Για την Ιωάννα


3 Οκτ 2012

Αποχαιρετώντας την Ιωάννα / Goodbye Ioanna

Όποιος θέλει να αποχαιρετήσει την Ιωάννα μπορεί να το κάνει την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012 στις 11 το πρωί στο Spangler's Mortuary (799 Castro Street Mountain View , CA 94041).

Σας ευχαριστούμε όλους για τις θερμές ευχές σας και τα καλά σας λόγια. Η Ιωάννα μας έκανε όλους καλύτερους ανθρώπους, χαρίζοντάς μας πάντα το πιο όμορφο χαμόγελο της και έτσι θα τη θυμόμαστε.

Και μή ξεχνάμε, ας συνεχίσουμε όλοι να βοηθάμε στην αποστολή της Ιωάννας. Ας μάθει όλος ο κόσμος για το SMA και ας συνεχίσουμε να βοηθάμε στην εύρεση θεραπείας.

Επίσης, θα σας παρακαλούσαμε, αντί να στείλετε λουλούδια ή οποιαδήποτε άλλα αντικείμενα για την Ιωάννα, απλα να κάνετε δωρέα σε ένα απο τα παρακάτω ιδρύματα στη μνήμη της.
Ας βάλουμε όλοι το λιθαράκι μας για να βρεθεί μια λύση.
Η οικογένεια της Ιωάννας



Ioanna’s memorial service will be held on Friday, October 5th, 2012 at 11am at Spangler's Mortuary (799 Castro Street Mountain View , CA 94041).

Thank you so much for your warm response. Ioanna changed us all in the best possible way. She always offered her best smile to everyone and that's how we are going to remember her.

Also, please keep trying to spread the word, everyone should learn about SMA and fight for a cure!

Finally, instead of bringing/sending flowers for Ioanna, the family wishes you to donate to one of the following foundations to honor her memory:
Ioanna's family





132 σχόλια:

  1. ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ

    ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΡΥΒΕΤΕ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑ... ΠΟΣΗ?... ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με την ψυχη μας με την σκεψη μας με την καρδια μας...
    Ποση ομορφια κρυβουν αυτα τα ματακια?
    Βικη μου παραθετω κατι απο τους κανονες
    Κατ'αρχην η μαμά μου λέει πως οποιοδήποτε αρνητικό συναισθημα δεν έχει χώρο στο μυαλό μας και στη καρδιά μας. Στεναχώρια, απαισιοδοξία, μίσος, ζήλεια λέει πως απλά μας κάνουν κακό. Ε... αυτόν το κανόνα λοιπόν τον ακολουθώ.

    Ο δεύτερος λοιπόν σημαντικός κανόνας που έχει βάλει η μαμά μου αφορά σε αυτά που λέω και αυτά που κάνω. Λέει λοιπόν πως οι άνθρωποι μπορεί να ξεχάσουν κάτι που τους έχεις πει ή κάνει αλλα ποτέ δε θα ξεχάσουν το συναισθημα που τους προκάλεσε αυτό που είπες ή έκανες οπότε πρέπει να προσέχω πολύ.
    Ας τους ακολουθησουμε και εμεις στην μνημη της ...
    Μικρο μου παιχνιδιαρικο αγγελουδι ευχομαι τα μπαλονακια να τα δεις και να τα εχεις να παιζεις εκει που εισαι...
    Ευχομαι να δεις τα σινιαλα που θα σου κανουμε απο ολη την Ελλαδα για να σε αποχαιρετησουμε...
    Βικη μου ....γλυκια τρυφερη μανουλα ζω για την στιγμη που θα βρεθει η θεραπεια την στιγμη που η καρδουλα σου θα χαρει...Ζω για την στιγμη που θα "ξαναβρεις" την Ιωαννα σε καθε αναπνοη που θα παιρνεις...
    Να μενεις τοσο δυνατη οσο σε ξερουμε η Ιωαννα ειναι παντου...
    τα θερμα μου συλληπητηρια και παλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή δύναμη και γαλήνη στην Ιώαννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή δύναμη και καλό ταξίδι στο αγγελούδι σας

    Μαμα και μπεμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τα συλληπητήρια μας,σας σκεφτόμαστε ..
    Παναγιώτα ,Κωνσταντίνα και Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σου γλυκιά Ιωάννα. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και θαυμασμό για το θάρρος σου και το φανταστικό χαμόγελο με το οποίο αντιμετώπισες τη ζωή...Βίκυ και Σπύρο, καλή δύναμη σε αυτές τις απίστευτα δύσκολες στιγμές...Η σκέψη μου είναι μαζί σας. Χρύστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. pragmatika den exw logia......kouragio kai dunami se esas ...to mwraki sas briskete se kala xeria twra k mono xamogela skorpa...sullipitiria:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΕΛΙΑ,ΧΑΡΕΣ ,ΦΩΝΕΣ;;;;;;
    ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΣΥΧΙΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ.......
    ΗΤΑΝ Η ΑΥΤΛΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ! ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ,ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ! ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΕΙ... ΠΑΙΖΕΙ ΞΕΓΝΙΑΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ,ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΟΝΟ! ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ.... ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ,ΕΝΑ ΘΑΡΑΛΕΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ,ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΤΙΑ ΓΕΜΑΤΟ ΑΓΑΠΗ,ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΙΑ..... ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ......ΗΤΑΝ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ,ΟΜΟΡΦΗΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΗ , ΝΑ ΟΜΟΡΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!





    ΥΓ.ΜΑΚΑΡΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ,ΝΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ....... ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΜΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ,ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ,ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΑ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ,ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!
    ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΑΡΑ...
    ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ.....
    ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ..............
    ΤΟΝ ΜΙΚΥ......... ΤΗΝ ΜΙΝΗ....... ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΟΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΟΥ....
    Η μαμα ΔΗΜΗΤΡΑ και ο ΧΡΗΣΤΟΣ με τον ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ με ένα ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟ ΦΙΛΑΚΙ <3 :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συλληπητηρια..η Ιωαννα σας θα ζει για παντα μεσα σε ολους οσους τη γνωρισαμε, δια ζωσης η -έστω διαδυκτιακα. Καλη δυναμη κ καλη συνεχεια, υπηρξατε υπεροχοι γονεις ενος ξεχωριστου πλασματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ,¨΄ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ΅¨,ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΒΙΚΥ ΚΑΙ ΣΠΥΡΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΑΣ!!!!ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΕΥΛΟΓΙΜΕΝΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ,ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΑΚΙ ΤΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ,ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ.Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ,Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.ΣΥΛΙΠΙΤΙΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΡΙΝΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ιωαννάκι καλό σου ταξίδι... και να προσέχεις από εκεί επάνω τον μπαμπά και την μαμά σου που τόοοσο σε αγάπησαν και σ'αγαπούν... Είμαστε μακριά σου αγάπη μου όμως η σκέψη και οι προσευχές μας είναι κοντά σου, και κοντα στους γονείς σου. Στην γειτονιά των αγγέλων που τώρα βρήσκεσαι, εκτός από το πανέμορφο χαμόγελό σου θα έχεις και ένα μαγικό ραυδάκι που σκορπάει χρυσόσκονη... Με αυτό το ραυδάκι .. κάθε βράδυ θα είσαι κοντά στη μαμά και στον μπαμπά, θα σκορπάς χαμόγελα και χρυσόσκονη στη ζωή τους κι εκείνοι θα είναι τόσο ευτυχισμένοι που θα ξέρουν ότι σε έχουν πάντα κοντά τους! καλό ταξίδι μωρό μου... και βρες τον τρόπο να επιστρέψεις με το ίδιο χαμόγελο και τα ίδια αξιαγάπιτα ματάκια στην αγγαλιά της μαμά σου.. ξέρεις πως... άλλωστε είπαμε.. έχεις ραβδάκι και χρυσόσκονη στα χεράκια σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλο ταξίδι Ιωάννα, με τη σκέψη θα είμαστε όλοι οι μακρυνοί σου φίλοι εκεί την Παρασκευή να σε αποχαιρετήσουμε για την Πόλη των Αγγέλων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συλληπητήρια... η Ιώαννα μέσω της μαμάς της μας άγγιξε όλους. Βίκυ είσαι σπουδαία μαμά και νιώθω τυχερή που σε βρήκα έστω και διαδικτυακά.
    Μελιτίνη, Μαρία & Άγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γλυκό μου μωράκι, κάθε φορά που διάβαζα τα νέα σου ευχόμουν ολόψυχα να τα καταφέρεις. Η μαμά σου και ο μπαμπάς σου , έδωσαν πιο πάνω και από την ψυχή τους για να σου κάνουν τη ζωή σου ( όση και να ήταν αυτή) να είναι γεμάτη χαρά , αγάπη , χαμόγελο. Και τα κατάφεραν. πολλές ψυχούλες θα ήθελαν να ήταν στη θέση και να έχουν πάρει τόσο ανιδιοτελώς, ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗ . Βίκυ και Σπύρο, δεν σας ξέρω , άλλα εύχομαι ο Θεός να σας δώσει όλη τη δύναμη του κόσμου , ώστε να απαλύνει ο πόνος σας. Η Ιωάννα θα είναι πάντα στην καρδιά και το μυαλό όλων μας. Εύχομαι να γίνεται ξανά γονείς , γιατί πραγματικά είστε τόσο άξιοι που δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Θα το ήθελε και η Ιωάννα, σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ακομη μας φαινεται απιστευτο..οσο και αν γνωριζαμε ολοι οτι καποια στιγμη θα πεταξεις στο φως η πραγματικοτητα μας ξεπερναει...ολοι οσοι σε γνωρισαμε απο μακρια σε καναμε δικο μας παιδι και ελπιζαμε στο θαυμα!!!Θα θελαμε να ειμαστε διπλα σου την Παρασκευη αλλα η αποσταση ειναι απαγορευτικη παρολα αυτα θα ειμαστε με την σκεψη μας μαζι σου!!Θα συνεχισουμε την αποστολη σου..μας εμαθες και εσυ και οι υπεροχοι γονεις σου παρα πολλα μας κανατε καλυτερους ανθρωπους.Ο φιλος σου ο Κωνσταντινος χθες χαιρετουσε το αστερι που ελαμπε πιο πολυ απο ολα στον ουρανο και μου ειπε οτι η Ιωαννα μαμα ανεβηκε για λιγο στον ουρανο να ξεκουραστει και θα ξαναρθει και οτι θα την εχει για παντα στην καρδουλα του μεσα...ετσι πιστευω και εγω η Ιωαννα δεν θα φυγει ποτε απο τις ζωες μας.Βικυ και Σπυρο κουραγιο ειμαστε και θα ειμαστε παντα διπλα σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αντίο αγάπη μου! Σε γνώρισα μέσα από το blog της μαμάς σου και σε αγάπησα σαν να ήσουν δικό μου παιδί. Όταν βλέπω αυτά τα τόσο εκφραστικά ματάκια και ξέρω ότι έχουν φύγει, δεν μπορώ, λυγίζω. Από χθες δεν μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυα μου. Ακόμη και τώρα.
    Εύχομαι εκεί που είσαι να είσαι ευτυχισμένη. Και να ξέρεις καλά ότι η μαμά σου και ο μπαμπάς σου σε λατρεύουν. Δε θα σταματήσουν ποτέ. Καλό ταξίδι...

    Ασπασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ειστε υπεροχοι γονεις , εγω κι εγω εναν κανοναν που ακολουθω
    Το θεμα δεν ειναι ποσο κακο ειναι αυτο που μας συμβαινει . αλλα πως το αντιμετωπιζουμε εμεις.
    Μας δωσατε μαθηματα ηθους αξιοπρεπειας και αγαπης .
    Να ειστε παντα ευλογημενοι και να σας εχει ο θεος καλα .Καλη δυναμη να εχετε .

    Μαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καλή δύναμη.Η Ιωάννα είναι πλέον αστέρι στον ουρανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. απο οταν πρωτοβρηκα το blog σου ιωαννα μου σε παρακολουθουσα και χαιρομουν με τα βιντεακια σου και παντα ευχομουν να τα καταφερεις... τωρα θα προσεχεις την μανουλα και τον μπαμπακα που ειναι οι καλυτεροι γονεις που ξερω... και θα προσεχεις και τα αδερφακια σου που θα ερθουν .. καλο ταξιδι.. καλο κουραγιο στη μαμα και στον μπαμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ποσο αγαπησαμε ολοι μας αυτη την μικρη ζουζουνα.Αυτο το χαμογελαστο προσωπακι και τα υπεροχα λαμπερα ματακια της.Ποτε δεν θα καταλαβω τον λογο που ο Θεος επιτρεπει να αρρωσταινουν τα μωρακια.Υποθετω οτι ειναι δοκιμασια για το ποιο γλυκο μωρακι ειναι δυνατο να γινει αγγελακι.Και η Ιωαννα παλεψε παντα χαμογελαστη και κουκλα με τα ποντικοεργαλεια της και κερδισε την θεση της στον Παραδεισο.Μαμα και μπαμπα,εισασταν υπεροχοι γονεις.Να θυμαστε το αγγελουδακι σας και να μην κλαιτε,αλλα να χαμογελατε.Η μικρη μας κουκλιτσα σιγουρα δεν θα θελε να στεναχωρει τους γονεις της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γλυκό μου κοριτσάκι, θα ήθελα τόσο να είμαι εκεί...
    Θα είμαι όμως νοερά και με όλη μου την αγάπη, και όπως είπα δεν θα σε ξεχάσω ποτέ.
    Μαμά και μπαμπά της Ιωάννας, είμαι περήφανη που σας γνώρισα.
    Θα βοηθήσουμε όλοι όσο μπορούμε στην αποστολή που μας ανέθεσε το αγγελούδι σας, κι εύχομαστε κάποια μέρα να βρεθεί επιτέλους η θεραπεία.
    ...Και να αποκτήσετε σύντομα άλλο ένα γλυκό μωράκι που θα πάρει από σας την αγάπη που τόσο απλόχερα ξέρετε να προσφέρετε!...
    Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε καλύτερους ανθρώπους.
    Δήμητρα, Χανιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλή δύναμη!Σας αγάπησα και ας μη σας έχω γνωρίσει ποτέ!Έμαθα πολλά πράγματα από τις αναρτήσεις σας και με έκαναν να σκεφτώ πολύ, σας νιώθω δικό μου άνθρωπο.Εύχομαι και παρακαλώ το Θεό να απαλύνει τον πόνο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Α! μικρό μου ανθρωπάκι, μικρό μου ανθρωπάκι, μου αρέσει να σ' ακούω να γελάς!

    Ακριβώς αυτό θα 'ναι το δώρο μου... αυτό θα 'ναι όπως με το νερό ...

    Τι θέλεις να πεις;
    Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Για άλλους, τους σοφούς, είναι προβλήματα. Για τον μπίζνεσμαν μου, ήταν από χρυσάφι. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ...
    Τι θέλεις να πεις;
    Αφού εγώ θα 'μαι σ' ένα απ' αυτά, κι αφού θα γελάω σ' ένα απ' αυτά, τότε για σένα θα είναι σαν να γελούν όλα τ' αστέρια. Θα έχεις εσύ αστέρια που ξέρουν να γελάνε!
    ...Και γέλασε πάλι...
    Κι όταν θα 'χεις παρηγορηθεί (πάντα παρηγοριέται κανείς), θα είσαι ευχαριστημένος που μ' έχεις γνωρίσει.
    Θα είσαι πάντα φίλος μου. Πάντα θα θέλεις να γελάς με μένα. Και θ' ανοίγεις καμιά φορά το παράθυρο, έτσι, για την ευχαρίστηση... Και οι φίλοι σου θα σε κοιτάζουν κατάπληκτοι να γελάς, κοιτάζοντας τον ουρανό. Τότε, εσύ θα τους λες: «Ναι, τ' αστέρια με κάνουν πάντα να γελάω!» και θα σε περνάνε για τρελό. Σου σκάρωσα ένα πολύ πονηρό παιχνίδι ...

    "Αναπαυσου κουκλιτσα μου" Η αποστολη σου εχει παρει διαστασεις και θα απλωνεται στην μνημη σου συνεχως.." θα κοιτω παντα τα αστερια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Να ξέρατε πόσο σας καταλαβαίνω ,εύχομαι υπομονή και δύναμη ,η ευχή μου είναι πολυ φτωχή αλλα η σκέψη μου είναι κοντά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. δεν την ήξερα την όλη ιστορία και τυχαία το έμαθα.... διαβάζοντας λίγο, συγκινηθικα...λυπηθικα...εκλαψα.... ως μια αγνωστη...ως γυναικα...που εζησε το χαμο ενος παιδιου...ως βρεφονηπιοκομος...μα πανω απ΄ολα ως ανθρωπος θα ηθελα να σας δωσω τα συλυπητιρια μου και και να ευχηθω δυναμη να έχετε και αγάπη για να μπορέσετε να συνεχίσετε ακόμα και τώρα...το αγγελούδι σας θα ειναι πανω και θα παιζει με τα αλλα μικρα αγγελουδια μας που εφυγαν νωρις...και θα έχει και εσας που παντα θα το αγαπατε...καλη δυναμοι αγαπητοι μου καλη δυναμη να το παλεψετε με καθε τροπο... να χαμογελατε ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα το αγγελουδι εκει ψηλα θελει να σας βλεπει να χαμογελατε..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Βασίλης Γαλανούλης4 Οκτωβρίου 2012 στις 12:37 π.μ.

    Ξέρω ότι δεν υπάρχουν λέξεις να σας απαλύνουν τον πόνο,γι'αυτό παρακαλώ δεχτείτε τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. POU EINAI I KHDEIA THS MIKRHS GIATI THELW POLI NA ERTHW.AS MOU PEI KAPOIOS TO DROMO SAS PARAKALW.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κουράγιο στους δυνατούς γονείς που αποχαιρετούν το αγγελούδι τους. Δεν υπάρχει ακόμα τρόπος να ερμηνεύουμε τα γεγονότα αυτά. Τίποτε άλλο από κουράγιο και συλληπητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Θα ήθελα πραγματικά να την αποχαιρετήσω αλλά η απόσταση από την Ελλάδα στην Αμερική είναι πολύ μεγάλη. Ωστόσο η σκέψη μου δεν έχει αποστάσεις και θα είμαι κοντά σας έστω και με αυτόν τον τρόπο την Παρασκευή. Όνειρα γλυκά μωρό μου....να ονειρευτείς όλα αυτά που σου έμαθε η μαμά και ο μπαμπάς. Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια για την αξιοπρέπειά σας και το μεγαλείο της ψυχής σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ANTIO IΩΑΝΝΑ ΜΟΥ... ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΙΩΑΝΝΑ... ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΣΥΛΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ... ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ... ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ... ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΠΟΤΕ... ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΓΓΕΛΟΣ... ΟΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΗ... ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ... ΜΑΤΑΚΙΑ ΟΜΟΡΦΑ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ψυχουλα μου ομορφη εσυ .... καλο σου ταξιδι ... κουραγιο στους πολυτιμους γονεις σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. KAPOIA STIGMI TIS ZOIS MOY ANAROTITHIKA GIATI????GIATI NA FEYGOYN TOSES MIKRES PSIXOYLES KATHE MERA SE OLO TON KOSMO ANEKSARTITOY XROMATOS ,PLOYSIO,FTOXO,I MONI APANTISI STIN PSIXI AYTON POY MENOYN EINAI NA KSEROYN OTI OI MONO TO SOMA FEYGEI I PSIXOYLA TIS MIKRIS IOANNAS THA EINAI PANTA DIPLA TOYS NA TOYS BLEPEI KAI NA XERETAI POY DEN KLETE POY DEN STENOXORIESTE ALLO ....DIOTI EINAI ENAS AGGELOS DIPLA SE TOSA AGGELOYDIA,DIPLA STON XRISTO MAS KAI NA EISTAI SYGOYRI OTI THA THN EXEI PANTA KALA KAI EKEI POY TIS AKSIZEI DIPLA STON THEOO..AKSIZEI NA TO DEITE ETSI PRAGMATIKA O THEOS NA SAS DINEI DYNAMI KAI AGAPI MESA STHN OIKOGENEIA SAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Συγκλονισμένη......ήρθα να σε χαιρετήσω...Η ταλαιπωρία δεν σου άξιζε....όπως βέβαια σε κανένα παιδάκι....έτυχε σε εσένα να περάσεις όλο αυτό......
    Αγαπούλα μου , δώσε φιλάκια εκεί που πας σε όλα τα αγγελούδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. kalo ta3idi ioannaki.....me dida3es tosa polla..den exo logia gia na perigrapso osa ais8anomai... eiste uperoxoi an8ropoi... kourageio....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. γλυκό μου κοριτσάκι...καλό ταξίδι.......
    μαμά και μπαμπά.... κουράγιο και να συνεχίσετε να είστε τόσο δυνατοί και να μοιράζετε τόση αγάπη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μικρη και ομορφη Ιωαννα καλο ταξιδι..Υπεροχοι και μεγαλοψυχοι γονεις της δωσατε τα παντα εστω και για λιγο!Θα παρει μαζι της τις πιο ομορφες αναμνησεις και σεις θα τη θυμαστε παντα χαμογελαστη και γλυκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλό σου ταξίδι "Μπουμπούκι" μου...

    (έτσι φωνάζω την μικρή μου που είναι 2,5 χρονών και της αρέσει πολύ και έτσι θέλω να σε αποχαιρετήσω...)

    Θερμά Συλλυπητήρια στους (Ήρωες) Γονείς σου, στους δικούς σου ανθρώπους και σε όλους όσους σε αγάπησαν από την πρώτη ματιά (μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ)

    Νίκος - Κρήτη

    Υ.Γ. Καλό κουράγιο στους γονείς σου και καλή δύναμη στον ιερό και τίμιο αγώνα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλο σου ταξιδι, γλυκουλα μου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αντίο γλυκιά Ιωάννα !

    Όλοι λένε κουράγιο & κουράγιο,και εγώ αυτό λέω συνέχια
    αλλά μόνο εμείς που το έχουμε βιώσει νιώθουμε τον ίδιο πόνο !

    Βέβαια όλοι στεναχωριούνται δέν λέω,και ο πόνος είναι βαρύς,
    αλλά όπως είπα και πρίν δεν καταλαβαίνει κανείς αυτούς τους γονείς,εκτός απ'αυτούς τούς γονείς που έχουν χάσει κι'αυτοί
    τα Αγγελούδια τους !

    Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σ'αυτούς τους γονείς,που βρήκαν το κουράγιο και κάνουν ότι κάνουν.

    Τα θερμά μας συλληπητήρια στούς υπέροχους γονείς,
    που όπως λένε και σε μας.....είστε ΗΡΩΕΣ !

    Εγώ πάντως επειδή ξέρω, γιατί κι'εγώ έχασα το Αγγελούδι μου
    όταν ήταν 7,5 μηνών, πρίν 2,5 χρόνια,δέν βρήκα ούτε εγώ,
    ούτε η γυναίκα μου το κουράγιο να κάνουμε κάτι.

    Το μόνο που είπαμε κι'εμείς,αντί για λουλούδια να δώσουν ότι θέλουν, και μ'αυτά τα χρήματα πήραμε τρόφιμα και τα πήγαμε σε οικογένειες που πραγματικά τα είχαν ανάγκη.

    Το μόνο που έχω να πω είναι ότι η μικρή Ιωάννα
    ήταν ένα Αγγελούδι & τώρα θα είναι παρέα με πολλά Αγγελούδια και θα μας κοιτάζουν απο'κεί ψηλά και θα μας προσέχουν !

    Κουράγιο & πάλι ένα μεγάλο μπράβο στούς γονείς ΗΡΩΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Θάνος, Αγγελική, Βασιλεία, Νικολέττα4 Οκτωβρίου 2012 στις 2:11 π.μ.

    Θερμά συλλυπητήρια.

    Κορίτσι μας, έγινες μέλος της οικογένειάς μας, μέρος της ζωής μας. Ανυπομονούσαμε να μάθουμε νέα σου.
    Σε ευχαριστούμε για όσα μας έμαθες.

    Μαμά, μπαμπά καλή δύναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ποσο θα θέλα να ρθω κοντα σας
    να αποχαιρετησω κι εγω αυτο το γλυκό πλάσμα..
    Η σκέψη μου θα ναι εκεί.
    Μαμα Βίκη να χαμογελάς οπως μας έμαθε η Ιωάννα
    είσαι ενας υπέροχος ανθρώπος . .
    τα θερμα μου συλληοητήρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ιωαννα μου εφυγες τοσο γρηγορα αλλα πηρες τοση πολυ αγαπη απ' τους γονεις σου που σε λατρευουν αλλα και απ ολους εμας που σε γνωρισαμε μεσα απ το διαδικτυο. τωρα εισαι ενας αγγελος που μας χαμογελα απο ψηλα
    μαμα και μπαμπα αποτελειται πλεον προτυπο για μενα
    stelios, athina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Θερμά συλλυπητήρια.
    "Και εν κοιλάδι σκιάς θανάτου εάν περιπατήσω, δεν θέλω φοβηθή κακόν· διότι συ είσαι μετ' εμού· η ράβδος σου και η βακτηρία σου, αύται με παρηγορούσιν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ! ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ! ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΣΤΕΡΑΚΙ.Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΚΛΑΙΕΙ.ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.
    ΜΑΡΙΑ (1 ΕΤΟΥΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. καλο ταξιδι!θα σε θυμαμαι βασω λαρισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ... ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. καλο ταξιδι Ιωαννα. να προσεχεις τους δικου σου απο εκει ψηλα!


    Να ειστε καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Η Ιωάννα κατάφερε σε αυτή τη σύντομη ζωή της τόσα πολλά πράγματα όσα δεν έχουμε καταφέρει όλοι εμείς μαζί.
    θα τη θυμάμαι πάντα για το γλυκό της χαμόγελο γιατί πάνω από όλα ήξερε να χαίρεται με όσα είχε.
    Καλό ταξίδι άγγελέ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αντίο πουλάκι μου......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΝΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΣΠΑΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΤΟΣΟ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ-ΓΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ .ΜΑΜΑ ΒΙΚΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Tuxaia diavasa gia tin Ioanna mas alla itan arga....eixe idi fygei.exei apo ekeini tin mera pou klaiw synexws.kardoulitsa mou thelw na dwseis Mia megali agalia se ena diko mou aggelo ekei psyla....Kalo taksidi agapi mou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ιασων Θεσσαλονικη4 Οκτωβρίου 2012 στις 5:52 π.μ.

    Θερμα συλληπητηρια στους ΗΡΩΕΣ γονεις
    Σημερα για πρωτη φορα ανακαλυψα το blog και την ιστορια της Ιωαννας...
    Ειλικρινα συγκινηθηκα απο τον αγωνα αυτου του αγγελου και των γονιων...
    Ως μπαμπας ενος τριχρονου κοριτσιου...δε μπορω καν να διανοηθω πως μπορει ενας ανθρωπος να βρει δυναμη για να αντιμετωπισει μια τετοια απωλεια
    Ευχομαι απο βαθος ψυχης η εικονα της Ιωαννας να σας δωσει ακομα περισσοτερη δυναμη
    Καλο ταξιδι μικρε αγγελε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Καλό σου ταξιδι αγγελούδι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. αντίο λέμε σε αυτούς που φεύγουν. η μικρή μας Ιωάννα είναι εδώ, έχει φωλιάσει στην αγκαλιά της μαμάς της, θα ξεκουραστεί για λίγο κ θα σηκωθεί ποιο δυνατή, ποιο χαρούμενη.Είμαστε δίπλα σας με όλη μας την αγάπη κ την δύναμη.Μαμά Βίκυ είσαι η ποιο δυνατή κ θαρραλέα μητέρα του κόσμου!Η γλυκιά Ιωάννα θα σου χαμογελάσει κ πάλι,το ξέρω, δεν έφυγε είναι εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,ΚΡΑΤΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!..
    ΣΠΥΡΟ ΚΑΙ ΒΙΚΥ,
    ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ,ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ.
    ΟΛΓΑ Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ιασων Θεσσαλονικη4 Οκτωβρίου 2012 στις 7:24 π.μ.

    Θερμα συλληπητηρια στους ΗΡΩΕΣ γονεις
    Σημερα για πρωτη φορα ανακαλυψα το blog και την ιστορια της Ιωαννας...
    Ειλικρινα συγκινηθηκα απο τον αγωνα αυτου του αγγελου και των γονιων...
    Ως μπαμπας ενος τριχρονου κοριτσιου...δε μπορω καν να διανοηθω πως μπορει ενας ανθρωπος να βρει δυναμη για να αντιμετωπισει μια τετοια απωλεια
    Ευχομαι απο βαθος ψυχης η εικονα της Ιωαννας να σας δωσει ακομα περισσοτερη δυναμη
    Καλο ταξιδι μικρε αγγελε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Τα ματια μου εχουν θολωσει ,οτι και να "πω" ειναι πολυ λιγο μπροστα στον πονο των γονειων ,τα θερμα μου συλλυπητηρια στους αξιεπαινους γονεις που μεσα στον πονο τους προσπαθησαν να δωδουν κουραγιο και ενημερωση σε πολλους αλλους. Λυπαμαι πραγματικα γι'αυτο το μικρο αγγελουδι που δεν προλαβε καλα καλα ν'ανοιξει τα ματακια του και παλι εκλεισαν μα συμπονω και κλαιω πραγματικα για τον πονο των γονιων που παντα θα ψαχνουν το γελιο,την αγκαλια και τα ομορφα ματια της....οταν σηκωνεις το κεφαλι σου προς τον ουρανο ψαξε να βρεις το πιο λαμπρο αστερι του και εκει θα δεις το προσωπο του αγαπημενου σου αγγελου, για να το χαιρετισεις, τοτε ισως μπορεις να νιωσεις μια στιγμη χαρας.........Καλο Παραδεισο και Καλη αναπαυση να εχει το μικρο σας αγγελουδι .Μαρια-Θεσσαλονικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Δεν γνωρίσαμε από κοντά ούτε εσένα ούτε την υπέροχη μαμά σου, όμως νιώθουμε τυχεροί που σας γνωρίσαμε και σας είχαμε φίλες, έστω και διαδικτιακές. Καλό σου ταξίδι Ιωάννα για την γειτονιά των αγγέλων και να ξέρεις ότι έχεις την πιό υπέροχη Mαμά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Δεν ξερω τι μπορω να πω νιωθω αδυναμος οργισμενος και θυμωμενος μ'αυτη την μεγαλη δυναμη που παιρνει παιδια σαν την Ιωαννα και αφηνει εγληματιες να ζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΑΝΤΙΟ ΙΩΑΝΝΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ................ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΕΧΩ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΚΛΑΙΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ Ο ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ. ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ 2,5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ!
    ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΙΩΑΝΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ.
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια του Άγγελου σας.Μακάρι η Ιωάννα σας να βρει αυτό που η ζωή εδώ της στέρησε.Κουράγιο σε σας και ταυτόχρονα ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ για το μάθημα ζωής που παραδώσατε σε όλους μας.Αν υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι σαν εσάς τότε ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος!Υπήρξατε ιδανικοί γονείς για το παιδί σας και σίγουρα αυτό το εισέπραξε.Κουράγιο παιδιά!Με απεριόριστη εκτίμηση,χωρίς να σας γνωρίζω προσωπικά,
    Κώστας από Θεσσαλονίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ένας μικρός άγγελος έφυγε...Την δύναμη που δείξατε μακάρι να είχαμε όλοι λιγάκι από αυτήν..Κουράγιο και ευχαριστούμε που μας γνωρίσατε αυτό το υπέροχο πλασματάκι..Ο Θεός ας αναπάυσει την ψυχούλα της και να είναι καλά εκεί που πάει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΗ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Καλο ταξιδακι ψυχουλα μου...Ελπιζω να σε φροντιζουν εκει πανω οπως θα σε φροντιζαν και οι γονεις σου εδω κατω...εισαι μεσα στην καρδια μου και θα σε σκεφτομαι με αυτο που εμαθα απο τους γονεις σου με Παρα Πολυ Αγαπη...Αντιο...Εισαι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ και ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ Ιωαννουλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Καλό ταξίδι αγγελάκι, Βίκυ μου όλος ο Σταυρός είναι υπερήφανος για το αγγελάκι σου, για σένα και τον άντρα σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Μικρή μου Ιωάννα κ τι δεν θα έδινα να βρίσκομαι κοντά σου αυτή την ύστατη στιγμή αλλά είμαι μόνο 4 χρόνων κ χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά! Η μαμα μου μου διάβαζε πάντα για σένα κ μου έδειχνε φωτογραφίες σου κ βίντεο! Είμαστε όλοι συντετριμμενοι με όλο αυτό αλλά σου εύχομαι να γίνεις το πιο φωτεινό αστέρακι που θα βλέπω στον ουρανό!

    Καλή δύναμη στην μαμα σου κ τον μπαμπάς σου εύχομαι, θα θελα να σου στείλω μια ζωγραφια μου μα τώρα είναι αργά!!!

    Θα σε σκέφτομαι πάντα Άρης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. καλο ταξιδι ιωαννα μου,Μπραβο σας για την δυναμη που δειξατε...ειμαστε συντετριμμενοι .....Ιωαννα καλο ταξιδι θα σε θυμομαστε παντα,Χαρης και αυτου του blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. μολις τ εμαθα....δν ειχα ιδεα.....δν θλ ν πω οτ εκλαψα...μ φαινεται χαζο ν τ πω χρς ν εχω δηλωσει απ πριν τν υποστηριξη μ στς γονεις....σν πολιτικος π εμφανιζεται βαθυτατα συγκινημενος στς καμερες και δηλωνει λυπημενος τ συλληπητηρια τ....απλα θλ ν δωσω συγχαρητηρια σ ολους τς παραπανω π τς σταθηκατε μεσα απ αυτη τν σελιδα.....τ δικα μ συλληπητηρια παρ'ολο π τ στελνω ξερω ειν κρυα και απλα μια λεξη διοτι τ εμαθα πριν λιγα λεπτα......θελω ν πω δεν τ εζησα απ τν αρχη γ ν τ νοιωθει σωστα η ψυχη μ τωρα π σας γραφω......τ μονο π μπορω ν πω ειν οτ λυπαμαι και ελπιζω ν μν τν ξεχασετε ποτε ή ν μν ζησετε ξανα τετοιο πονο....γεροι ν ειστε ν κντ πλλ παιδια και ν μν τν ξεχασετε ποτε.....νομιζω οτ αυτ θ ηθλ και εκεινη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. καλο ταξιδι μικρη ιωαννα
    ο αγγελος σας θα ειναι η ιωαννα κ θα σας συντροφευει παντα η αναμνηση της
    τα δακρυα μου ας ενωθουν με τα δικα σας κ ολες οι ευχες μου
    για πολλα παιδια
    ειμαι μανα κ αν μου επιτρεπεται να γραψω σας καταλαβαινω
    κ προσευχομαι για σας
    δυναμη πιστη κ καρτερικοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Καλο ταξιδι Ιωαννα μου..Συληπητηρια στους γονεις κ σε ολους τους συγκενεις του πανεμορφου κοριτσιου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Καλό ταξίδι μικρή μου, ρούφηξες τη ζωή τις μέρες που ήσουν κοντά μας και μας δίδαξες τόσα πολλά.. σ ευχαριστούμε, θα ζεις στην σκέψη μου μικρή μου.. κουράγιο στην μαμά και στον μπαμπά..να είναι δυνατοί και να χαμογελάνε για το κοριτσάκι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Αγαπημένη μου Ιωάννα..
    Πριν λίγο έμαθα για σένα κ δυστυχώς διάβασα κατευθείαν το τέλος του ταξιδιού σου κοντά μας..κ έκλαψα πολύ χωρίς να ξέρω τίποτα για τη ζωή σου!!
    φυσικά από την πρώτη κιόλας σελίδα το χαμόγελο διαδέχτηκε το κλάμα γιατί όπως πολύ σωστά είπες έχεις χαμόγελο μεταδοτικό!!
    αλλά μόλις έφτασα πάλι στο τέλος ξανά κλάμα..
    κ αμέσως αποφάσισα να βοηθήσω στην αποστολή σου,τι κάθομαι άπραγη;
    μόλις κοινοποίησα το μπλόγκ σου αμέσως ένα βάρος έφυγε από πάνω μου κ χαμογέλασα κ πάλι!!
    κ σου υπόσχομαι θα χαμογελάω κάθε φορά που σε σκέφτομαι!!!
    Υ.Γ:μην ανησυχείς στην κοινοποίηση έβαλα τη φωτογραφία με το ριγέ μπλουζάκι που σου άρεσε :)
    Καλό παράδεισο κοριτσάκι μου κ καλή αντάμωση.
    εύχομαι να μ'αξιώσει ο Θεός τότε να με βάλει στο εκλεκτό μέρος που έχει κ εσένα..δίπλα Του!!!
    με ευγνωμοσύνη..
    μια καινούργια σου φίλη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Δεν ξερω τι να πω. Καλο ταξίδι κοριτσάκι και να μην ξεχνάς να χαμογελάς, για την μαμα και τον μπαμπα ετσι θα είναι και εκείνοι καλά. Κουράγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ιωάννα καρδούλα μου να προσεχεις τη Μαμά και το Μπαμπά τώρα.

    Η κορούλα σας θα ζει για πάντα στη καρδιά χιλιάδων ανθρώπων.

    Με απεριόριστο σεβασμό και θαυμασμό

    Χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Θερμά συλληπητήρια στους γονείς ...Ο Θεός να σας δινει κουράγιο και δύναμη...για όλο τον πόνο και την θλίψη ... είμαι συγκλονισμένη και πολύ λυπημένη ....Η Ιωάννα ήταν και είναι ενα ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Kalo taksidi na eisai eutixismeni stin aggalia twn ageelon!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Καλό ταξίδι. Να προσέχεις τους γονείς σου απο εκεί ψηλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Καλό ταξίδι κοριτσάκι "μας". Είμαστε όλοι χαρούμενοι που υπήρξες γύρω μας έστω και με τη σύντομη ζωούλα σου! οι γονείς σου θα πρέπει να ειναι δυνατοί και περήφανοι που ήσουν ΕΣΥ!
    Σε φιλώ γλυκά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. δεν εχω λόγια τώρα σε γνώρισα κ κλαίω.καλό ταξίδι αγγελούδι.θεέ μας σε παρακαλώ δώσε δύναμη σε αυτούς τους γονείς.εχω κ εγώ παιδιά κ τους καταλαβαίνω.κουράγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. καλο ταξιδι ιωαννα μου.....

    Ηλιας(μπαμπας)
    Μαρια(μαμα)
    Δημητρακης(το παιδακι που παει προνηπιο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Δεν μπορω ουτε να εννοησω, ουτε να καταλαβω την οδυνη την οποια θα περνατε αυτες τις ημερες.... Δεν ειχα ποτε μου παιδια για να νοιωσω αυτο που περνατε και δεν θα ηθελα να το ζησω αν ποτε εκανα....

    Φανταζομαι ποσο κενα θα σας φαινονται τα λογια μου τουτες τις ωρες μεσα στον πονο σας... Θα ηθελα να σας εκφρασω τα θερμα μου συλληπητηρια και απλα να σας βαλω σε μια αληθινη σκεψη.

    Πριν αποφασισετε να κατανοησετε που πηγε η ψυχη της κορης σας, εχετε κατα νου οτι ζουμε σε ενα συμπαν, καινουριο για τον ανθρωπο.... Αυτα που ξερουμε ειναι απειρως ελαχιστα απο αυτα που δεν ξερουμε, και τα ματια φτιαχτηκαν για να μπορουμε να βλεπουμε που παει το σωμα μας....Οχι ομως και η ψυχη μας.

    Η Αννα μπορει να μην ειναι αναμεσα μας.... Και ομως ζει...

    Νικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Καλο ταξίδι Ιωαννάκι και σ'ευχαριστώ για όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ & ΒΑΘΙΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ!!!
    ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ..
    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΙΩΑΝΝΑΚΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Μόνο μια μανούλα μπορεί να κατανοήσει τον πόνο αυτής της μανούλας. Καλό ταξίδι αγγελούδι μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Μικρή μου Ιωάννα....καλό ταξίδι. Τα λογια τοσο φτωχα και λιγα να περιγραψουν τα συναισθηματα μας. Μπορει η αποσταση να ειναι απαγορευτική για να σε αποχαιρετησουμε απο κοντα αλλα θα σε συντροφευουν οι προσευχες μας. Προσευχες για ενα μικρό αγγελουδι που εκανε μια σταση στην γη για να κανει τον κοσμο πιο ομορφο με το χαμογελο της. Τα συλληπητηρια μας... :( :( :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Δεν μπορώ να βγάλω από την σκέψη μου τα τραγουδάκια σου....να σβήσω απο τα μάτια μου τα ματάκια σου.....Καλό σου ταξίδι κουκλίτσα μου..... Να ξέρεις ότι σε περιμένει ένας φίλος εκεί που πας... τον λένε Βασίλη - Παναγιώτη και του έχω μιλήσει για σένα..... Δωσ' του φιλάκια από τον μπαμπά του......
    Βίκυ, Σπύρο ότι και να γράψω δεν είναι αρκετό..... το μόνο που θα πώ είναι ότι είμαι σίγουρος για την επιτυχία της αποστολής της Ιωάννας......Κουράγιο φίλοι μου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Δεν μπορώ να το πιστέψω, δεν το χωράει το μυαλό μου όλο αυτό..Πάντα πίστευα ότι κάτι θα αλλάξει..
    Θα ήθελα πολύ να είμαι κοντά σου σήμερα αλλά είμαι τόσο μακριά..Θα είναι εκεί η σκέψη μου, η καρδιά μου, η ψυχή μου..
    Ομορφένια μου σε αγαπάω πολύ και κάθε φορά που θα κοιτάω ψηλά στον ουρανό θα ψάχνω να σε βρω ανάμεσα στα αστέρια..
    Θα είσαι σίγουρα το πιο φωτεινό από όλα..
    Καλό ταξίδι ομορφένια μου και να ξέρεις ότι η αποστολή σου δεν σταματάει εδώ..
    Μαμά Βίκυ και μπαμπά Σπύρο, ότι και αν θελήσετε έιμαστε εδώ για εσάς..
    Όπου και είσαι Ιωάννα μας, ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. καλο ταξιδι μικρουλα... θα εισαι για ολους η μικρουλα μας αδερφουλα... δυστυχως η ζωη ειναι πολλες φορες αδικη... και μην ξεχνας... ειχες δυο υπεροχους γονεις που δε θα σε ξεχασουνε ποτε... οπως επισης και εμεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Αυτά τα ματάκια σου θα μείνουν στην καρδιά μου. Καλό ταξίδι μικρή πριγκήπισσα. Καλή Αντάμωση. Αντώνης Κ. Παπαλάμπρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Παιδάκι μου γλυκό, η καρδιά και η ψυχή όλων όσων σε γνώρισαν είναι δίπλα σου και στους γονείς σου αυτές τις δύσκολες ώρες. Παιδί του Θεού, παιδί του παραδείσου ας μη με παρεξηγήσουν οι άγιοι στον ουρανό, από εδώ και πέρα θα προσεύχομαι να μεσιτεύεις και να φυλάς από εκεί ψηλά και την δική μου Ιωάννα! Αστεράκι μου λαμπρό, το βράδυ, στη σιγαλιά της νύχτας, τότε που η ψυχή απομονώνεται και αναζητά τον Δημιουργό, με δυο λογάκια προσευχής θα επικοινωνούμε χαρά μου! Σε αγαπώ πολύ!! Σπύρο και Βίκυ, ας είναι παρηγοριά στις ψυχές σας τα δάκρυα που χύνουμε όλοι όσοι γνωρίσαμε την αγία οικογένειά σας!!! Κουράγιο και δύναμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Καλό σου ταξίδι αγγελούδι μου!!!!!δεν ξέρω τι να πω........... σε αγαπήσαμε και θα σε αγαπάμε!!!πάντα θα είσαι στη σκέψη μου και στην προσευχή μου!!!!ο Θεός να δώσει δύναμη και κουράγιο στους γονείς.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Οικογενεια της Ιωαννας, στις 21¨00 Ελλαδος θα ειμαι νοερα μαζι σας...το αγαπησαμε το παιδι σας, ολοι μας ,με καθε ειλικρινεια. Αυτο που εχεις καταφερει Βικυ μου ειναι πρωτογνωρο. Και μην φανταζεσαι οτι θα σταματησει για αρκετους απο εμας.. ΝΕΟ σημειο εκκινησης για την αποστολη της Ιωαννας ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Μόνο να κλάψω μπορώ αυτή της στιγμή........:((((
    Καλό κουράγιο στη μαμά και τον μπαμπά :((((
    ------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. καλο ταξιδι απο χθες κλαιω εχεις ενα χαμογελο και μια φατσουλα που σου καρφωνονται στο μυαλο δεν εισαι μονη γιαβρι μου ειμαστε ολοι διπλα σου και θα ειμαστε παντα περασες τοσα και αντεξες τοσα με τοση δυναμη ψυχης και με χαμογελο σε λατρευοθμε και το μπαλονακι θα ερθει αυριο εκει ψηλα θα ειναι του μικι και θα λεει ιωαννα τρελανε τους και εκει πανω με το χαμογελο σου και τα τραγουδακια σου


    βασω θανασης γιαννης 16 μηνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Πραγματικά έχω συγκινηθεί πάρα πολύ....απ'ο την ώρα που το έμαθα δεν μπορώ να το πιστέψω...αγγελάκι μου γλυκό δεν ήσουν για την γη τελικά,αλλά για τον ουρανό!
    Δεν υπάρχουν λόγια για τον πόνο της οικογένειας..... τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Δεν έχω λόγια και όπως πάντα σε τέτοιες στιγμές νοιώθω τόσο θυμωμένος !!!!!!!!!! Ως πότε θα φεύγουν παιδιά!!!!! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. μονο θαυμασμό κ απέραντη εκτίμηση για εσας τους γονείς ΤΗΣ...Να σας δόσει η ζωή πολλα κ υγιή παιδάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ιωαννα σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όσα μου δίδαξες...Με έκανες καλύτερο άνθρωπο και πιο ευτυχισμένη βάζοντας τις σωστές προτεραιότητες που μου δίδαξες...Υποκλίνομαι στο μεγαλείο της ψυχής των υπέροχων γονιών σου και νιώθω τόσο μικρή απέναντι τους...Σε ευχαριστώ ξανά μέσα απο την καρδιά μου γλυκό μου κοριτσάκι και πάντα θα αποτελείς κομμάτι της καρδιάς μου. Το σώμα μπορεί να φθίρεται το μεγαλείο της ψυχής ΠΟΤΕ!!! Κοιμήσου ήσυχα πλέον άγγελε μου.......Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Ξέρω ότι όλα τα συλληπητήρια του κόσμου δεν είναι αρκετά για να παρηγορήσουν, αλλά τέτοιες στιγμές όλα φαντάζουν μάταια και δεν ξέρεις τι άλλο να πεις. Λυπάμαι πολύ.

    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Aν και νοσηλευτρια σε παιδιατρικο νοσοκομειο ποτε δεν εμαθα και δεν θα μαθω να αποχαιρετω τα μικρα μας διαμαντια αλλα να περιμενω ποτε θα τα ξαναδω!Ιωαννα μου ελπιζω να σε γνωρισω οταν θα ειμαι ετοιμη να μπω και να παιξω στην αυλη που εισαι με τοσους αλλους φιλους σου!Γονεις της Ιωαννας μας μην σταματησετε να ζειτε οπως οταν η Ιωαννα ηταν στην αγκαλια σας διδαξατε τοσο κοσμο με την καθημερινοτητα σας!Σας ευχομαι δυναμη για την συνεχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. κάθε μέρα κλαίω.δεν μπορώ να πιστέψω πως έφυγε αυτό το αγγελούδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Ιωαννα μου γλυκεια θα μας λειψεις ψυχη μου..θα μας λειψουν τα ματακια σου τα κοτσιδακια σου τα ποντικοεργαλεια σου...ολα ματακια μου... Βικυ και Σπυρο οτι και να πω λιγο θα ειναι για το μεγαλειο της ψυχης σας.. Η Αγαπη ολων μας ειναι τοσο μεγαλη που μακαρι να ρθει σαν αερακι ως εκει και να σας τυλιξει μεσα της...Την Ιωαννα την αγαπησαμε πολυ.. Την βαλαμε μεσα στα σπιτια μας και μας εδινε πολλη δυναμη!!! περιμεναμε πως και πως για καινουριες φωτο και βιντεακι. . Ειμαι σιγουρη πως η Ιωαννα μας βλεπει απο κει ψηλα..ΙΩΑΝΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!ΒΙΚΥ ΣΠΥΡΟ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Δεν υπαρχουν λογια που μπορω να σας πω για να απαλύνω τον πονο σας.Ομως η σκεψη μας ειναι μαζι σας...... είστε παραδειγμα γονέων για ολους μας.........ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. μικρο αγγελακι σαν σημερα αν ζουσε θα ειχε τα γεννεθλια της κ η αδερφη μου η στελλα ειναι πιο μεγαλη απο εσενα αλλα της ειπα να σε προσεχει εκει ψηλα!ειμαι σιγουρη οτι θα κανετε καλη παρεα σε λιγο θα αφησω ενα μεγαλο ροζ μπαλονι να ερθει να σας βρει το μαρτυρησε η μαμα βικυ οτι σου αρεσουν τα μπαλονια καλο παιχνιδι..να προσεχεις την μαμα κ τον μπαμπα κ να κανεις συχνες επισκεψεις στα ονειρα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Σας ευχαριστώ!!! Είναι ευτυχισμένη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ειναι περιεργο το οτι ειναι κυριακη και εγω μπαινω να δω τις φωτογραφιες σου..να παρω λιγο απο την σοφια την δικη σου και της μαμας σου, θα μπαινω συνεχεια Ιωαννα, συνεχεια κουκλακι μου και ειδικα θελω να βλεπω την φωτογραφια με το κιτρινο φοντο που ειναι σαν να μας κοιταν εναν εναν καταματα.

    Σε αγαπησαμε πλασματακι του θεου και σε αγαπαμε παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Καλό ταξίδι αγγελούδι μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Καλο ταξίδι αγγελακι μου! Ο θεός να αναπνεύσει την ψυχη σου! Καλη δύναμη στους γονεις σου!Μιχάλης-Νατασα (μικρος Γιαννακος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Αγαπητοί γονείς,

    κλίνουμε το κεφάλι ευλαβικά στην απώλειά σας. Ως γονείς με τα ίδιο βίωμα, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε δωρεά στη μνήμη του αστεριού σας στο Χωρέμειο Ερευνητικό Κέντρο Γενετικής Αθηνών, αφού λόγω τεχνικών προβλημάτων δεν μπορούμε να κάνουμε τραπεζική μεταφορά στις ΗΠΑ και την οργάνωση fsma. Ο σκοπός είναι εξίσου ιερός για όλους μας και ανεξαρτήτως του αποδέκτη.

    Έχετε την αμέριστη συμπαράστασή μας και θα είναι τιμή για μας αν επικοινωνήσετε για οποιοδήποτε λόγο μαζί μας, και οποτεδήποτε αισθανθείτ την ανάγκη.

    Μάνος -Ελισάβετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Κάθε φορά που διαβάζω το blog αυτο κλαιω.....και θα το διαβάζω για όσο υπάρχει....για να παιρνω δύναμη..... και θα προσεύχομαι στον Θεο να σας παρηγορεί....γιατι ο Θεος ειναι αγάπη και Πατέρας ολων μας.... σας ευχαριστούμε για το υπέροχο παραδειγμα σας.....Ιωαννα δε θα σε ξεχάσω ποτέ.....οτι και να πω για το θαρρος και το χαρακτήρα σας ειναι λίγο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Ιωάννα, σε γνώρισα από την επαφή που είχε μαζι σου η γυναίκα μου (Τόνια) και ο γιός μου (Κωνσταντίνος). Χαιρόμουν όταν μιλούσατε μέσω Skype. Νόμιζα ότι θα μου λείψεις όταν έφυγες και θύμωσα λίγο. Αλλά γρήγορα συνειδητοποίησα ότι δεν έφυγες, αλλά ότι είσαι πάντα εδώ. Ονόμασα ένα αστέρι στον ουρανό με το όνομα σου, οπότε είσαι πάντα εκεί, να σε βλέπω και να αντιλαμβάνομαι πόσο σημαντική μου είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Στο καλό αγγελουδάκι μου! Να τριγυρνάς χαρούμενο ανάμεσα στους αγγέλους! Πήρες τόση αγάπη και χάρισες τόση χαρά στους γονείς σου... Σ'ευχαριστούμε που μπήκες έστω και για λίγο στη ζωή μας!
    Μαρίνα-Κρήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. νιωθω ενα κενο ειδη μου λειπει.την αγαπω δεν θελω να την ξεχασω.ειμαι απο κρητη σας γραφω πρωτη φορα σας παρακολουθουσα μηνες.να ειστε καλα να τη θυμασται.ειστε υπεροχοι.σας αγαπω.αντιο ιωαννα μου πολυ σε αγαπησα και σαγαπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. καλο ταξιδι πουλακι. χτυπα τωρα τα φτερα σου δυνατα. τα ακουει ο μπαμπας και η μαμα.γλυκο μου παιδακι καλο ταξιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Ιωαννακι μας λειπεις πολυ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ...πολύ μας λείπεις γλυκό μου παιδάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Που είσαι ΜΑΝΟΥΛΑ με κεφαλαία...πόσος είναι ο πόνος σου; Σου στέλνω την αγάπη μου και εύχομαι να είσαι καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Δεν μπορώ να φανταστώ τον πόνο σας, θέλω όμως να ξέρετε πως είστε παράδειγμα μητέρας για εμένα, ελπίζω να γίνω για το γιο μου τόσο καλή μητέρα όσο εσεις.
    Άν υπάρχει παράδεισος η νεραιδουλα σας είναι σίγουρα εκεί, έχει γίνει άγγελος και σας φιλάει απο ψηλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ!ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΟΝΙΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΥΧΑΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΕΧΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΣΑΣ.
    ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΗ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ.
    ΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ,

    ΧΡΥΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή