Για την Ιωάννα


10 Ιουλ 2012

Ζωή

Γειά σας καλοί μου φίλοι. Έλπίζω να είστε καλά. Εγώ είμαι καλά,μόνο που είναι περισσότερες οι φορές που χρειάζεται να χρησιμοποιούμε αυτό το ποντικοεργαλείο που σας είχα πει, το οξυγόνο.  Κατ' άλλα  τη περνάω ζωή και κότα! Πηγαίνουμε βόλτες με το αυτοκίνητό μου (τη Μερσεντές μου που λέει και ο παππούς μου), απολαμβάνω μασάζ απο τη μαμά μου και γενικά μονοπολώ το ενδιαφέρον :)!


Δε θέλω να σας γράψω πολλά σήμερα οι φωτογραφίες μου νομίζω θα σας πουν πολλά!

Εδώ μόλις έχει καταφθάσει το όχημά μου και βγάζουμε τις απαραίτητες φωτογραφίες...

Ξεκινήσαμε για βόλτα με το μπαμπά οδηγό. 

Πάω βόλταααααααα!!!!!

Ο μπαμπάς μου ξεπέρασε το όριο ταχύτητας και η μαμά μου τον μάλωσε και πήρε αυτή το τιμόνι. Δε μου επιτρέπεται να οδηγώ μόνη μου γιατί είμαι πολύ μικρή. :(

Η μαμά εδώ εκτελεί χρέη οδηγού και ο μπαμπάς χρέη φωτογράφου.

Πήγαμε στη παιδική χαρά και είδα έναν τεράστιο βάρταχο!

Και κάναμε τσουλήθρα!

Εδώ είμαι σπίτι με τη μαμά και κάνουμε γυμναστική!

Είμαι ενας ρινόκεροοοοοος!Πολύ γελάω με αυτή τη μάσκα :)!

Εδώ σε μια άλλη βόλτα μας στο κήπο μας!

Χαλαρώνω στη καρεκλίτσα μου, είχα μόλις χτενιστεί. Αυτό το φωτάκι στο ποδαράκι μου μετράει το οξυγόνο μου, τρελό ε; Είμαι ο ΕΤ :)

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη φίλη μου τη κυρία Νατάσα απο την Ελλάδα που μου έφτιαξε αυτό το πανέμορφο αλμπουμάκι. Είναι καταπληκτικό! Προσπαθούμε να διαλέξουμε φωτογραφίες τώρα με τη μαμά για να το φτιάξουμε!

Επίσης μα μη ξεχάσω να πω ένα ευχαριστώ και σε μια άλλη φίλη μου στην Ελλάδα που μου έστειλε αυτά τα πεδιλάκια, μα είναι τόοοοοοσο όμορφα! Σ'ευχαριστώ κυρία Κατερίνα!

Ααααααααχ μπράβο μαμά εκεί, ποποπο ένα πιασιμο βρε παιδί μου!


Η μαμά μου λέει πως διάβασε κάπου να λένε οτι "όταν δεν μπορούμε να προσθέσουμε μέρες στη ζωή, οφείλουμε να προσφέρουμε ζωή στις μέρες." 


Πάντως οι δικές μου μέρες είναι γεμάτες ζωή!

35 σχόλια:

  1. Γλυκιά μου, αγγελένια Ιωαννούλα,
    μου έφτιαξες τη μέρα με την ομορφιά και την αισιοδοξία σου! Σου στέλνω ένα ρουφηχτό φιλάκι!!!

    :-)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα φιλάκι και μια καλημέρα κι από μένα...Η γιαγιά μου με την σοφία των χρόνων της...λέει πως όταν γεμίζεις τις μέρες σου με ζωή...σου χαρίζει ο Θεός επιπλέον μέρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΙΩΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΣ ΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ8 ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ... ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ..... ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΔΥΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΚΙΑ ΤΟΥΣ...... ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ Ε;;; ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΧΝΑΣ,ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΔΩ ΕΞΩ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΕΦΡΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Σ ΑΓΑΠΑΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΕΙ! ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ,ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ,ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΟΕΡΓΑΛΕΙΟ....ΓΙΑ ΟΛΑ! ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ! Σ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ Φ Ι Λ Α Κ Ι Α Α Α Α!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ενα μεγαλο μπραβο στην μαμα σου ιωαννα μου που μας μαθαινει τοσο ωραια διδαγματα.... τι να πω υποκλινομαι πραγματικα στην δυναμη ψυχης που εχετε... και παλι μπραβο σας που προσφερετε ζωη στις μερες του πιο χαριτωμενου κοριτσιου που εχω γνωρισει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιωαννα μου το αυτοκινητακι σου ειναι πανεμορφο.Νομιζω οτι καποιος απολαμβανει το μασαζ της μανουλας ε;Φιλακια πολλα πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημερα Ιωαννα...τοσες μερες χωρις υπολογιστη δεν μπορουσα να μαθω νεα σου!!!Χαιρομαι που εισαι καλα και τοσο μα τοσο χαρουμενη ...το αμαξι σου ειναι υπεροχο!!!Ελπιζω να απολαμβανεις τις βολτιτσες σου !!Σου στελνω ενα φιλι και μια μεγαλη αγκαλια!
    Χαιρομαι που σου αρεσαν τα πεδιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομίζω Ιωάννα μου ότι οι γονείς σου σού έχουν διδάξει το νόημα της ζωής. Είσαι πολύ τυχερή που τους έχεις και σε κάνουν χαρούμενη και αυτοί ευλογημένοι που σε έχουν και τους κάνεις ευτυχισμένους με τη γλυκιά σου παρουσία. "Μαμά" σε εσένα νομίζω ότι είναι περιττό να πω πως κάνεις ό,τι περίμενε ο Θεός να κάνεις και ακόμα παραπάνω, γιατί όπως θα έχεις καταλάβει, ο Θεός δε μας στέλνει τίποτα παραπάνω από αυτό που μπορούμε να αντέξουμε. Φιλιά και σας σκεφτόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Αν μπορείς να ζεις την κάθε μέρα της ζωής σου σα να είναι η τελευταία, τότε πραγματικά ξέρεις να ζεις".Νομίζω πως η Ιωάννα, είναι αυτή που σας έδειξε και δείχνει σε όλους μας, πόσο αξίζει η κάθε μέρα της ζωής μας και πόσο πολύτιμο είναι το τώρα, όταν πραγματικά ξέρουμε να το ζούμε. Ο Θεός έχει πάντα ένα σχέδιο για όλους μας, και οφείλουμε με σεβασμό να το ακολουθούμε, γιατί μόλις ολοκληρωθεί, αποκαλύπτεται και το μεγαλείο του. Η αγάπη όλων μας μαζί σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kαλημέρα Ιωάννα..Μα εσυ παιδί μου όσο πας και ομορφαίνεις!!
    Τι όμορφο κόκκινο κορδελάκι στα μαλλιά<3..
    Και το αυτοκίνητο σου,σουπερ..ιδανικό για τέλειες βόλτες..
    Απο δω και πέρα,θα ακολουθήσω όσο μπορώ τη συμβουλή της μαμάς σου..Θα δίνω ζωή στις μέρες μου..
    φιλιά πολλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μικρό μου μαργαριταρακι, ποσο ομορφο το αυτοκινητακι σου και ποσες σπουδαιες και μαγικες εικονες θα βλεπεις στις βολτες σου...οπως αυτος ο τεραστιος βατραχος! εισαι μια κουκλιτσα ζωγραφιστή. Πρεπει να νιωθεις πολυ ξεχωριστή που εισαι σε μια τοσο ομορφη οικογενεια και εχεις τοοοοσους πολλους φιλους. Απολαυσε το καλοκαιρακι μικρη μου α και που εισαι....λιγη ταχυτητα παραπανω δεν πειραζει...κατι ξερει ο μπαμπας σου. φτανει να φορας την ζωνη σου χιχιχι. φιλακια πολλα λουλουδακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάθε φορά που ανεβάζεις και ένα καινούριο post είναι σαν να γεμίζει με πεταλούδες η βαρετή οθόνη του υπολογιστή μου στη δουλειά.
    Διαβάζω ξανά και ξανά αυτά που γράφεις και βλέπω τις φωτογραφίες σου.
    Πραγματικά μας έχεις μάθει να γεμίζουμε ζωή τις μέρες μας και ειλικρινά θα σε ευγνωμονώ για πάντα για όσα μας έχεις προσφέρει με τη βοήθει της μαμάς και του μπαμπά σου.
    Πίστευα ότι είναι δύσκολο να αγαπήσεις κάποιον που δεν έχεις συναντήσει ποτέ.
    Όμως εσύ το έχεις ανατρέψει και αυτό.
    Συνέχισε τις βόλτες σου, συνέχισε να περνάς καλά και μην σταματήσεις ούτε λεπτό να μας χαμογελάς.
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γλυκοπαραμυθενια μου Ιωαννα ποσο χαρηκα που ειδα φωτογραφιες σου και εμαθα νεα σου!!Μα τι ωραιο αυτοκινητο ειναι αυτο και ποσες βολτες εκανες τυχερουλα!!!!Το post της Πιτσας καλυπτει οσα σκεφτομαι και εγω...συνεχισε να χαμογελας..να εισαι τοσο υπεροχη και να δωσεις ενα φιλι αυτην την φορα απο τα πολλα που σου στελνουμε και στην υπεροχη μαμα σου..εισαστε τοσο τυχερες που εχει η μια την αλλη!!Φιλια απο την ανυποφορη λογω ζεστης Θεσσαλονικη!Σε αγαπαμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και μερσεντές και βόλτα και άλμπουμ και πεδιλάκια; ζήτω!!!
    Να είναι πάντα γεμάτες ζωή και χαρά οι μέρες σας!

    Μεγάλη αγκαλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. TO ONOMA ΠΟΥ ΘΑ SOU TERIAZE PARA POLY EINAI ΖΩΗ.....!!!!! ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ....ΕΙΣΤΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ......ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Mas dinete ka8hmerina ta kalutera ma8hmata zwhs:))H Iwanna einai to pio omorfo paidaki tou kosmou ooooolou k h mama Vicky h pio glukia manoula!!!
    Oi foto sas einai kataplhktikes!!!oles ma oles:))
    Sunexiste na mas xamogelate k na pros8etete xrwma sthn ka8hmerinothta mas...opws mono eseis mporeite:))
    polla polla filia!
    H filh sas Elena.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το χαμογελάκι είναι όλα τα λεφτά,δεν υπάρχει ομορφότερο.
    Εχουμε και αυτοκινητάκι και παπουτσάκια ,βόλτα φούλ δηλαδή ..ΦΙΛΑΚΙΑ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΜΩΡΑΚΙ.
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ!! ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ..
    ΕΥΗ-ΖΩΗ-ΑΓΓΕΛΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΙΩΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΖΩ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ,ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ <>ΠΟΛΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΙΩΑΝΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ,ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΣΟΥ ΦΑΤΣΟΥΛΑ !!!ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλημέρα κοριτσάκι μου γλυκό!!!!!!πάντα να περνάς όμορφα και να μας χαρίζεις χαμόγελα!!!!!φιλάκια!!!!!ο Θεός μαζί σας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καλημερα συνονόματη εισαι μια κουκλα! φιλακια πολλα στα μαγουλινια σου και στους υπεροχους γονεις σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είσαι μια κουκλίτσα, μια μικρή καραμελίτσα, σου γράφω και δακρύζω, με συγκίνησες πρωί - πρωί και δε μπορώ να συγκρατηθώ. Για την κάθε μία μέρα λοιπόν, που είναι γεμάτη ζωή, χάδια, φιλάκια και μασάζ, που είναι γεμάτη από εσένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γλυκειά μου Ιωάννα, σήμερα εγώ, ο μεσήλικας, έμαθα πολλά από σένα, το βρέφος. Έγινα follower στο ιστολόγιό σου για να μαθαίνω νέα σου για πολλά-πολλά ακόμη χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γλυκιά μου συνονόματη Ιωάννα, αν κάτι κρατώ είναι η σοφή κουβέντα της μανούλας σου για τη ζωή που πρέπει να προσθέτουμε στις μέρες μας και τα γλυκά σου μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Θα έχετε τις προσευχές μου όλοι σας. Ο Θεός να φωτίζει τη ζωή σας και να σας δίνει δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ιωάννα, το blog σου είναι ότι πιο σημαντικό και όμορφο έχω δει τώρα τελευταία στο ρημαδοinternet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ιωάννα, καλησπέρα από τη Θεσσαλονίκη. Ζηλεύω το κουράγιο και τη δύναμή σου. Σου στέλνω όλη μου την αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γεια σου καρδουλα ομορφη με το υπεροχο χαμογελο.. σε ευχαριστω που μπηκες στην ζωη μου και μου δειχνει πως ειναι να ζει κανεις τις στιγμες, που ειναι τοσο ομορφες..Ηταν δυσκολη μερα στην δουλεια σημερα και ειχε και πολυ ζεστη, αλλα τωρα που ειδα παλι αυτο το μουτρακι το ομορφο, ειμαι καλα.. Απο την μια ο γιο μου. ο Λεοναρδος,προσφερει χαμογελα και ξεχναω το προβληματα της δουλειας και απο την αλλη εσυ, η Ιωαννα,προσφερεις χαμογελα δροσιας.. Τι αλλο καλυτερο απο δυο τοσο ομορφα χαμογελα, να σου φτιαχνουν την διαθεση;; Σας ευχαριστω..
    Γεια σου μικρη μου.. Καλο απογευμα..

    Υ/Γ 1:Καλοριζικο το οχημα σου!!!
    Υ/Γ 2:Πολλα μπραβο στην ΜΑΜΑ και τον ΜΠΑΜΠΑ σου!!!!! Πραγματικα ειναι υπεροχοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ιωάννα μου γλυκιά, σε αγαπάω πολύ επειδή ενώ είσαι τόσο μικρή (και γλυκιά και τρισχαριτωμένη και κομψή και πολύ φινετσάτη όταν σε χτενίζει η θεία Γιώτα) έχεις τόσο μεγάλη δύναμη, πιο πολύ από εμάς που είμαστε "μεγάλοι". Ανυπομονώ να διαβάζω νέα σου μαζί με την κορούλα μου, τη συνονόματη Ιωάννα. Ελπίζω να έχει κοινά στο DΝΑ της με εσένα η κόρη μου, τη δύναμή σου, τη σοφία σου και το αστραφτερό σου χαμόγελο. Να πεις στη μαμά και τον μπαμπά σου να σε αφήνουν να γράφεις πιο συχνά! Όχι να τεμπελιάσεις τώρα που είναι καλοκαίρι! Ιωάννα μου, είσαι ένα παιδί μοναδικό, ένα παιδί για την αιωνιότητα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αχ, δεν χορταίνω να βλέπω τις φωτογραφίες σου ξανά και ξανά, είσαι μία κούκλα! Και περνάς σούπερ βλέπω! Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε το αλμπουμάκι ;ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γειά σου Ιωάννα μου γλυκειά !! Μα τί ωραία που περνάς καλή μου Νεραιδούλα !!!! Είσαι μιά γλύκα με τα όμορφα κορδελάκια σου και τα ριγέ φορμάκια σου..... και τί ωραίο αυτοκίνητο που έχεις....και με οδηγούς όμορφους και χαμογελαστούς που σε αγαπούν απέραντα και απ'ότι βλέπω κάνετε μαζί πολύ πολύ χαρούμενα και ενδιαφέροντα πράγματα !!!
    Τέλειες οι φωτογραφίες σου και το βιντεάκι σου...τί φωνούλα είναι αυτή....γλύκα είσαι σου λέωωωω !!!!
    Καλό βράδυ αγγελούδι και πολλά φιλάκια σε όλους σας...να είσαστε πολύ πολύ καλά !!! :ο))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κοριτσάκι μου όμορφο, γλυκό μου πλασματάκι!!! Τι ωραίο όχημα είναι αυτό!!! Αμέτρητες όμορφες κι ευτυχισμένες στιγμές να'χεις καρδούλα μου!!! Να'σαι καλά! Πολλά πολλά φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γεια σου Ιωάννα μου! Χαίρομαι που περνάς τόσο όμορφα με τους γονείς, τον παππού & την γιαγιά και φυσικά την θεία Γιώτα & τον θείο Παναγιώτη.
    Είσαι μια κουκλίτσα!
    Να γελάς κάθε στιγμή γιατί σου πάει πολύ... και μη ξεχνάς είναι μεταδοτικό...
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Biky mou, she is such a sweety-pie! Einai poli tuxeri h Ioanna pou exei mia toso kali mama na gemizei thn zoh ths me xaroumenes stigmes, kai poli tuxeri h mama pou exei mia glikia Ioanna na tis mathainei tosa polla mathimata zohs! Filakia polla kai stis duo sas, sas agapame poli kai euxomaste na gnorisoume thn Ioanna kai apo konta!
    Efrosini+Antonis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μικρο ζουζουνακι τι απιστευτη φατσουλα που έχεις;;; Είσαι το πιο γλυκο νινί του κόσμου κι η μανούλα σου είναι σαν εσένα ένας άγγελος που της στέλνω το πιο γλυκό φιλί! να είσαι καλά φίλη μου και να χαίρεσαι το μωράκι σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πολύ όμορφα τα πεδιλάκια σου!
    Να ξέρεις ότι είσαι πάντα στο μυαλό μου απ'όταν σε γνώρισα κι ας μη σου γράφω συχνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή