Για την Ιωάννα


8 Μαΐ 2012

Ωραίες στιγμές #2

Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω να περνάτε τέλεια όπως και εγώ, αν εξαιρέσεις φυσικά τη ζέστη (έχουμε σκάσει!). Επίσης έχω βαρεθεί να ακούω για τις εκλογές στην Ελλάδα, κάτι μου είχε εξηγήσει η μαμά μου την προηγούμενη εβδομάδα, αλλα δε περίμενα πως ο μπαμπάς με τη μαμά θα μιλάνε συνέχεια γι'αυτό, με έχουν ζαλίσει!

Ευτυχώς όμως οι ωραίες μέρες συνεχίζονται. Είμαστε όλο βόλτες!

Η μαμά μου λέει πως μεγάλωσα πολύ. Εγώ δε το καταλαβαίνω αλλα για να το λέει κάτι θα ξέρει. Η θεία Γιώτα με λέει "μαμάκια" γιατί όταν κλαίω μόνο η μαμά μου με ηρεμεί. Δε με πειράζει όμως καθόλου που με λέει έτσι :). Επίσης η μαμά μου λέει πως κλαίω ψεύτικα μερικές φορές, μάλλον αλήθεια είναι αλλά μη της το πείτε, γιατί κλαίω για λιγο και μετά ανοίγω τα μάτια μου να δω αν με κοιτάνε. Δε νομίζω πως είναι κακο, εσείς τι λέτε?

Θα σας δέιξω και μερικές φωτογραφίες πως πέρασα τις τελευταίες μέρες.
Να είστε καλά και θα τα πούμε σύντομα.

Για καφεδάκι...μπαμπά δώσε μου να δοκιμάσω λίγο αυτον το περίεργο καφέ με φύλλα μέντας.
ΜΜΜΜΜΜΜ!
Ε, δε θα τον έλεγα και τέλειο. Καλύτερα να τον πιείς εσύ!

Εδώ για ψώνια με τη μαμά, τη θεία και τη γιαγιά. Η γιαγιά μου πήρε αυτό το τέλειο φορεματάκι. Μόλις το είδα ξετρελάθηκα :)


Εδώ πήγαμε να δούμε κατι περίεργα αμάξια, δεν είχαν μηχανή ούτε μπροστά ούτε πίσω, δεν έμοιαζαν καθόλου με το δικό μας αμάξι. Η μαμά όμως είπε πως είναι φιλικά στο περιβάλλον και οτι χρησιμοποιούν ρεύμα και όχι βενζίνη (δε κατάλαβα τι εννοούσε αλλα καλό μου ακούγεται)

3 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΝΩ ΙΩΑΝΝΑ ΑΛΛΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!! ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και εμενα η θεια μου με φωναζει μαμοθρεφτουαρ αλλα δεν καταλαβαινω τον λογο πραγματικα ...ισως επειδη θελω μονο την μαμα μου κ κανεναν αλλο ... υπεροχες οι νεες σου φωτογραφιες ... κανε κ το αλλο κολπο που κανω εγω για μου δωσουν σημασια βηξε ψευτικα εχει πλακα...φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή