Για την Ιωάννα


29 Ιουλ 2012

Τα νέα μου

Γεια σας φίλοι,

Ελπίζω όλοι να είστε καλά και να περνάτε υπέροχα. Έχω καιρό να σας γράψω και έτσι σήμερα ήθελα να σας πω τα νέα μου. Κατ' αρχήν έχω μεγαλώσει πολύ, σύμφωνα με τελευταίες εκτιμήσεις πλησιάζω στο ύψος τη γιαγιά μου  (Γιαγιά μη θυμώσεις, δεν εννοώ οτι είσαι κοντή, απλά εγώ είμαι πολύ ψηλή :) )

Επίσης πρέπει να φοράω αυτό το καινούριο σκουλαρίκι, το οξυγόνο, σύνεχεια, οπότε τώρα όλοι και επισήμως με φωνάζουν γουρουνίτσα. Βέβαια εγώ δε πτοούμε καθόλου γιατί όπως είπε και μια φίλη μου στην Ελλάδα και η μις Πίγκυ γουρουνίτσα ήταν αλλά είδατε τι καριέρα έκανε :)!

Κατα τα άλλα η μαμά μου λέει πως έγινα πολύ γλωσσού. Δε μπορεί πλέον κανένας να πιει  νερό, καφέ η οτιδήποτε άλλο χωρίς να κάνει "αααχ" στο τέλος. Και αν δε κάνει το κάνω εγώ για αυτόν. Επίσης έμαθα να λέω το όνομά μου, βέβαια λίγο παραλλαγμένο γιατι βρε παιδιά πολλά τα φωνήεντα στην αρχή και με μπερδέυαν, οπότε λέω ένα Άννα και τελειώσαμε. Μου αρέσει επίσης πολύ να τραγουδάω, και η μαμά μου λέει πως έχω την πιο ωραία φωνή που έχει ακούσει ποτέ. Προσπαθεί συνέχεια να με τραβήξει βίντεο αλλά όποτε το κάνει εγώ απλά δε μιλάω καθόλου. Μα τι νομίζει θα μιλάω όποτε θέλει αυτή :)! Αχ αυτοί οι γονείς καμιά φορά! Βέβαια κατέφερε να τραβήξει κάτι και θα σας το δείξω.

Έγινα και 8 μηνών δηλαδή 21.037.968 δευτερολέπτων περίπου! Μεγάλωσα πολύ τελικά. Η μαμά μου λέει βέβαια οτι η ζωή μας δεν πρέπει να μετριέται σε χρόνια, μήνες, δευτερόλεπτα αλλά σε στιγμές, και μαζί μου ζει τόσο όμορφες στιγμες που ο χρόνος πλέον δεν έχει σημασία.

ΑΑΑΑ και μη ξεχνιόμαστε, το πιο σημαντικό απο όλα, η αποστολή μου. Ελπιζω οι άνθρωποι που γνωρίζουν το SMA πλέον να πολλαπλασιάζονται καθημερινώς. Σας φιλω όλους γλυκά.

Σας ευχαριστώ!


Ωπ και εσείς εδώ :)!

Εδώ φοράω το αγαπημένο μου μπλουζάκι, δώρο της Τόνιας, μιας καλής μου φίλης απο τη Θεσσαλονίκη.

Περιττό να σας πω πόσο ξετρελάθηκα, είναι φτιαγμένο στο χέρι και έχει το όνομα μου  και φυσικά τους καλύτερους μου φίλους το Μίκυ και τη Μίνυ!


Και φυσικά το βιντεάκι που σας είπα.

17 σχόλια:

  1. Γλυκο μου κοριτσακι ποσο χαρηκα που εμαθα νεα σου και που εισαι καλα!!!Περιττο να σου πω οτι εισαι μια κουκλα και χαιρομαι που το μπλουζακι σου αρεσε τοσο και σου παει και παρα παρα πολυ!!!Εχεις πολυ γλυκια φωνη εχει πολυ δικιο η μαμα Βικυ και σε αυτο.Το σκουλαρικι ειναι επιπλεον και μοδα Ιωαννα οποτε μην ακους κανεναν!!!Τα παιδια σου στελνουν την αγαπη τους και τα φιλια τους!!Καλημερα και Καλη Εβδομαδα να εχεις γλυκοπαραμυθενια και να πεις στην μαμα να γραφει πιο συχνα νεα σου!!Ενταξει???Φιλια απο την αφορητη λογω ζεστης Θεσσαλονικη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλη μια καλημέρα από την αφόρητη λόγω ζέστης Θεσσαλονίκη, όπως λέει και η φίλη Τόνια :)
    Μου έφτιαξες τη Δευτέρα Ιωαννούλα μου με το χαμόγελο σου, και τώρα που πίνω το καφεδάκι μου κάνω συνέχεια ααααχχχ!! Είναι μεταδωτικό τελικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KALIMERA IVANNA KAI APO TIN MAKRINH MELBOYRNI!!!!!!PINO TON KAFE MOY SE SKEFTOME KAI XAMOGELAOOOOOOOOOOOOOOO,,,,,,,,,,
    OLOUS EMAS TOUS FILOYS SOU AKOMA KAI GIA AUTO TO APLO PRAGMA MAS EMATHES NA TON APOLAMBANOUME KORITSAKI MOU,KAI NA EISAI SIGOURI OTI I APOSTOLI SOU EXEI FTASEI SE OLA TA AKRA TIS GHS KAI THA PREPEI NA EISAI YPERIFANI GIA AYTO.POLLA FILIA KAI ,,,,,PES MAS KAI ENA TRAGOUDAKI BRE IOANNA ,POSO XAROUMENOUS THA MAS KANEIS NA IKSERES!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα..και καλή εβδομάδα να έχουμε...
    Χαίρομαι που είσαι καλά..και σου στέλνω πολλά ζεστά φιλάκια,απο την Ελλαδίτσα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ομορφιά μου καλημέρα!!!! Σ'ευχαριστούμε που δε μας ξεχνάς και μας λες τα νέα σου, (αν και θα'θελα να τα μαθαίνω κάθε μέρα)! Τι όμορφη μπλούζα πραγματικά!!! Σου πηγαίνει τρέλλα! Πάω τώρα να φτιάξω κι εγώ τον καφέ μου και σου υπόσχομαι ότι στο τέλος θα κάνω κι εγώ αααχ, να το κάνουμε μόδα τι λες? Πολλά φιλάκια κουκλίτσα μου γλυκιά! Να περνάς όμορφα με τη μαμά και το μπαμπά! Σ'αγαπάμε πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ααααχχχ... μόλις τράβηξα τζούρα φραπέ δροσερή σαν το μουτράκι σου!
    Σε φιλώ γλυκά κούκλα μου και να ξέρεις ότι σε σκέφτομαι συνέχεια..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!
    πόσο σ'αγαπώ να ξέρες...και ας μην σε ξέρω....
    Η αγάπη νιώθει και ας μην γνωρίζει!
    Πολλά φιλιά απο Αφρική παιδί μου.
    Σάββας - Μαρία
    και ο φίλος σου Αντώνης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ιωάννα μου....Καλημέρα αστέρι !!!!! Πόσο μου αρέσει να διαβάζω τα νέα σου !! Καλά η μπλούζα σου είναι πανέμορφηηηη...και μήν ανησυχείς για το σκουλαρίκι σου....ότι και άν φοράς είσαι Θεά....τίποτα δέν μπορεί να αντιστρέψει την ομορφιά σου...τίποτα !!!
    Σου εύχομαι αμέτρητες όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σου !!!
    Να περνάς πολύ πολύ πολύ όμορφα και να είσαι καλά.....αγκαλίτσες και φιλάκια...και πίνω και μιά γουλιά απο το τσάι μου.....άααααα...είδεεες... μας κόλλησες όλους !!!! Γλυκούλα μου εσύ...είσαι τετραπέρατη !!!! Γειά σουυυυυ...!! :ο))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αααχχχ! τι γλυκια φωνουλα πανεξυπνο μουτρακι! μπραβο μικρη μου. Να πεις στην μαμα σου να σε τραβηξει και ενα βιντεακι οταν λες το ονομα σου! πωπω! 8 μηνων. θυμασαι μικρή μου οταν πρωτοξεκινησες το συγγραφικο σου εργο; Ποσους φιλους μετρας τωρα; ειδες τι σπουδαιο πραγμα που ειναι το ιντερνετ και πως....ετσι μαγικα....τοσοι ανθρωποι γινονται μια τεραστια ζεστη αγκαλια και σε αγκαλιαζουν γλυκα καθημερινα!
    φιλακια πολλα μουτρακι ομορφο. αααχχχχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aχούυυυυυ! τι γλυκό πλασματάκι για τσίμπημα, φίλημα και κορνιζάρισμα τη κάθε του στιγμή! να σου ζήσει γλυκιά μου να το δεις όπως το ονειρεύεσαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κουκλίτσα να είσαι καλά και να δίνεις χαρά της μανούλας σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα ομορφένια μου!!!
    Τι όμορφη που είσαι με την καινούρια σου μπλούζα, σου παέι πολύ!
    Για μία ακόμα φορά μας έφτιαξες τη μέρα..Τι γλυκιά φωνούλα που έχεις..Πόσο θα ήθελα να την ακούω συνέχεια.
    Ευχαριστώ πολύ τη μαμά Βίκυ που έβαλε το βιντεάκι αυτό.
    Πολλά φιλιά στα μαγουλάκια σου Ιωάννα μας, σε αγαπάμε πολύ!!
    ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΧΑΜΟΓΕΛΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με γεια τη μπλουζίτσα, κουκλίτσα ζωγραφιστή!!! Σας φιλώ όλους! Να είστε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ροδακινάκι μου, είσαι τρέλα με την καινούργια την φανέλα!!! (μπλούζα δηλαδή, αλλά ας όψεται η ομοιοκαταληξία...). Χάρηκα πολύ για τα νέα σου και που άκουσα τη γλυκιά φωνούλα σου. Το αααααχ νομίζω πρέπει να το κατοχυρώσεις, μη σου κλέψουν την πατέντα άλλα μωρά. Σε γλυκοφιλώ και παρακαλώ για ανάρτηση το συντομότερο δυνατό. Να είστε όλοι καλά! Και να θυμάσαι ότι τα χιλιόμετρα χωρίζουν τοπικά τους ανθρώπους, είναι η Αγάπη που μας κρατάει ενωμένους, δυνατούς!!! Φιλάκια πολλά ζουμπουρλούδι μου!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΣ.ΕΙΧΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΟΥ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΚΑΛΕ ΠΟΛΥ!!ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΣΟΥΠΕΡ ΟΜΟΡΦΟΥΛΑ ΜΟΥ.ΣΕ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!Σ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή