Για την Ιωάννα


31 Μαΐ 2012

Διπλή χαρά

Γεία σας! Έχω τοοοοόσους καλούς φίλους και νομίζω οτι όλες οι ευχές σας με βοήθησαν και χθές ήρθα πίσω στο δωματιάκι μου με το κρεβατάκι μου. Εδώ κολλάει μια σουηδική παροιμία που μου λέει συνέχεια η μαμά μου:
Χαρά μοιρασμένη είναι διπλή χαρά και στεναχώρια μοιρασμένη είναι μισή στεναχώρια!
Για αυτό και εγώ μοιράζομαι μ'όλους εσας τις χαρούμενες μου στιγμές για να πολλαπλασιάσω τη χαρά μου!

Ο Μίκυ στεναχωρέθηκε πάρα πολυ που φύγαμε απο αυτό το υπέροχο νοσοκομείο αλλα του είπαμε πως θα έχουμε πάρτυ στο σπίτι και έτσι το ξεπέρασε και πήγαμε όλοι στο σπίτι χαρούμενοι.

Μόλις φτάσαμε στο σπιτι βάλαμε μια τάξη στα πράγματα μας (όσo μπορούσαμε φυσικά γιατί νυστάζαμε και λίγο), και μετά ετοιμαστήκαμε για το παρτύ!

Προχθές έγινα 6 μηνών, αλλά επειδή κοιμήθηκα πολύ νωρίς δε προλάβαμε να σβήσουμε τα κεράκια και έτσι τα σβήσαμε χθες μαζί με τη θεία Γιώτα. Έχει και αυτή γενέθλια. Νομίζω γίνεται... μισό να μετρήσω...ωχ δε φτάνουν τα δαχτυλάκια μου! Τέλος πάντων είναι λίγο πιο μεγάλη απο εμένα. Έχω μια αδυναμία στη θεία Γιώτα οπότε κουτί μου ήρθε. Eπίσης η μαμά μου πολλές φορές λέει πως η θεία Γιώτα είναι σαν "παιδί" της, οπότε είναι η αδερφοθεία μου. :) Την αγαπάμε όλοι τόσο πολύ! Η δικιά μου τούρτα είχε πεταλουδίτσες πάνω, της θείας Γιώτας ήταν λίγο βαρετή αλλά μην της το πείτε. Ευτυχώς ήταν νόστιμη όμως.

Η μαμά μου λέει πως απο τοτέ που γεννήθηκα της έμαθα τόσα πολλά πράγματα. Μου είπε πως απο το λεξικό της έσβησε τη λέξη "μιζέρια" και φυσικά προσπαθεί να αποφύγει όλους αυτούς που αυτή η λέξη είναι στη πρώτη σελίδα του "λεξικού" τους. Επίσης είπε πως μαζί μου έμαθε και τους ανθρώπους γύρω της. Μαζί μου έκανε κατι χιλιάδες καινούριους φίλους. Είναι τόσο χαρούμενη γι'αυτό. Λέει πως στη ζωή της είμαι ό,τι καλύτερο της έχει συμβεί.

Επίσης, η μαμά μου κάπου είχε ακούσει να λένε πως:
Όλοι μας γεννιόμαστε αγνοί και αθώοι, μπορούμε είτε να αφήσουμε το κόσμο να μας αλλάξει ή να αλλάξουμε εμείς το κόσμο!
και ελπίζει πως εγώ θα μπορέσω να αλλάξω έστω και λίγο κάποιους απο εσάς όπως άλλαξα και τη μαμά μου (προς το καλύτερο :))!

Νομίζω δε θα ξαναφήσω τη μαμά να μου κάνει τα μαλλιά, απο εδώ και πέρα μόνο η θεία Γιώτα!
Happy Birthday to me...αφήστε με να δοκιμάσω λίγη τούρτα!
Χρόνια πολλά θεία Γιώτα!

Βέβαια για το τέλος θέλω να πω στον πιο αγαπημένο μου άνθρωπο στο κόσμο χρόνια πολλά! Είχε και ο μπαμπάκας μου γενέθλια πριν απο μένα. Νομίζω δε θα μπορούσα να έχω καλύτερο, σοφότερο, δυνατότερο, καταπληκτικότερο μπαμπά! Σ'αγαπάμε τόοοοοοοσο πολυ, χρόνια σου πολλά !!!!


Χρόνια πολλά μπαμπάκα μου!


32 σχόλια:

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ,,,,ΟΝΤΩΣ ΒΟΗΘΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mpravo xairomai toso poli na sai panta eutixismeni eisai toso tuxeri p exeis 2 toso uperoxous goneis k tosous antrwpous gurw s p se agapame toso ma toso poli!!!!eisai toso omorfo k gliko plasmataki mas mathaineis tosa polla!!! se euxaristoumne mesa ap tn kardia mas i skepsi mas einai masi sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γλυκουλα μου χαρηκα πολυ που γυρισες σπίτι και εισαι μια χαρά!!! οι φωτο ειναι υπεροχες αλλα και η τουρτα σου ειναι τελεια!!!!!!!!! πολλα φιλακια γλυκουλα μου φαινεσαι πολυ καλα και ετσι ευχομαι να εισαι!!!! θα προσευχομαι για σενα η Παναγια να ειναι μαζι σου και ολες οι προσευχες μου να σ' ακολουθουν.πολλα φιλακια στην οικογενεια σου γλυκουλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γλυκο μου κοριτσακι ευχομαι να σβησεις πολλα πολλα κερακια, να μεγαλωσεις πολυ πολυ πολυ και να χαρεις τη ζωουλα σου, που ειναι τοσο ομορφη και αθωα, οπως εσυ, ενα μικρο, πανεμορφο μπουμπουκακι...ευχομαι οι γονεις σου να σε χαιρονται για ολη τους τη ζωη και να εισαι παντα καλα, γερη και δυνατη! Μακαρι να τα ξεπερασεις ολα αγαπουλα μου...πολλα πολλα φιλακια λουλουδακι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια πολλά αγγελουδάκι, σ'αγαπαμε πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολυχρονη μικρη μας φίλη και σιδερενια. παντα χαμογελαστη και δυνατη. καλα η τουρτα σου δεν παιζεται, αλλα αυτη η φωτογραφια με τον μπαμπα σου ειναι τελεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρόνια σου πολλά ομορφιά μου!!!Είσαι τόσο μα τόσο γλυκιά σαν την τούρτα ..δεν τη δοκίμασα αλλά φαντάζομαι πως θα ήταν!!!
    Να σε χαίρονται οι δικοί σου και εμείς φυσικά που σε παρακολουθούμε και σε αγαπάμε πολύ!!

    Βάσω - Χανιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Great pictures, Ioanna! Given that I'm a dad too, I like the last one the most :-)

    Welcome back home!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρόνια Πολλά, υπέροχη Ιωάννα! Γέμισες τη ζωή μας αγάπη! Εύχομαι να χαμογελάς Πάντα γεμάτη ευτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μικρο γλυκο κοριτσακι...σου ευχομαι να σβησεις..πααααααρα ποοοοοοολλλεςςςςςςςςςςςςςςςςς τουρτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρόνια πολλά και στους 3 σας. Αυτές οι αγκαλιές με τον μπαμπά και τη μαμά είναι ανεκτίμητες! Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να τους διαψεύσεις όλους και να γιορτάσεις πολλά πολλά γενέθλια ακόμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρόνια πολλά Ιωάννα μας!!!Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να γιορτάσεις αμέτρητα γενέθλια με τους γονείς σου και την οικογένεια σου..Η αλήθεια είναι ότι με έχεις κάνει λίγο καλύτερο άνθρωπο από τότε που σε γνώρισα..Να πεις στη μαμά σου ένα τεράστιο ευχαριστώ που μας έδωσε την ευκαιρία να γνωριστούμε.Χίλιες ευχές στον μπαμπά σου και στη θεία σου. Εύχομαι και του χρόνου να τα γιοράσετε πάλι όλοι μαζί τα γενέθλια σας. Σιδερένια να είσαι ομορφιά μου και σου εύχομαι τα καλύτερα.Σε αγαπάμε πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τι να πω δεν εχω λογια... εχω συγκινηθει τοοοοσο πολυ .... μακαρι να πανε οοολα καλα για την ζουζουνα σας...πραγματικα σας θαυμαζω , τετοια δυναμη ψυχης... μπραβο σας...αυτα τα παιδακια ειναι τα αγγγελακια του θεου , που τα στελνει μονο στους ανθρωπους που αξιζουν να τα μεγαλωσουν... και παλι μπραβο σας!!!
    βεβαια μια απορια στριφογυριζει στο μυαλο μου και θελω να την εκφρασω : στον 21 αιωνα που ζουμε και σχεδον οοολα γιατρευονται δεν υπαρχει καποια λυση για την παθηση της....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Xponia polla asteri mou kai na xerese Ton babakouli kai tin thia sou! Ta perases vlepo polli orea, Ma, kai ti fandastikes tourtes:-)
    Xerome para para poli pou girises pali spitaki sou Kai eisai kala!!
    Dose xeretismata Kai filakia se ollous, kai pese stnn manoula sou eva euxaristo pos mas dinei thn euxeria kai emeis na se gnorisoume kai na se parakolouthoume!
    Ma ondos se parakolouthoume kathe mera:-)
    Se angaliazoume apo makria.
    Jiota, Chris kai Ari

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να τα εκατοστήσετε όλοι, κι όταν λέμε όλοι, εννοούμε ΟΛΟΙ!!!!
    Σας στέλνω την ευχή μου μέσα από την καρδιά μου
    και πολλά πολλά χαμόγελα από τη μακρινή Σάμο !!
    Χάρηκα για την γνωριμία με όλη την υπέροχη οικογένεια σου!!
    Γλυκιά μου Ιωάννα σου στέλνω φιλάκια και στα δυο σου μαγουλάκια (είναι για φίλημα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρόνια σου πολλά αγάπη μου..
    Εύχομαι ο θεός να σου δώσει όλα τα καλά. Σου έχει χαρίσει ήδη δύο καλαπληκτικούς γονείς και πολλούς πολλούς "άγνωστους" φίλους..
    Η σκέψη και οι προσευχές μας είναι μαζί σου καθημερινά..!

    Αααα... τα μαλάκια σου εμένα προσωπικά αλλά και σε καναδυό
    φίλους μου μας άρεσαν πάρα πολύ οπότε μπορείς να πάρεις το ρίσκο
    και να επιτρέψεις στη μαμά να σε ξαναχτενίσει!
    Σε φιλώ γλυκά..

    Παναγιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Xρόνια πολλά και ευτυχισμένα!
    Να είσαι πάντα τόσο χαρούμενη και χαμογελαστή όπως τώρα και να σβήνεις πολλά πολλά κεράκια στη ζωή σου!
    Όλοι εμείς που σε γνωρίσαμε,είμαστε πολύ χαρούμενοι που υπάρχεις και κάνεις τον κόσμο καλύτερο...Να είσαι πάντα γλυκειά και αισιόδοξη!!
    Φιλάκια στα φουσκωτά μαγουλάκια σου!!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρόνια σου πολλά πολλά αξιαγάπητο κοριτσάκι μας, αξιαγάπητη μικρή Ιωάννα!!!! Σου εύχομαι ολόψυχα ότι καλύτερο!!!! Ο Θεός να σας έχει καλά!!! Πολλά πολλά φιλιά και μια αγκαλιά τεράστια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. χρόνια πολλά ομορφιά μου!όλα να είναι μια χαρά στη ζωή σου!Να σε χαίρονται οι 2 πιο σπουδαίοι άνθρωποι στη ζωή σου!!!Και να χαμογελάτε πάντα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. χρονια σου πολλα ζουζουνα μου να εισαι παντα ευτυχησμενη στη ζωη σου αν κι αυτο ειναι σιγουρο αφου εχεις διπλα σου τοσο σπουδαιους γονεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ιωαννα μας γλυκεια Χρονια σου Πολλα καταρχην!!!Να εισαι σιδερενια,γερη,ετσι πανεμορφη και να εχεις παντα διπλα σου ανθρωπους που αγαπας και σε αγαπουν!!!Χαρηκαμε παρα πολυ που γυρισες πισω στο σπιτακι σας και που μαθαμε επιτελους νεα σου γιατι η αληθεια ειναι οτι μας ελειψες πολυ!!!Να χαιρεσαι τον μπαμπακα σου και την θεια Γιωτα και να εχετε μονο χαρες!!Συγκινηθηκα παρα πολυ με την φωτο που εχεις βγαλει με τον μπαμπα σου..να θυμασαι οτι εχεις 2 υπεροχους γονεις που σε λατρευουν και πολλους φιλους(μεσα σε αυτους πιστεουμε οτι ειμαστε και εμεις και σε ευχαριστουμε γι αυτο) που τους εχεις μαθει παρα πολλα πραγματα για την αξια της ζωης και αυτο ειναι ανεκτιμητο μικρη μου!!!Πολλα φιλια στα μαγουλακια και τελος γιατι και εγω λεω πολλα η τουρτα σου ηταν υπεροχη και φαινοταν πεντανοστιμη...κριμα που δεν ειμαστε κοντα για να δοκιμασουμε λιγο...!!!Οι φιλοι σου απο την Θεσσαλονικη..Τονια,Κωνσταντινος και Δαναη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χρόνια σου πολλά πολλά πολλά, να χαίρεσαι την Θεία τον μπαμπάκα και την μαμάκα σου.Η τούρτα σου είναι πανέμορφη όπως και εσύ άλλωστε!!! Την κοροϊδέψατε την θεία δεν πήρε ωραία τούρτα χαχα Και συ μαμά τι μαλλί είναι αυτό που έφτιαξες στο κορίτσι!!!!! τέτοια μέρα που θα την θαυμάζουν όλοι!!!! χαχα Να το χαίρεστε το μπουμπούκι σας. Είμαι καινούργια στην παρέα ήρθα απο την φίλη μου την Κική http://justcreativemoments.blogspot.gr/ και χαίρομαι πολύ που σας γνώρισα.!!!! Φιλιά.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χρόνια πολλά σε όλους σας , να προπαντός στο μικρό πανέμορφο ζουζουνάκι την Ιωάννα . Να σε χαίρεται η μαμά σου και ο μπαμπά σου.Χαρήκαμε πολύ που γύρισες στο σπιτάκι σου ,να είσαι σιδερένια .Η σκέψη μας είναι κοντά σου. Φιλία από τα όμορφα Γιαννενα....Οι φίλες σου ΕΥΗ - ΑΓΓΕΛΙΝΑ - ΖΩΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χρονια σου πολλα αγγελουδι μου...Ειμαι και εγω ενας μπαμπας που εχει 2 αγορακια....Ειδαν τις φωτογραφιες σου και σε εχουν ηδη ερωτευτει... Να εισαι παντα καλα.....Α και να μην ξεχασω....εχω γενεθλια την ιδια μερα με τον μπαμπα σου... Ειμαστε και οι δυο μας τοοοοοσο τυχεροι που σας εχουμε.......Φιλακια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χρόνια σου πολλά αστεράκι μου!!
    Να σε χαίρονται οι γονείς σου κ να τους χαίρεσαι κ εσύ! Και φυσικά να χαίρεσαι κ τη θεία σου!!
    Καλά η τούρτα σου είναι απλά υπέροχη!!
    Να χαμογελάς πάντα!!
    Μαρίνα-Κρήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΑΠΟ ΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Η ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΑΠΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ.
    ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ,
    ΘΕΝΙΑ,ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ.ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΩΤΑ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. MAMA THΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ .ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΘΥΜΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ .ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΣΟΦΗ ,ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΜΑΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ HAIR STYLING THΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΓΙΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΆΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χρόνια Πολλά αστεράκι μου να 'σαι καλά και χαρούμενη πάντα. Να ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Να σε χαίρονται όλοι και να σκορπίζεις παντού τη χαρά της ζωής! Φιλάκια στα όμορφά σου μαγουλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ.... ΕΙΣΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ....ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ.... :)

    Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ιωάννα...μου έχεις κλέψει την καρδιά !!!! Χρόνια πολλά και μαγικά σου εύχομαι ψυχούλα όμορφη !!! Η τούρτα σου είναι όντως πολύ όμορφη...αλλά εσύ είσαι πολύ πιό όμορφη και γλυκειά απο αυτή...ποιός το κοιτάει το μαλλί...με τέτοια μουρίτσα...άν και γέλασα με το σχόλιο του Thodori πιο πάνω :ο) !!! Να χαίρεσαι τον πατερούλη σου και την μανουλίτσα σου !!!! Είναι και οι δύο υπέροχοι άνθρωποι !!!!!!
    Να περνάς πολύ πολύ όμορφα !! Το πόσο συγκινούμε και ευγνωμωνώ που σε βρήκα δέν φαντάζεσαι !!! Θα σε επισκέπτομαι συχνά γλυκό νεραιδάκι !!! Το blog σου είναι ένα μάθημα ζωής !!!! Φιλάκια πολλά μικρούλα μου...και στον Μίκυ σου !!!! χίχί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Άααα...είμαι απαράδεκτη..ακόμα δέν σε γνώρισα ! Ξέχασα να σου πώ...να χαίρεσαι και την αγαπημένη σου Θεία Γιώτα !!! Να τους χαίρεσαι όλους μικρή μου και να σε χαίρονται κι αυτοί !!!! Φιλάκια πάλι...έεεε με τέτοια μαγουλάκια...!!!! :ο))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Χρόνια σου Πολλά ζουζούνα μου, να είσαι πάντα γερή και δυνατή. Να σε χαίρεται η μαμά ο μπαμπάς κι όλοι εμείς. :) Σ'αγαπάμε πολύ και περιμένουμε νέα σου κάθε μέρα. Πολλά φιλάκια και μια μεγάλη αγκαλίτσα. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή