Για την Ιωάννα


30 Απρ 2012

Ωραίες Στιγμές

Η μαμά μου λέει πως ο μπαμπάς μου είναι πολύ έξυπνος (και μάλλον εγώ του έμοιασα :)) και σοφός, ετσι μια μέρα της είπε πως στη ζωή μας ό,τι και να συμβαίνει οι καλές στιγμές είναι πιο πολλές απο τις κακές. Εγω αυτό το ήξερα, απλά η μαμά μου καμιά φορά στεναχωριέται λίγο παραπάνω, γι'αυτό λοιπόν θα σας δείξω μερικές απο αυτές τις στιγμές.
Αυτή είναι μια απο τις πρώτες μου φωτογραφίες. Νομίζω δε με κολακεύει πολυ αλλα η μαμά μου λέει πως η μέρα που γεννήθηκα ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της και ήθελα να της τη θυμίσω. :)
Εδώ είναι τα πρώτα μου χριστούγεννα, η μαμά με έντυσε Αγιοβασιλάκι. Νομίζω δε μου πάει πολύ το κόκκινο, αλλα είχε τοση πλάκα εκείνη η μέρα.
Και εδώ κοιμάμαι στην αγκαλιά του μπαμπάκα μου. :)

Με τη μαμά και το μπαμπά μια Κυριακή στης θείας Γιώτας το σπίτι.

4 σχόλια:

  1. Είσαι πολύ πολύ όμορφη Ιωάννα!!
    (το πιο όμορφο Αγιοβασιλάκη..;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτη η φωτο που ειστε οι 3 σας ειναι ολα τα λεφτα.... Ειναι το πιο ομορφο που εχω δει.....
    Να ζησεις να το θυμασαι.....
    Ευχομαι μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μιυ να αναπαυθει εν ειρηνη....
    <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειμαι η κοπελα που εγραψε το πανω σχολιο.....
    Δεν ειμαι παντρεμενη και δεν εχω γινει ακομα μανα.....Μπορώ στο ελάχιστο να καταλάβω την πικρία σου διότι η αδερφή του αγοριού μου γέννησε και αυτή ένα κοριτσάκι τον ίδιο μήνα με εσένα στις 14 νοεμβρίου 2011. και αγωνιώ για αυτό το κορίτσι και δεν είναι καν αίμα μου. Συγχαρητήρια για το κουράγιο που είχες εσυ και ο ανδρας σου και αυτούς τους 9μήνες την κάνατε χαρούμενη. συγχαρητήρια και πάλι για το κουράγιο σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αγάπη για τη ζωή και η δύναμή σας είναι μεγάλο παράδειγμα για όλους εμάς και σίγουρα θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ξανά!! Να είστε σίγουροι ότι η μικρή Ιωάννα θα γίνει για σας ο φύλακας άγγελος από εκεί ψηλά και θα σας'καθοδηγεί'!
    Καλό ταξίδι γλυκειά μας φατσούλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή