γονείς! Ξέρω πως ο σκοπός σου είναι να ενημερώσεις τον κόσμο για το SMA αλλά να ξέρεις ότι έχεις καταφέρει πολλά περισσότερα: να δώσεις θάρρος, να μάθεις στον κόσμο ποια είναι η πραγματική ευτυχία και να διώξεις/μετριάσεις από το λεξιλόγιο των ανθρώπων την λέξη ΄μιζέρια΄. Ευτυχία είναι να γεννιέσαι σε ένα οικογενειακό περιβάλλον όπου κυριαρχεί η αγάπη χωρίς εγωισμούς και γκρίνια!
    Προσπαθώ να μεταφράσω στα ιταλικά τα όσα γράφεις και να μεταφέρω το μήνυμα σου στους φίλους μου στην Ιταλία όπου μένω...που σημαίνει ότι σε παρακολουθώ συνέχεια και δεν βλέπω την ώρα να μας γράφεις τα νέα σου! Η φήμη σου τώρα πια έχει κάνει τον γύρω του κόσμου, είσαι μια διεθνής super star!!
    Να είσαι πάντα χαμογελαστή, γλυκό μου κοριτσάκι, σου στέλνω πολλά πολλά φιλάκια!
    Τζένη / Italia

    ΑπάντησηΔιαγραφή