Για την Ιωάννα


13 Μαΐ 2012

Μαμά Βίκυ

Από Μαμά Βίκυ:

Το να είσαι μαμά είναι κάτι μοναδικό. Δεν υπάρχει σχολείο που να μπορεί να σου διδάξει πως να είσαι καλή μαμά. Η αλήθεια είναι πως αυτό που κατάλαβα απ'όλο αυτό το ταξίδι είναι πως το μόνο που χρειάζεται είναι αγάπη. Μια αγάπη που δε μπορεί να συγκριθεί μ'άλλες. Μια αγάπη απεριόριστη και αγνή. Είμαι τόσο τυχερή που ένοιωσα αυτό το συναίσθημα. Θα ευχαριστώ για πάντα στη ζωή μου την Ιωάννα που μου έδωσε αυτή τη δυνατότητα. Ξέρω πως υπάρχουν και άλλες μανούλες εκεί έξω που δοκιμάζονται, που μπορεί να ταξιδεύουν στο ίδιο καράβι μ'εμένα, και αυτό που έχω να τους πω είναι κάτι που μου είχε πει μια άλλη μανούλα που είχε περάσει μια παρόμοια ιστορία.

Η αγάπη που έχω και θα έχω για την Ιωάννα θα είναι η πιο αγνή αγάπη. Πάντα στη ζωή μας αγαπάμε τους ανθρώπους γιατί περιμένουμε κάτι απ'αυτούς. Από τους γονείς μας να μας φροντίζουν ανιδιοτελώς, απο τον άντρα μας να είναι καλός μαζι μας και δίπλα μας όποτε τον χρειαστούμε, ακόμα και απο τα παιδιά μας περιμένουμε να είναι καλοί άνθρωποι, καλοί μαθήτες και ούτω καθ'εξής. Με την Ιωάννα μοιράζομαι την πιο αγνή και απόλυτη αγάπη. Θα την ευχαριστώ για πάντα για αυτό.


Έχω και εγώ μια μανούλα. Μια υπέροχη μανούλα που ήταν και είναι δίπλα μου σ'όλα.
Σήμερα είναι η γιορτή της μητέρας και είναι η πρώτη φορά που γιορτάζουμε και οι δύο. Χρόνια μας πολλά λοιπόν!! Σ'ευχαριστώ μαμά!
Βίκυ


Υ.Γ.: Ιωάννα εδώ...Σήμερα άφησα τη μαμά μου να γράψει (ούφ με είχε πρήξει), παρ΄όλα αυτά δε θα μπορούσα να μην γράψω και εγώ κάτι. Πρώτον γιατί αυτό το μπλόγκ είναι δικό μου και επιπλέον η μαμά είπε πως πρέπει να πω και σ'όλες τις μαμάδες του κόσμου χρόνια πολλά. Ελπίζω να είστε ευτυχισμένες και χαρούμενες, όσο χαρούμενη είναι και η δικιά μου μαμά. :)

Χρόνια πολλά δυο φορές μαμά (=γιαγιά) :)

Χρόνια πολλά μαμά

2 σχόλια:

  1. Χρονια πολλά κορίτσια, μικρα και μεγαλα. να χαιρεστε ο ενας τον άλλον. Ειναι τοσο σπουδαιος δεσμος αυτος της μανας και του παιδιου. Μακαρι ολοι να το συνειδητοποιουν γρηγορα για να περνανε πολλες πολλες ευτυχισμενες στιγμες μαζι. φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ .ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΑΝΟΥΛΑ .ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΧΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΑΓΔΑΣ.ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή