Για την Ιωάννα


1 Μαΐ 2012

Πάσχα 2012


Σήμερα είναι πρωτομαγιά για αυτό λοιπόν κάλο μήνα σε όλους. Ζούμε στην Αμερική με τη μαμά και το μπαμπά και εδώ δε γιορτάζουν τη πρωτομαγιά, όλοι δουλεύουν κανονικά, αλλά εγώ θυμήθηκα πως πέρασα το Πάσχα, είχαν έρθει κάποιοι φίλοι μας και περάσαμε πολύ όμορφα. Φάγαμε παϊδάκια αρνίσια (εγώ δηλαδή δεν έφαγα γιατί νομίζω οτι βρωμούσαν άσε που παχαίνουν κιόλας :) ), τσούγκρισα και έσπασα το αβγό του μπαμπά μου και φυσικά φορούσα ένα τέλειο φόρεμα.....Έλπίζω και εσείς να περάσατε όσο όμορφα όσο και εγώ!

Αυτό είναι το αγαπημένο μου φορεματακι, δώρο της θείας Γιώτας και του θείου Παναγιώτη, νομίζω πως με κακομαθαίνουν λίγο :)
Μπάμπα μη προσπαθείς παλι, δε θα μπορέσεις να σπάσεις το αυγό μου....

5 σχόλια:

  1. Καλό μήνα, Ιωάννα, μαμά και μπαμπά! Πολλά φιλιά από την ηλιόλουστη - επιτέλους - Ελλάδα. Ο Μάιος έφτασε για να διώξει τα σύννεφα και το γκρίζο, από τον ουρανό και από τα πρόσωπά μας. Και του χρόνου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό μήνα στην πιο μικρή blogger του κόσμου και στην οικογένειά της. Ομορφος και λαμπερός όσο η χθεσινή σχεδον καλοκαιρινή μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό μήνα στην όμορφη οικογένειά σας από την Αλεξανδρούπολη! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η Ιωάννα να ξεπεράσει όλες τις προβλέψεις και να ζήσει πολλές πολλές πρωτομαγιές στην Ελλάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σας ευχομαι να πανε ολα καλα! το μεγαλειο του θεου κ της ιδιας της ζωης κανεις δεν μπορει να το προβλεψει!αν συνεχισετε με το ιδιο κουραγιο μπορει να γινουν γενναιοδωροι μαζι σας κ να αφησουν αυτο το λουλουδακι να ανοιξει τα μπουμπουκια το κ να γινει ενα καταπληκτικο ανθος! κουραγιο κ τις ευχες μου! Μαρια μαμα της Αννας κ του Σπυρου, Περιστερι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οντως ιωαννα μου το φουστανακι σου ειναι τρελλα και εσυ εισαι μια κουκλιτσα φτου σου κοριτσαρα μου. να εισαι παντα καλα. να χαιρεσε και να σε χαιροντε και οι γονεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή