Για την Ιωάννα


10 Μαΐ 2012

Πάρτυ γενεθλίων

Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα ήθελα να σας γράψω επειδή είμαι πολύ χαρούμενη. Πήγα στο πρώτο μου πάρτυ γενεθλίων!! :) Η αλήθεια είναι πως ήμουν και στο πάρτυ γενεθλίων της γιαγιάς Τασούλας και του θείου Παναγιώτη αλλά εγώ δε θυμάμαι τίποτα. :( Μάλλον θα ήμουν πολύ μικρή τότε!

Σήμερα είχε γένεθλια η θεία Ευθαλεία. Βασικά δεν ήξερα τι είναι γενέθλια, η μαμά όμως μου εξήγησε πως όλοι οι άνθρωποι γιορτάζουν κάθε χρόνο την ημέρα που γεννήθηκαν, σβήνουν κεράκια και κάνουν πάρτυ. Εγώ είχα όμως την εξής απορία: "γιατί δε κάνουμε κάθε μέρα γενέθλια; Δε θα ήταν πολύ ωραία να γιορτάζουμε κάθε μέρα; Η μαμά λέει πως θα έχαναν το νόημα τους τα γενέθλια μετά, αλλά και πάλι δε κατάλαβα. Μερικές φορές αυτούς τους μεγάλους δεν τους καταλαβαίνω με τίποτα.

Στα γενέθλια λοιπόν, σβήσαμε κεράκια. Βοήθησα και εγώ τη θεία Ευθαλεία να τα σβήσει γιατί είδα πως δυσκολευόταν λίγο και δοκίμασα και τούρτα :). Δεν ήταν σοκολάτας και δεν με ενθουσίασε αλλά δε το είπα στη θεία για να μην την στεναχωρήσω. Η θεία Ευθαλεία έκλεισε τα 43, η μάμα λέει πως είναι πιο μεγάλη απο εμένα αλλα δε τη πιστεύω, παίζουμε τόσο ωραία μαζί αποκλείεται να είναι πολύ μεγαλύτερη μου.

Πέρασα τόσο όμορφα! Ευτυχώς έρχονται και άλλα γενέθλια...του μπαμπά μου, της θείας Γιώτας και φυσικά θα κάνω και εγώ γένεθλια γιατί στις 29 του μηνός κλείνω του 6 μήνες (ούφ πόσο γρήγορα μεγαλώνω!)

Παρακάτω σας έβαλα και φωτογραφίες να δείτε πόσο ωραία περάσαμε


Θεία Ευθαλεία: Ιώαννα είσαι έτοιμη να σβήσουμε τα κεράκια?
Ιωάννα: Άντε θεία βοήθα λίγο, μη ποζάρεις δε μπορώ να τα σβήσω μόνη μου!
Εδώ μόλις δοκίμασα τη τούρτα. Χάλια έγινα αλλά δε με ξετρέλανε. Γεύση σοκολάτας παρακαλώ την άλλη φορά.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΙΑ ΕΥΘΑΛΕΙΑ!!!


Φιλάκια σε όλους και θα τα πούμε σύντομα :)!


4 σχόλια:

  1. Ιωαννα θα συμφωνησω μαζι σου η τουρτα σοκολατας ειναι πιο νοστιμη!!!!εισαι μια κουκλα με τα ροζ-φουξ σου πανε πολυ να λες την μαμα να σου φοραει συνεχεια τετοια χρωματα σου πανε πολυ ομορφουλα!!!πολλα φιλια και απο τον κωνσταντινο και την δαναη!!!καλη σου μερα κοριτσακι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημέρα Ιωάννα.Οι φωτογρφίες σου είναι τέλειες!!!! Λοιπόν θα συμφωνήσω μαζί σου γιατί και γω είμαι λάτρης της σοκολάτας γι' αυτό και να ξεκινήσεις από τώρα να λες την υπέροχη μανούλα σου να σου κάνει μια υπέροχη τούρτα σοκολάτας!!!! Πολλά φιλιά από την βροχερή Κατερίνη.....Περιμένω νέα σου και νέες φωτο!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπερα ιωαννα μουυυυ....αχ να ετρωγα κ εγω μια δαχτυλια απο την υπεροχη τουρτα....ευχομαι να σβησεις πολλα πολλα πολλα κερακια στην δικια σου τουρτα ...εδω βρεχει κ δεν με βγαζει βολτα η μαμα μου ζηλευω τις βολτες σου...λες να το σκασω μονη μου με το καροτσι???φιλακια πολλα πολλα πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ ΕΙΣΑΙ ΙΩΑΝΝΑ ΕΜΕΝΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟΥΡΤΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΨΑΛΛΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή