Για την Ιωάννα


4 Σεπ 2012

it's party time!

Γειά σας φίλοι μου,

πωπω δε μπορω να το πιστέψω πως το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του. Εγώ όπως σας έχω πει και παλαιότερα έχω και κακές και καλές ημέρες. Πλέον έχω ωριμάσει γιατί είμαι επίσημα 9 μηνών! Η μαμά μου λέει πως δε μοιάζω πλέον με μωρό αλλά με μεγάλη κοπέλα :).

Και η μαμά μου μεγάλωσε όμως είναι 30 χρονών.

Μου είπε πως πρέπει να την ακούω τώρα πιο πολύ γιατί μπήκε στα πρώτα "άντα". Μερικές φορές οι μεγάλοι λένε περίεργα πράγματα, άκου "άντα". Μήπως έχει διαφορά....Τέλος πάντων εγώ το ίδιο την άκουγα και πριν.

Μου είπε λοιπόν πως πρέπει να θυμάμαι πως στη ζωή μας είναι πολύ εύκολο να βρείς λόγους για να κλαίς (ή να κλαίγεσαι) αλλά εξίσου εύκολο είναι να βρείς λόγους να χαμογελάς. Όπως μου έχει πει παλαιότερα η μαμά, όλα είναι επιλογές. Εμένα πάντως το χαμόγελό μου είναι το πιο δυνατό μου όπλο : )!

Έτσι λοιπόν κάναμε ένα πάρτυ για να γιορτάσουμε τα γενέθλιά μας. Με τούρτα σοκολάτας φυσικά αλλά και με τους αγαπημέμους μας ανθρώπους. Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα. Και θα σας δείξω φωτογραφίες , πολλές πολλές φωτογραφίες.



Κοιτάξτε τι μου έστειλαν τα ξαδερφάκια μου απο την Ελλάδα. Σκουφάκι Μίνυ :)

Μαμά, μπαμπάς, Ιωάννα και τούρτα!!!!

Με τη μαμά το μπαμπά, τη θεία Γιώτα και το θείο Παναγιώτη

Τα κορίτσια μου :) (Θεία Γιώτα, Μαμά, και η φίλη μου η Λένια )

Μετά το πάρτυ κάναμε το μπανάκι μας και έβαλα τη κρέμα νυχτός για να είναι το δερματάκι μου τέλειο το πρωί

Δε ξέρω αν το παθαίνεται και εσείς, αλλά εμένα σηκώνονται τα μαλλάκια μου όρθια όταν μου καθαρίζουν τα αυτάκια. Περίεργο ε;

Την επόμενη μέρα το πρωί με το αγαπημένο μου μπαμπάκα. Χαίρομαι τόσο πολύ όταν τον βλέπω το πρωί!

Εδώ είναι μια φωτογραφία χωρίς τα σκουλαρήκια μου!Πωπω νομίζω έχω πολύ φωτογένεια :)
Σεπτέμβριος λοιπόν....Το καλοκαίρι έφυγε! Ελπίζω να μη στεναχωριέστε. Η μαμά μου πάντα λέει πως ποτέ δε πρέπει να κλαίμε για κάτι που τελείωσε, αλλά πρέπει να χαμογελάμε που το ζήσαμε! Η αλήθεια είναι πως είχαμε κάποιες κρύες μέρες που το επιβεβαίωσαν, και έτσι βάλαμε τα χειμωνιάτικά μας. Θα σας αφιερώσω ένα τραγουδάκι που μου αρέσει πολύ.....


Μπρρρρρρρ κρύοοοο!
Φιλάκια σε όλους και να χαμογελάτε συνέχεια!!!!

30 σχόλια:

  1. Χρόνια σας πολλά,γλυκά, τρυφερά & ευτυχισμένα!!
    Το χαμόγελο να μην λείψει ποτέ από τα χείλη της οικογένειας σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Xρόνια σας πολλά και καλά ,τι τρομερό σκουφάκι ..
    γλυκία μου Ιωάννα το χαμογελό σου είναι¨όλα τα λεφτά¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χρονια πολλα, καλα και ευτυχισμενα, γεματα υγεια, νομιζω οτι ειναι η πιο καταληλη ευχη που μπορει να δωσει κανεις!!!
    να ειστε γερες και ευτυχισμενες και να χαιρεστε η μια την αλλη!
    και φυσικα να μην ξεχναμε και το μπαμπακα να σας χαιρεται και τις δυο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιωαννα μου εισαι τοσο γλυκια οσο και η μαμα σου!! Τοσο μικρη και μας διδασκεις ολους ΤΟΣΟ σημαντικα πραγματα. Η μαμα σου και ο μπαμπας σου πρεπει να γνωριζουν οτι η κορη τους μεσω εκεινων δινει μαθηματα και κουραγιο σε εκατονταδες ανθρωπους και το εννοω. Μου εισαι απαραιτητη και εχεις κανει τοση διαφοσρα στην ζωη μιας εντελως αγνωστης σου και εισαι μολις 9 μηνων!! εγω στα 35 σιγουρα δεν εχω προσφερει ουτε το 10% των οσων προσφερεις εσυ στους συνανθρωπους σου και εισαι τοδο δα σταλιτσα. Εισαι τοσο ξεχωριστη και σημαντικη που δεν μπορεις να φανταστεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοριτσια καταρχην Χρονια σας Πολλα!!!Τι υπεροχες φωτογραφιες τι υπεροχα πραγματα μας λες μα το πιο υπεροχο οτι μαθαμε νεα σου!!Το σκουφακι σου ειναι τελειο!!Ελπιζω να μην ζηλεψε η μινυ και ο μικυ!!!Σε αγαπαμε πολυ!!!Να μας χαμογελας και να προσεχεις την μαμα!!!Φιλια σε ολους σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα γεμάτη ελπίδα, αγάπη και χαμόγελο :)

    υγ: Το τραγούδι όντως υπέροχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χρονια σας πολλα κοριτσια παντα χαμογελαστες και ευτυχισμενες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρονια πολλα στη μανουλα σου.Η μαμα εχει δικιο εχεις μεγαλωσει πολυ και ομορφυνες ακομα περισσοτερο.Φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγάπη μου όμορφη, χρόνια σου πολλά, όμορφα, γεμάτα αγάπη!!
    Είμαι σίγουρη πως η μαμά και ο μπαμπάς φροντίζουν γι'αυτό.. ;-)
    Πολλά ρουφηχτά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρόνια πολλά στην υπέροχη μανούλα σου και χιλιάδες ευχές και σε σένα ομορφένια μου μέσα από την καρδιά μου..!!
    Υπέροχες οι φωτογραφίες σας, πάντα να είστε χαμογελαστοί και ευτυχισμένοι.
    Σας αγαπάμε πολύ και σας σκέφτομαι συνέχεια με πολλή αγάπη.
    Ιωάννα μας, ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρόνια σας πολλά αγαπημένοι !!!! Να χαίρεσαι τη μανούλα σου Ιωάννα μου γλυκειά !!! Μα τί γλυκό ποντικάκι είσαι εσύ και τί ωραίο τραγούδι που μας αφιέρωσες.....τέλειοοο!!! και πολύ ωραίο βίντεο !!!! Οι φωτογραφίες σας είναι υπέροχες Ιωάννα μου και όντως έχεις πολύ φωτογένεια.....αφού είσαι αστέριιιιι !!!!!
    Καλό φθινόπωρο μικρούλα.....μπρρρρρ....κι εγώ έχω αρχίσει και κρυώνω !!
    Αγκαλίτσες και φιλάκια πολλάαααααααααα !!!!!! :ο)))))))))))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να σας ζήσει!Να το χαίρεστε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρόνια πολλά, γλυκά και ευτυχισμένα και στις δυο σας Ιωαννάκι μας!!!!! οταν σε βλεπω να χαμογελας μου φτιαχνεις την ημερα, οπως κανουν και οι κορες μου!!!!! εισαι τοσο γλυκια που θα μπορουσες να ησουν τουρτιτσα!!!!!!
    καλο φθινόπωρο μικρουλα νεραϊδουλα και πολλά πολλά φιλάκια!!!!!!!!!! χχχχχχχχχχχχ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρόνια πολλά!!!!!!!!!!
    Έχετε την αγάπη μου και τις σκέψεις μου συνεχώς κι ας μην σας γνωρίζω από κοντά. Μανούλα, είσαι κι εσύ κοριτσάκι ακόμα, φρέσκο, δροσερό και ταυτόχρονα σοφό... Να έχεις πάντα νιάτα μέσα σου και να είστε όλοι δεμένοι, ευτυχισμένοι και δυνατοί!

    Φιλάκια, Ιωάννα μου γλυκιά! Με γεια το σκουφάκι Μίνυ! Σου πάει τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Mανούλα, η επαλήθευση ότι δεν είμαι...ρομπότ κουράζει τα μάτια. Έχω και κάποια ηλικία, βλέπεις, όσο κι αν το ξεχνάω πότε πότε!!!
    Δες αν σου είναι όντως απαραίτητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ροδακινάκι μου όμορφο, χρόνια πολλά και καλά για σένα και τη γλυκύτατη μανούλα σου!!! Ιωάννα μου, το χαμόγελό σου και τα λογάκια σου είναι δυνατό όπλο, όχι μόνο για σένα αλλά για όλους μας που μοιραζόμαστε τα νέα σου και τις εμπειρίες σου από τη σοφία των γονιών σου. Καρδούλα μου, σε σκεφτόμαστε και σε αγαπάμε πολύ,το νιώθεις;;; Καλό φθινόπωρο να έχουμε όλοι, σε φιλώ νοερά στα ζουμπουρλούδικα μαγουλάκια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρόνια πολλά στην υπέροχη μαμά σου! Να βρίσκει πάντα πολλούς λόγους να χαμογελά! Όσο για σένα Ιωαννίτσα, είσαι σκέτη γλύκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρόνια πολλά στην υπέροχη μανούλα σου Ιωάννα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Xρονια σας πολλα!!!! Παντα να ειστε τοσο χαμογελαστοι ολοι σας!!! Ιωαννούλα μου γλυκιά φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρόνια σας πολλά!!!! Είστε αξιαγάπητα πλάσματα και σας έχουμε στην καρδιά μας! Όπως και το μπαμπάκα φυσικά! Πολλά φιλάκια κουκλίτσα μου, πολύ σου πάνε και τα χειμωνιάτικα! Καλό Φθινόπωρο με πολλά χαμόγελα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΟΜΟΡΦΗ.. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ.. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ.. ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ.. ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ..ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.. ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΕ ΑΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ..
    Υ/Γ ΒΙΚΥ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ..(ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ)..ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΣΑΣ!!!!ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!!!!!!ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΡΟΥΣ,ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ!!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΓΑΠΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!HAPPY BIRTHDAY.ΤΟ ΚΑΠΕΛΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ!!ΚΑΛΕ ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΠΟΛΥ,ΨΗΛΩΣΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΟΠΕΛΑ.ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ,ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ ΕΙΣΑΙ,ΓΙΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΟΥ ΤΑ ΣΠΑΕΙ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΩΧ ΞΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!!ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τι όμορφες και σπάνιες στιγμές!!! Εύχομαι κάθε μέρα να ναι γεμάτη με τόση τρυφερότητα, αγάπη και ομορφιά... Να στε καλά όλοι που ομορφαίνετε και κάνετε ακόμη πιο ξεχωριστό αυτό τον κόσμο που μας χαρίστηκε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ευχομαι να γιορτάσετε πολλά πολλά γενέθλια της ακόμη χαίρομαι που σας βρήκα να το χαιρόσαστε το αγγελούδι σας ,ποτέ κανείς δεν ξερει γινονται και θαύματα και οι κανόνες έχουν πάντα τις εξαιρέσεις τους,σας εύχομαι ολόψυχα δύναμη και υπομονή και σας συμμερίζομαι ,φιλάκια στην ομορφούλα και μια αγκαλιά για σένα μαμά της Ιωάννας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά η φωτογραφία που σου βάζει η μαμά την κρεμούλα στο πρόσωπο, με έχει τρελάνει!
    Ιωάννα είσαι κούκλα!!!
    Φιλιά πολλά! Χαιρετίσματα σε όλη την οικογένεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή