Για την Ιωάννα


6 Αυγ 2012

Αύγουστος

Γειά σας και πάλι. Τι κάνετε καλοί μου φίλοι; Δεν είχα πολύ χρόνο να σας γραψω τελευταίως, αλλά δε σας ξεχνάω να ξέρετε :)! Εγώ είμαι καλά, πρέπει να φοράω το καινούριο μου σκουλαρίκι συνέχεια και τα πειράγματα συνεχίζονται. Εγω πάντως νομίζω πως μου πάει καταπληκτικά! 

Μπήκε ο Αύγουστος λοιπόν. Είναι ο μήνας γενεθλίων της μαμάς μου αλλα φυσικά και δικός μου. Βέβαια εγώ έχω κάθε μήνα γενέθλια :), η μαμά μου όμως έχει μόνο τον Αύγουστο. Στην Αμερική ο μήνας Αύγουστος έχει οριστεί ως ο μήνας ευαισθητοποίησης για το SMA. Γίνονται τόσες προσπάθειες να μάθει όσο πιο πολύς κόσμος γίνεται για το SMA. Εγώ με τη σειρά μου προσπαθώ να κάνω το ίδιο στην Ελλάδα. Θα σας ξαναπώ λοιπόν κάποια πράγματα για το SMA. Πρώτον μετα τις καινούριες έρευνες που έχουν γίνει, λέγεται πως 1 στους 35 είναι φορέας αυτού του γονιδίου. Επίσης το SMA θεωρείτε η νούμερο 1 γενετική αιτία θανάτου σε παιδιά κάτω των 2. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως αν κάποιος στην οικογένεια σας έχει διαγνωστεί με SMA οι πιθανότητες να είστε και εσείς φορέις είναι ως εξης :

 Εάν έχετε έναν αδελφό ή αδελφή με SMA, έχετε 2 στις 3 πιθανότητες να είστε φορέας. Εάν έχετε μια ανηψιά ή τον ανηψιό με SMA, έχετε 1 στις 2 πιθανότητες. Αν έχετε μια θεία ή ο θείος με SMA, έχετε 1 στις 3 πιθανότητες να είστε φορέας. Εάν έχετε έναν ξάδερφο με SMA, έχετε 1 στις 4 πιθανότητες.

Ελπίζω να μη σας κούρασα με όλα αυτά. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω πολλά νέα να σας πω εκτός το οτι βρήκα μια καινούρια αγάπη, τα τηλέφωνα :). Παράγγειλα ένα ρόζ τηλεφωνάκι απο τη μαμά μου μόλις το παραλάβω θα μπορείτε να με παίρνετε και τηλέφωνο.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα λοιπόν. Μέχρι τότε να περνάτε καλά και να χαμογελάτε συνέχεια!



Αμάν με αυτές τις φωτογραφίες, μα είναι απαραίτητο αυτό τώρα, μολίς ξύπνησα και ούτε μαλλί μου πρόλαβα να φτιάξω.
                            

Ωραία πόζα πήρα εδώ, μοντέλο είμαι η άτιμη :)

Αυτό είναι το ματάκι μου. Την έβγαλε ο θείος Παναγιώτης. Νομίζω πως ο θείος είναι μεγάλο ταλέντο :)

Μαμά το άλλο χέρι σου είπα, δε βγαίνω καλή έτσι

Μπράβο, πες τυρίίίίίίίίίί




17 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΟΜΟΡΦΗ!! ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ.. ΟΣΑ "ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ" ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ..
    ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ, ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ.. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΘΕΑ..
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ..
    Υ/Γ 1: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΜΑ..ΝΑ ΤΟ 1000ΣΕΙΣ.. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΝΑ..(ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠ'ΕΞΩ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ..)
    Υ/Γ 2: ΠΑΤΕΡΑ, ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕ ΣΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοριτσακι μου γλυκο τι χαρα μας εδωσες με τα νεα σου!!!Να εισαι καλα και ειπαμε το σκουλαρικι ειναi must ασε τους να λενε!!!Ευχαριστουμε για την ενημερωση που μας κανεις και σε διαβεβαιω πως χαρη σε σενα πολυ ανθρωποι εδω στην Ελλαδα εμαθαν για το SMA.Εισαι κουκλα στις φωτο και η μαμα επισης!!Να την προσεχεις την μαμα και τον μπαμπα φυσικα, ειναι σπανιοι ανθρωποι..να το θυμασαι αυτο!!!Σε αγαπαμε παρα πολυ..πολλα φιλια απο την καυτη Θεσσαλονικη!!!Χαρη σε σενα θα συνεχισω την μερα μου με χαμογελο!!!Τονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα ομορφένια μου..Πόσο πολύ χάρηκα που μας έγραψες τα νέα σου,τα περιμένα πολλές μέρες τώρα.
    Είσαι υπέροχη στις φωτογραφίες, το ίδιο και η μαμά σου!!
    Να τη χαίρεσαι τη μανούλα σου και να είστε πάντα χαρούμενες.
    Σας αγαπάμε πολύ και θα είμαστε πάντα κοντά σας, ότι και αν χρειαστείτε!!
    Φιλάκια πολλά, ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλημερα ομορφουλα....μην νευριαζεις για τις πρωινες φωτογραφιες....να ξερεις οτι η πραγματικη ομορφια της γυναικας φαινεται εκει το πρωι. πριν προλαβει να φτιαχτει και εσυ εισαι μια κουκλα!
    να δωσεις πολλα πολλα φιλακια στην μαμα για τα γενεθλια της και πολλες πολλες ευχες στον μπαμπα να χαιρεται τις γυναικες της ζωης του. πολλα φιλακια μικρουλα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω και ο μικρουλης μου πετρος σου ευχομαστε ο αυγουστος να κυλησει ομορφα για σενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γλυκούλα μου αγαπούλα εσύ!!! Δε χορταίνουμε να σε κοιτάμε!!! Σ'αγαπάμε πολύ!!! Να χαίρεσαι τη μανούλα σου και αυτή εσένα! Πολλλά πολλά φιλάκια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. OLA FILAKIA APO MARIANNE KAI TON MIKRO MOU SAVOULI NA ISE PANTA XAMOGELASTI ISE KOUKLAKI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. GIASOU GLIKA MOU NA ISE PANTA XAROUMENI POLA FILAKIA APO MARIANNE KAI TON SAVOULI MOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΙΩΑΝΝΑΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΑΕΡΑ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΦΟΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΧΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΑΡΓΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ!!!!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γλυκιά μου Ιωάννα σου στέλνουμε πολλά φιλάκια εγώ και η κορούλα μου συνονόματη σου Ιωάννα!! Είσαι γλύκα σε όλες τις φωτογραφίες αλλά ιδιαίτερα οι ασπρόμαυρες με τη μαμά σου είναι μούρλια!! Να χαίρεσαι τη μανούλα σου και να της οργανώσεις ένα τρελό πάρτυ γενεθλίων με τούρτα σοκολάτα!!! Κι όσο για τη νέα σου αγάπη -το τηλέφωνο- αυτή μωρό μου είναι αγάπη των γυναικών από τα μικρά τους χρόνια ως τα βαθιά γεράματα!!!! Πάρε εσύ τηλέφωνο και θα πιάσει φωτιά από τις συνομιλίες!!! Φιλιά πολλά, να είστε όλοι γεροί, δυνατοί και χαμογελαστοί, σας αγαπάμε απ' όλες τις γωνιές της Ελλάδας!!! Σε γλυκοφιλώ, γρήγορα ξαναγράψε, περιμένουμε όμορφα νέα, φωτογραφίες και βιντεάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είσαι μια δροσιά στη ζέστη του Αυγούστου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. γεια σου κουκλιτσα!!!!οι φωτογραφιες σου ειναι καταπληκτικες!!!!
    χρονια πολλα στην μανουλα...χρονια πολλα και σενα μικρη κουκλιτσα!!!περιμενουμε φωτογραφιες απο το παρτυ σας!!!!
    πολλα φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ειστε αξιαγαπητες!
    Ιωαννα μου γλυκια, ετσι ειναι οι μανουλες - δεν σταματουν να βγαζουν φωτογραφιες.
    Το μοντελακι παντως βοηθαει.
    Σας σκεφτομαι, σας θαυμαζω και σας αγαπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γειά σου Ιωαννάκι γλυκό και όμορφο κοριτσάκι. Σου στέλνω πολλά φιλιά μαζι με τα δύο αγοράκια μου τον Σπύρο και τον Σωκράτη! Είσαι πραγματικά το πιο γλυκό πλάσμα που έχω δει! Σ'αγαπάμε πολύ και σε σκεφτόμαστε κάθε μέρα! Περιμένουμε με αγωνία τα επόμενα νέα σου! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. σας βρηκα χτες κατα τυχη και χαρηκα. εχω το ιδιο ονομα με την κορη σου και παντα συγκινουμε με αυτο το στοιχειο. να ειναι καλα υπομονη και ολα θα ερθουν οπως πρεπει αν μπορεις βγαλε την λεκτικη επαληθευση γιατι κουραζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΜΟΡΦΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ!!ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΚΛΕΣ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΡΔΟΥΛΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ BILAKO MOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή