Για την Ιωάννα


14 Μαΐ 2012

Μαθήματα ζωής και άλλα

Καλημέρουδια! :) Τι κάνετε; Ελπίζω να είχατε ένα υπέροχο και γεμάτο Σαββατοκύριακο! Εγω αν αρχίσω να σας λέω τι έκανα αυτές τις μέρες δε θα τελειώσω ποτέ!!!

Πρίν όμως ξεκινήσω να σας λέω τις τελευταίες εμπειρίες μου ήθελα να σας πω για κάποια πράγματα που μου έμαθε η μαμά μου τελευταία. Για να σας δώσω να καταλάβατε, στη μαμά μου αρέσει πολύ να μου λέει ιστορίες και να μου μαθαίνει πράγματα για τη ζωή. Μάλλον όλες οι μαμάδες το ίδιο είναι απλά εμενα κάποιες φορές δε βάζει γλωσσα μέσα! :)

Μου είπε λοιπόν οτι στη ζωή μας τίποτα δεν έρχετε με εγγυήσεις και δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες. Πρέπει να γελάμε πολύ, να συγχωρούμε εύκολα και να αγαπάμε πολύ! Και μου είπε πως πρέπει πάνω απ'όλα να θυμάμαι πως κάθε στιγμή που είμαι θυμωμένη ή στεναχωρημένη είναι μια χαμένη στιγμη ευτυχίας που δε θα μπορέσω ποτέ και με κανένα τρόπο να τη πάρω πίσω.

Νομίζω πώς όλα αυτά που μου είπε η μαμά μου τα ακολουθώ κατα γράμμα. Μερικές φορές γελάω τόσο πολύ που με πονάει το στόμα μου...Άσε που τους αγαπάω όλους πολύ (βέβαια τους αγαπάω λίγο πιο πολύ όταν μου τραγουδούν και μου χορεύουν :) )

Αυτό το Σαββατοκύριακο λοιπόν έκανα πολλά όπως σας είπα. Κατ'αρχήν πήγαμε βόλτα για καφέ και για φαί , οπου γελούσα σ'όποιον περνούσε απο μπροστά μου και δοκίμασα παγωτό για πρώτη φορά, ήταν πεντανόστιμο :). Πήγαμε να δούμε το πανεπιστήμιο του Στάνφορντ απο κοντά. Ήταν τόσο όμορφα, αλλά πιο πολύ απ'όλα μου άρεσε που είχε πολλά δέντρα και πολλά λουλούδια. Και φυσικά σας άφησα το καλύτερο στο τέλος, έκανα τα πρώτα μου κοτσιδάκια, δηλαδή όχι εγώ η θεία Γιώτα μου τα έκανε (που νομίζω έχει ταλέντο στη κομμωτική...). Ήμουν τόσο όμορφη.

Έλπιζω να μη σας κούρασα με τη πολυλογία μου (μάλλον αυτό το πήρα απο τη μαμά!) και επίσης ελπίζω να μάθετε και εσείς κάτι απο τα μαθήματα της μαμάς μου.

Θα σας δείξω φωτογραφίες απο όλες τις εμπειρίες μου....

Πάω βόλταααααα!

Κάλα που πήραμε μαζί μας τα γυαλιά μας μαμά, πολύ ήλιος. Μπαμπά σταμάτα να με βγάζεις φωτογραφίες όπου βρεθώ και όπου σταθώ.

Εδώ παίζω με τη θεία Γιώτα. Η μαμά λέει πως μοιάζω πιο πολύ στη θεία παρα σ'αυτήν!

Με τη μαμά και το μπαμπά στο Στάνφορντ :)

Κουραστήκαμε απο το περπάτημα και κάτσαμε λίγο στο γρασίδι. "Περιμένετε βρε παιδιά να βάλω και έγω το χέρι μου στο κεφάλι....."
Η μαμά μου είναι τόσο αστεία!
Μαμά γιατί δεν έχεις και εσύ κοτσιδάκια;

Μα δεν είναι τέλεια τα κοτσιδάκια μου;



Φιλάκια σε όλους!

7 σχόλια:

  1. ΙΩΑΝΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑ ΣΟΥ ΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Ιωάννα εμαι η Κλειώ από Κατερίνη η καινούργια σου φιλενάδα!!! Πρέπει να είσια πολύ περήφανη που έχεις μια τόσο υπέροχη μαμά!!! Οι κουβέντες της είναι όλο σοφία και γνώση. Α το κοτσιδάκι σου είναι πράγματι καταπληκτικό. Να χαμογελάς πάντα Ιωάννα μου.Το χαμόγελο και η θετική σκέψη στην ζωή μας πάντα φέρνει και καλά αποτελέσματα. Να σας έχει ο Θεός καλά όλους σας. Πολλά πολλά φιλιά και μια ζεστή αγκαλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Ιωάννα!!!Με λένε Πίτσα και είμαι η μαμά του Λεονάρδου..Θέλουμε να σου πούμε ότι είσαι πολύ όμορφη,τα κοτσιδάκια σου πάνε τόσο πολύ..Στη φωτογραφία που είσαι με τη θεία σου τη Γιώτα είσαι πολύ πολύ όμορφη..Η μαμά σου είναι πολύ σωστή σε όλα όσα σου λέει.Πρέπει να χαμογελάς συνέχεια. Και σου πάει τόσο πολύ να χαμογελάς.Διαβάζω καθε μέρα τα νέα σου και εύχομαι η ζωή σου να είναι γεμάτη ευτυχισμένες στιγμές και χαμόγελα.Πολλά φιλιά από την Ελλάδα,να προσέχεις τους γονείς σου και αν κάποτε έρθεις για διακοπές εδώ, ο Λεονάρδος θα ήθελε πολύ να σε γνωρίσει!!Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου Ιωάννα. είμαι ο γιάννης 20 μηνών και η μαμά μου μου μεταφερει τα νεα σου καθε μερα και μου δειχνει ποσο πολυ ομορφαινεις καθως μεγαλώνεις. ααα τα κοτσιδακια σου είναι τοσο μα τόσο όμορφα, σαν συντριβανακια.. :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου Ιωάννα μου.Είμαι η Ντίνα, η μαμά του Άνέστη 12 μηνών, και σου γράφουμε απο την Κομοτηνή.Είσαι το πιό όμορφο κοριτσάκι του κόσμου!!!!!Τα κοτσιδάκια σου είναι τρέλα..Πρέπει να είσαι πολύ περήφανη για τους γονείς σου που απλόχερα σου δίνουν την απόλυτη και ανιδιοτελή αγάπη τους....Σε σκεφτόμαστε συνέχεια με πολύ αγάπη, να το ξέρεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είσαι ένα αξιολάτρευτο μωρό για φάγωμα. Τα κοτσιδάκια σου τέλεια. Να περνάτε καλά και να χαίρεστε την κάθε στιγμή ενωμένοι σα γροθιά οι τρείς σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλάκια πολλά ζουληχτούλι μωράκι!!Είμαι μια μαμά από Κέρκυρα
    και πριν λίγο μπήκα στο blog σου και χαίρομαι για τις ωραίες στιγμές που χαρίζεις στους 2 υπέροχους ανθρώπους που σου χάρισαν τη ζωή,αλλά είσαι και εσύ τυχερή επειδή έχεις την αγάπη και τις ευχές όλο και περισσοτέρων ανθρώπων που σε γνωρίζουν πέρα από των συγγενών σου.Να ζήσεις τσαχπινούλα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή