Για την Ιωάννα


17 Ιουλ 2012

Παιχνίδια

Γεία σας και πάλι....Έχω καιρό να σας γράψω οπότε είπα σήμερα να σας πω τα νέα μου. Είμαι καλά αλλα τώρα τελευταία δε κοιμάμαι καλά τα βράδια οπότε ήμουν λίγο κουρασμένη, για αυτό άργησα να σας γράψω.

Η ζωή κυλάει πολύ όμορφα. Στο σπίτι περνάμε τέλεια! Μου έχει μάθει ο παππούς μου και η γιαγιά μου διάφορα καινούρια παιχνίδια. Παίζουμε κρυφτό, κυνηγητό και κου-κου τζα. Αυτοί οι παππούδες καμιά φορά έχουν πολύ φαντασία!

Υπάρχουν μέρες που είναι καλές και άλλες όχι και τόσο. Αυτό που έχω καταλάβει πάντως είναι , πως στη ζωή μας μπορεί ολές οι μέρες να μην είναι καλές αλλα σίγουρα και σε αυτές τις κακές μέρες θα υπάρχει κάτι καλό. Οπότε καλό είναι να επικεντρώνεσαι στα καλά και όχι στα κακά της κάθε μερας....

Ήθελα να σας δείξω το καινούριο μου φορεμάτακι......και φυσικά πίσω μου όλα τα αγαπημένα μου παιχνίδια!

Εδώ φοράω το καινούριο σκουλαρίκι μου, το οξυγόνο...Η μαμά μου λέει πως μοιάζω με γουρουνίτσα......Εσείς τι λέτε;
Εδώ με το παππού μου παίζουμε κυνηγητό, η μαμά ποτέ δε μπορεί να μας πιάσει ;)!

Είπα στη μαμά μου να βγάλει μια φωτογραφία τα αγαπημένα μου παιχνίδια.  Η Μίνυ όπως πάντα κοινωνική και καθόλου ντροπαλή χαιρετούσε απο την άλλη ο Μίκυ όλο τα μούτρα στο πάτωμα!


Φιλάκια και θα τα πούμε!

28 σχόλια:

  1. τι ωραια που εισαι με το καινουργιο σου φορεμα! αλλα και το αξεσουαρ σκιζει!!
    μια κουκλιτσα ζωγραφιστή είσαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα στο καλό μου το κορίτσι...!!!
    Να πεις στον παππού οτι είναι γλυκύτατος σαν εσένα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημερούδια γλυκιά Ιωάννα..πολύ όμορφο το φορεματάκι σου.
    και τα παιγνιδάκια σου κουκλάκια σαν εσένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοριτσι μου ομορφο,γλυκοπαραμυθενια μας τι τελειο φορεμα ειναι αυτο!!!!Εισαι μια κουκλα!!!Μας ελειψες πολυ που δεν ειχαμε νεα σου τοσες ημερες..το ξερεις???Δεν πειραζει ομως αρκει που εισαι καλα!!!Εχεις την αγαπη και τα φιλια ολων μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο σου πάει το καινούριο σου φόρεμαααα!!! Μια μικρή νεράιδα είσαι ζουζούνι μου!!!! Καλημέρες και πολλά φιλιά σου στέλνω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέλειο το καινούριο σου φόρεμα..σου πάει τόσο πολύ..!
    Μια μικρή πριγκίπισσα είσαι..Καλημερούδια απο Ελλάδα..<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελειο το καινουργιο σου φορεματακι.Εισαι οπως παντα μια κουκλιτσα!Φιλακια πολλα πολλα μικρη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα ομορφιά μου!!Πάλι γέμισες τη μέρα μου με χαμόγελα, περίμενω κάθε μέρα με αγωνία τα νέα σου..
    Το φόρεμα σου είνα υπέροχο,σου πάει πολύ!!
    Όπως πάντα, σου στέλνω πολλά φιλιά και μια τεράστια αγκαλιά για όλους σας!!
    Μην σταματάς να μας χαμογελάς.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα, Πριγκήπισσα!!! Εύχομαι να έχεις ΜΟΝΟ καλές ημέρες στη ζωή σου, γεμάτη αγάπη και όμορφα συναισθήματα!! Σε αγαπάμε πολύ!!!Τα φιλιά μας από Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι όμορφο φόρεμα είναι αυτό!!! Γλυκούλα μου πόσο σε καμαρώνω! Τα κουκλάκια σου είναι πολύ όμορφα, όσο για το Μίκυ που'ναι μουτρωμένος.. τι ψάχνεις... άντρες παιδί μου! Ενώ η Μίνυ άνετη μας χαιρετάει όλους! Πολλά φιλάκια καρδούλα μου! Ελπίζω να κοιμάσαι όμορφα τα βράδια και να περνάς υπέροχα τις μέρες! Μη νομίζεις όμως, κανείς μας δε κοιμάται καλά τα βράδια δεν είσαι μόνη! Σ'αγαπώ πολύ! Να'σαι καλά! Αγκαλίιιιιτσααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα σε όλη την οικογένεια,

    νιώθω ανακούφιση που μετά από μαι βδομάδα "κρυφτό" η Ιωάννα έκανε "φτου Ξελευθερία για όλους" Είχα ανησυχήσει πολύ και περισσότερο ο Μάνος.

    Φιλιά πολλά Ελισάβετ & Μάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τι χαρουμενο μωρακι που ειναι !! να τη χαιρεστε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στέλνω φιλί γλυκό και σήμερα!
    Παίζε και γέλα κάθε μέρα, μουτράκι μου όμορφο. Γελάμε κι εμείς στη χαρά σου και παίζουμε μαζί σου! Να είσαι πάντα καλά και το σκουλαρίκι στο μέλλον να σου χρειάζεται μόνο για να κρεμάσεις χάντρες!
    Περιμένω κι εύχομαι να δω πολλές πολλές ακόμα τρεχάλες και κυνηγητά και την Ιωάννα μεγάλη, δυνατή κι ολοένα και πιο χαρούμενη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα μάτια σου μια ατέλειωτη γιορτή
    το γέλιο σου ατίμητο χρυσάφι.
    Γι αυτό μικρή μου ήρθες στη ζωή:
    Ξανά να μας διδάξεις την αγάπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλησπέρα μικρή μου Ιωάννα !! Είσαι μια κούκλα !! Όσο για το καινούριο σου φόρεμα είναι τέλειο !! Χαίρομαι πολύ που είσαι καλά και περιμένω να μαθαίνω νέα σου μικρή μου νερά'ι'δα !! Σε λατρεύω ! Και μην ξεχνάς να μας λές τα νέα σου ! ✿✿✿.♥ ♥


    ░இஇஇ█▓░ __░இஇ█▓░♥●__●
    _░இஇ█▓░_____░░இ█▓░♥●
    __░இ█▓░____░இஇ█▓░♥
    __░இ█▓░░இஇஇ█▓░♥
    __░இஇஇஇஇ█▓░♥
    __░இஇஇஇ█▓░♥
    __░இ█▓░இஇஇ█▓░♥
    __░இ█▓░_░இஇஇ█▓░♥
    _░இ█▓░___░இஇஇ█▓░♥
    ░இஇஇ█▓░___░இஇ█▓░♥
    _░இஇஇ█▓░____░இ█▓░♥
    ___░இஇஇ█▓░___░இ█▓░♥

    __░இஇஇ█▓░♥
    _░இஇஇஇ█▓░♥
    ___░இஇ█▓░♥
    _____░இ█▓░♥
    _____░இ█▓░♥
    _____░இ█▓░♥
    _____░இ█▓░♥
    _____░இ█▓░♥
    _____░இ█▓░♥
    ___░இஇ█▓░♥
    _░இஇஇஇ█▓░♥
    __░இஇஇ█▓░♥

    _______░இஇஇ█▓░♥
    _____░இஇஇஇஇஇ█▓░♥
    ___░இஇஇஇஇஇஇஇ█▓░♥
    __░இஇஇ█▓░_░இஇ█▓░♥
    ___░இஇஇ█▓░♥
    _______░இஇ█▓░♥
    _________░இஇ█▓░♥
    _░இ█▓░__░இஇஇ█▓░♥
    ░இஇ█▓░___░இஇஇ█▓░♥
    ░இஇஇ█▓░░இஇஇஇ█▓░♥
    _░இஇஇஇஇஇஇஇஇ█▓░♥
    ____░இஇஇஇஇஇஇ█▓░♥
    _______░இஇஇஇஇ█▓░♥

    _______░இஇஇ█▓░♥
    _____░இஇஇஇஇஇ█▓░♥
    ___░இஇஇஇஇஇஇஇ█▓░♥
    __░இஇஇ█▓░_░இஇ█▓░♥
    ___░இஇஇ█▓░♥♥
    _______░இஇ█▓░♥♥
    _________░இஇ█▓░♥♥
    _░இ█▓░__░இஇஇ█▓░♥♥
    ░இஇ█▓░__░இஇஇ█▓░♥_♥
    ░இஇஇ█▓░░இஇஇஇ█▓░♥_♥
    _░இஇஇஇஇஇஇஇஇ█▓░♥_♥_♥
    ___░இஇஇஇஇஇஇ█▓░♥__♥__♥
    ______░இஇஇஇஇ█♥_____♥__♥
    _________________♥_____♥__♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ax!!!Ti wraio kiss einai auto pou molis elabes gluko mou plasmataki???egw den xerw na sou steilw ena idio h kapws paromoio alla exw skopo na sou dwsw polla tetoia live se mia duo meres pou 8a se dw;))eisai mia koukla k oso gia ta kokalakia sou k ta forematakia sou to sxolio mou 8a parameinei idio:EISAI MIA ZWGRAFIA!!!na eisai kala kouklitsa mou k exeis thn 8etikh energeia olwn mas...mias k esu mas thn dimhourgeis me ta uperoxa mhnumata k ma8hmata zwhs pou mas stelneis:)
    perimenoume panta nea sou!!!k exeis tis kaluteres euxes mas!!!k fusika se agapame polu polu polu!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΣΤΕΡΙ ΟΜΟΡΦΟ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΑΚΙ ΣΟΥ..ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΕΙΣΑΙ.. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΤΣΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ.. ΜΕΚΑΡΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΕΝΟΥΝ.. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΟΥ.. ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλησπερα γλυκο μου κοριτσακι. Πρωτη φορα μπενω στην ιστοσελιδα σου και η αληθεια ειναι οτι με αφησες αναυδη με το ομορφο σου προσωπακι και το ολο ναζι που χεις στις φωτογραφιες! Και εγω περειμενω ενα μωρακι, ειναι μεσα στην κοιλιτσα μου και σε λιγοτερο απο 2 μηνες θα σου κανει και αυτο κουκου τζα! Προς το παρων σου στελνουμε και εγω και το μωρακι πολλα φιλακια και ευχομαστε να μας χαμογελας καθε μερα! Με πολυ αγαπη απο Σουηδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ιωάννα μου γλυκιά, πόση σοφή είσαι! Έχεις αγνή καρδιά γι αυτό μπορείς να είσαι χαρούμενη και παιχνιδιάρα ακόμα και τιε δύσκολες μέρες! Αγαπημένο μου παιδί ο κόσμος μας ο σκληρός και άχρωμος έχει τόση ανάγκη ανθρώπους σαν εσένα και τους γονείς σου! Σε γλυκοφιλώ και περιμένω ανυπόμονη την επόμενη ανάρτηση, το επόμενο καινούργιο φόρεμα. Α! να μην ξεχάσω!!! Ανέβασε και videακι να σε καμαρώνουμε ναζιάρα μου! Σε φιλώ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. zouzounitsa eisai yperoxh k toso glykia!!!!!!makia sta magoylakia k sta patoysakia!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γεια σου κουκλιτσα!το φορεματακι σου σουπερ!εισαι μια μικρη κουκλιτσα!χαιρομαι που εισαι καλα!πολλα φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Ηρθε ο παππούς μου και είμαι ένα τρισευτυχισμένο μωράκι!!!! Κι εγώ για να τους αποζημιώσω όλους όσους με λατρεύουν είδατε πόσο μεγάλωσα;;"
    Ιωαννούλα μου είσαι πανέμορφη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καρδούλα μου όμορφη, ζωγραφιά μου, μας ανησύχησες τόσες μέρες! Χαίρομαι που είσαι καλά! Να περνάς υπέροχα με τους παππούδες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλημέρα σου γλυκειά Ιωαννούλα! Χαίρομαι πολύ που είσαι καλά και μάθαμε τα νέα σου! Θέλω να ξέρεις πως είσαι στην σκέψη μου και στις προσευχές μου κάθε μέρα. Να τα περνάς τέλεια με τους παππούδες, και να τους αφήνεις να σε κακομαθαίνουν κι ας τσαντίζεται η μαμά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μια καλημέρα και από την πατρίδα (Ελλάδα - Θεσσαλονίκη).
    Μόλις σήμερα σε ανακάλυψα Ιωαννούλα και είναι η πιο όμορφη Δευτέρα της ζωής μου, διάβασα όλο το blog σου από την αρχή!! Είσαι πολύ τυχερή που έχεις παππούδες να σε κακομαθαίνουν, οι δικοί μου έχουν φύγει εδώ και αρκετά χρόνια στην αγκαλιά των αγγέλων και μου λείπουν.
    Τώρα, περιμένω πως και πως να μάθω τα νέα σου!! Σε φιλώ στα υπέροχα μαγουλάκια σου, έχεις κερδίσει μια θέση στην καρδιά μου

    Φιλιά πολλά
    Μαρία από Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. τρεχαλίτσα μου εσύ το κόκκινο σου παει πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σήμερα διάβασα για την ιστορία της Ιωάννας και συγκινήθηκα πολύ! Μου έφερε βλέπετε "θύμησες" που έχω αφήσει πίσω μου 4 χρόνια τώρα... Είναι πολύ δύσκολο αυτό που σας συμβαίνει, είναι κάτι που θα ξεπεραστεί,αλλά δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Θα τολμήσω να πώ ότι σας καταλαβαίνω απόλυτα, για τον λόγο ότι έχασα πριν 3 χρόνια 2 αγγελούδια. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ δεν πρόλαβα να τα ζήσω, αφού έφυγαν κάποιες ώρες μετά την γέννησή τους. Μακάρι να μπορούσα να τα αγκαλιάσω, να τα ταϊσω, να τα κάνω μπάνιο κι ας ήταν μόνο για λίγο....κι ας έφευγαν μετά, αφού έπρεπε αναγκαστικά να φύγουν...Μην σας απασχολώ με τα δικά μου όμως, εγώ να σας πώ κουράγιο, η ζωή συνεχίζεται, η Ιωάννα και όλα τα αγγελούδια που έχουν φύγει από δίπλα μας, είναι μέσα μας και αυτό είναι αρκετό κάποιες φορές για να απαλύνει λίγο τον πόνο.Είναι πολύ όμορφο αυτό που κάνατε στο διαδίκτυο, φαίνεστε άνθρωποι αξιοπρεπής και σας θαυμάζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. οχι ενα μαθημα ζωης μια εγκυκλοπαιδεια με πολλουσ τομους..συγχαρητηρια στους γονεις,ειστε πραγματικα αξιοι!το καλο που κανετε ειναι μεγαλο,εχει ενημερωθει πολυς κοσμος μεσω της δικης ιστοριας!!
    οσο για το αγγελουδι τα λογια ειναι περιττα,τοσο δυναμη ψυχης απο ενα μωροδελι!αναπευσου εις ειρηνη καρδουλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή