Για την Ιωάννα


5 Μαΐ 2012

Επιλογές

Καλήμερα σε όλους! Σήμερα φαντάζομαι πως σκέφτεστε τι θα ψηφίσετε! Η μαμά μου, μου εξήγησε χθές τα πάντα για τις εκλογές, η αλήθεια είναι πως δε κατάλαβα και πάρα πολλά, αλλά δε της το είπα γιατί με είχε κουράσει λίγο. :) Ένα πράγμα όμως κατάλαβα καλά πως ψηφίζοντας επιλέγεις αυτόν που θα κυβερνήσει τη χώρα.

Τη λέξη επιλογή μου την έχει αναφέρει πολλές φορές η μαμά μου. Μου έχει πεί πως στη ζωή μας όλα είναι θέμα επιλογής, για παράδειγμα αν επιλέξεις να ζείς τη ζωή σου μίζερα, θα είναι πάντα έτσι, όσα καλά και να σου συμβούν. Έτσι και εγώ μαζί με τη μαμά μου και το μπαμπά μου έχουμε επιλέξει να περνάμε όμορφα και να σκεφτόμαστε θετικά. Έτσι κάθε βράδυ που πάμε για ύπνο σκεφτόμαστε πόσο όμορφη ήταν η μέρα που πέρασε και πόσο ακόμα πιο ωραία θα είναι η μέρα που θα έρθει.

Στη μαμά μου αρέσει πάρα πολύ να μου λέει παραμύθια. Ένα απο τα παραμύθια που μου έχει πεί και πιστεύω θ'αρέσει και σ'εσάς είναι το εξής...
"Ήταν μια φορά και έναν καιρό ένα μικρό αγόρι που είπε στον παππού του πως μέσα του υπάρχουν δύο λύκοι που παλεύουν. Ο ένας είναι γέματος απο θυμό, φθόνο, θλίψη, απογοήτευση, αυτολύπηση και ενοχή και ο άλλος είναι γεμάτος χαρά, αγάπη, ευγένεια, καλοσύνη, κατανόηση και γενναιοδωρία. Το αγόρι ρώτησε το παππού του ποιός πιστεύει πως θα νικήσει. Ο παππούς του απάντησε πως θα νικήσει αυτός που θα ταΐζεις!"

Ελπίζω όλοι σας να ταΐζετε το σωστό λύκο! :)

Τις τελευταίες μέρες έχουμε περάσει τέλεια και θα σας δείξω μερικές φωτογραφίες για του λόγου το αληθές!

Εδώ κάνω γυμναστική με τη μαμά μου. Η μαμά μου με λέει "Κομανέτσι" αλλά δε ξέρω τι εννοεί! :S
Εδώ στην αγκαλιά του μπαμπάκα μου παίζοντας με το τεράστιο σκουλαρίκι μου (ο μπαμπάς μου είναι πολύ προχωρημένος, δεν είχε κανένα πρόβλημα όταν του είπα πως θα βάλω αυτό το σκουλαρίκι στη μύτη :) )
Κάναμε και πεντικιούρ, καλοκαίρι ήρθε, έβαλα τα καινούρια πεδιλάκια μου!
Έδω έχω πάει για καφε, σε μια καφετέρια με πολλά δέντρα (όλοι ξέρετε γιατί ;))

Φιλιά σε όλους και ελπίζω να κάνετε πάντα σωστές επιλογές!!! :)

9 σχόλια:

  1. λοιπον μικρή μου Ιωάννα να δώσεις τα συγχαρητήριά μου στην μαμα σου για αυτο το σπουδαίο παραμύθι!!! ειναι πραγματικα εξαιρετικό!!! θα μου επιτρεψεις να στο δανειστω για το μπλογκ μου. θα βαλω και την διευθυνση σου διπλα ωστε να αποκτησεις και αλλους φιλους! καλα μην φανταστεις παρααα πολλους γιατι το blogακι μου ειναι πιο μικρο σε ηλικια απο εσενα. ειχα διαβασει και ενα αλλο ωραιο mail για τις επιλογες στην ζωή μας το οποιο θα αναζητησω και αν καταφερω να το βρω θα στο στειλω να στο διαβασει η μαμα σου.
    Τωρα για τα πεδιλακια τι να πωωωω; τρεεεεελα! δεν χρειαζεται να ανυπομονεις να ερθει το καλοκαιρι γιατι το καλοκαιρακι εισαι εσυ μικρουλααα μου! ενα ομορφο δροσερο καλοκαιρακι με ενα γλυκο γλυκο χαμογελο. σε φιλω γλυκα, η Εύη και η κορης της η Φωτεινή που ειναι σχεδον 2,5 χρονών :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έτοιμη μικρή μου! το παραμυθι της μανουλας σου θα κανει το ταξιδι του. φιλακιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΒΑΜΜΕΝΟ ΝΥΧΙ Μ'ΑΡΕΣΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τελειο το παραμυθι της μαμας σου Ιωαννα. Εισαι μια κουκλα και εχεις την πιο σοφη και δυνατη μαμα. Πολλα φιλια απο την Γωγω και την μικρη της Αντα που ειστε σχεδον συνομηλικες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γεια σου Ιωάννα είμαι η Κλειώ από Κατερίνη.Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα έστω και μέσω του internet.Μου θυμίζεις πολύ την ανηψιά μου την Κατερίνα ότα ήτανε μωράκι.Θέλω να σου πω πως πρέπει να αισθάνεσαι πολύ περήφανη που έχεις μια τόσο γλυκιά και δυνατή μανούλα!!!!και μια τόσο όμορφη και ευλογημένη οικογένεια. Θα ήθελα πολυ να σε γνωρίσω και από κοντά και να σου δώσω ένα γλυκό φιλί και μια ζεστή αγκαλια. Πολλά πολλά φιλιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αχ φιλεναδιτσα μου ιωαννα τι ομορφα τα πεδιλακια σου κ τα νυχακια σου...σημερα ελεγα στον μπαμπα μου για σενα κ του εδειξα την φωτογραφια σου αλλα κ τα βιντεακια σου ειπε πως εισαι μια κουκλα κ μαλωσε την μαμα μου που παραπονιεται για διαφορα μικροπραγματα....(δεν της το ειπα ακομα αλλα καλα της εκανε χιχι) μπαινω καθε μερα φιλεναδιτσα μου για να βλεπω τα νεα σου...σε αγαπαω πολυ η μικρη μπεμπουλα (η αλλιως μπουλιτσα ετσι με φωναζει η μαμα μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ιωαννα γλυκο μου κοριτσακι με λενε Τονια και ειμαι απο την Θεσσαλονικη την πολη απο την οποια καταγεσαι και εσυ!!Εχω ενα γιο τον Κωνσταντινο που ειναι 4 χρονων και μια κορη την Δαναη που σε λιγες μερες θα σβησει το πρωτο της κερακι.Χαιρομαι παρα πολυ που μαθαινω τα νεα σου και απο τοτε που ανακαλυψα το blog σου δεν εχει πολυ καιρο,η αληθεια ειναι,μπαινω καθε μερα!!Θελω να δωσω θερμα συγχαρητηρια στους γονεις σου,οι οποιοι ειναι γλυκυτατοι και σε αγαπανε πολυ και μια μεγαληηη αγκαλια σε σενα και ενα γλυκο φιλι.Κριμα που δεν ειμαστε κοντα γιατι νομιζω οτι με την Δαναη θα γινοσασταν πολυ καλες φιλες!!!Πολλα φιλια κοριτσακι μου ααα και να μην ξεχασω τα πεδιλα σου ειναι φανταστικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. yiasou biku mou eyo eimai o Basilakis :-)

    Xaipomai polu pos wpika to blog sas pu bopo na mafeno ta naia yia tin ioanna.
    Ax biku koukla einai i ioanna sou poli xaritomeno koritsaki einai.Ise mia tailia kai winati manoula.
    Wostin mia meyali angalia kai eva fili apo mena :-)

    Pola filakia apo tin germania.
    Basilis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα σπό Γερμανία!
    Εισαι μια κουκλίτσα κ μπράβο στο μπαμπά σου για τις πολύ προχω αντιλήψεις του(εγώ έπρεπε να γίνω 18 για να βάλω σκουλαρίκη στον αφαλό!)
    Η δε μαμα σου ξέρει πολύ ωραία παραμυθία μ θα το λέω κ εγω στον γιο μου που είναι τρια χρόνια μεγαλύτερος σου!

    Φιλιά από την ζεστή Γερμανία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή