Για την Ιωάννα


30 Σεπ 2012

Κανόνες


Γεία σας φίλοι μου...Καιρό έχουμε να τα πούμε!Η αλήθεια είναι πως η μαμά μου ήταν λίγο κουρασμένη τελευταίως και κοιμόταν συνέχεια και δε μπορούσε να μου δώσει τον υπολογιστή να σας γράψω. Λίγο μαλώσαμε, αλλά μωρέ μπορείς να τα βάλεις με τους μεγάλους;

Λοιπόν εγώ είμαι καλά. Έχω φυσικά και κάποιες μέρες που δεν είμαι τόσο καλά, αλλά τα έχουμε ξαναπεί, σε όλους συμβαίνει αυτό. Τα ξενύχτια συνεχίζονται κανονικά, για να φανταστείτε ο "απογευματινός" μου ύπνος είναι στις 10 το βράδυ, άδικα προσπαθεί η μαμά μου να με βάλει στο κρεβατι στις 12, αν δεν πάει 2 το πρωί δε κοιμάμαι. Προσπαθεί βλέπετε η μαμά μου να μου βάλει κάποιους κανόνες αλλά μάταια, βέβαια έχουμε άλλους δυο κανόνες που τους ακολουθώ πάντα.

Κατ'αρχην η μαμά μου λέει πως οποιοδήποτε αρνητικό συναισθημα δεν έχει χώρο στο μυαλό μας και στη καρδιά μας. Στεναχώρια, απαισιοδοξία, μίσος, ζήλεια λέει πως απλά μας κάνουν κακό. Ε... αυτόν το κανόνα λοιπόν τον ακολουθώ.

Ο δεύτερος λοιπόν σημαντικός κανόνας που έχει βάλει η μαμά μου αφορά σε αυτά που λέω και αυτά που κάνω. Λέει λοιπόν πως οι άνθρωποι μπορεί να ξεχάσουν κάτι που τους έχεις πει ή κάνει αλλα ποτέ δε θα ξεχάσουν το συναισθημα που τους προκάλεσε αυτό που είπες ή έκανες οπότε πρέπει να προσέχω πολύ.

Αυτά λοιπόν για σήμερα. Ελπίζω να μην ξεχνάτε την αποστολή μου, αν και είμαι σιγουρη πως δεν την ξεχνάτε ποτέ!  Θα σας δείξω μερικές φωτογραφίες απο την καθημερινότητα  μου και φυσικά το βίντεο που σας είχα υποσχεθέι που τραγουδάω μαζί με τη μαμά μου.

Φιλάκια πολλά και να περνάτε καλά


Έτοιμοι για βόλταααααα!

Ε τώρα ήταν απαραίτητη αυτή η φωτογραφία, μόλις ξύπνησα!!!!

Ε βρε παιδιά όχι και φωτογραφίες όταν παίρνω το μπάνιο μου....

Εντάξει αυτή η φωτογραφία μάλιστα, ώραια είμαι!


38 σχόλια:

  1. καλημέρα Ιωάννα μου! είναι η πρώτη φορά που σου γράφω αν και σε διαβάζω καιρό τώρα...το τραγουδάκι σου μου έφτιαξε την διάθεση και σε ευχαριστώ πολυ γι'αυτό! σου στέλνουμε πολλά φιλιά, εγώ, ο Άγγελος και η Αννή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα ομορφένια μου!!!!!!!!Καλό μήνα και καλή εβδομάδα..
    Γέμισες πάλι την ημέρα μας χαμόγελα και αγάπη και αυτό είναι το συναίσθημα που θα κρατήσω εγώ από εσένα..Και δεν θα το ξεχάσω ποτέ!!!
    Ωραίες οι φωτογραφίες σου και ακόμα πιο ωραίο το τραγουδάκι σου με τη μανούλα σου.Να την αγαπάς τη μανούλα σου, είναι υπέροχη.
    ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΙΩΑΝΝΑ ΑΠΟΤΗΝ ΜΑΚΡΙΝΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΕΛΑΩ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΠΩΣ ,,,,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ,ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ Η ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΖΩΗΣ!!!!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΙΩΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αχ Χριστέ μου , πόσο μα πόσο ζουζούνα εισαι;;;; πόσο όμορφη και γκυκιά;;; να είσαι πάντα καλάαα, ααα και η μαμά σου έχει απόλυτο δίκιο,χιχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιωαννίτσα, νομίζω πως τόσα χρόνια δεν έχω ακούσει καλύτερη εκτέλεση από τη δική σου και της μαμάς σου! Έκανες το πρωινό μου καφεδάκι ιδιαίτερα απολαυστικό κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για το ξεκίνημα της μέρας, δεν συμφωνείς; Σου στέλνω λοιπόν κι εγώ μια χούφτα ήλιο και το γαλάζιο της θάλασσας που βλέπω απ' το μπαλκόνι μου!
    Συνέχισε να χαμογελάς :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γλυκοπαραμυθενια μου!!!Καλημερα και Καλο μηνα και Καλη Εβδομαδα να εχουμε!!!Δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το να ξεκιναμε την ημερα μας τοσο ομορφα με το τραγουδακι σου και την καλη σου διαθεση!!!Μπραβο Ιωαννα μου να χαμογελας και να γελας και να τραγουδας στην ζωη σου παντα ετσι ομορφα και γλυκα!!Το γελιο της μαμας και η ζεστη αγκαλια της μας δειχνει σε ολους για ακομη μια φορα ποσο υπεροχη και δεμενη οικογενεια εισαστε!!!Εγω απο τους κανονες σου θα κρατησω αυτο...μισος ζηλεια κακια μακρια απο μας..μονο αγαπη γελιο και να δινουμε Ιωαννα στους συνανθρωπους μας θετικα πραγματα και να ειμαστε διπλα τους γιατι μια καλη κουβεντα μια αγκαλια δεν κοστιζουν τιποτα αλλα αξιζουν τοσα πολλα γλυκο μου κοριτσακι..δεν συμφωνεις???Σας ευχαριστουμε Ιωαννα και Βικυ και Σπυρο που μας κανατε καλυτερους ανθρωπους..δεν θα σταματησω να το λεω ποτε αυτο!!Φιλακια παιδια να λαμπετε παντα οπως λαμπει ο ηλιος αυτες τις ημερες στην Ελλαδα μας και να ζεσταινετε τις καρδιες των ανθρωπων!!Τονια Βασιλης Κωνσταντινος Δαναη και Ελιζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γλυκειά μου Ιωάννα,
    Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα σε σένα και την υπέροχη οικογένεια σου!!!! Το λάτρεψα το τραγουδάκι σου!!!! Να είσαι καλά γλυκειά μου, να μας χαμογελάς και να μας φτιάχνεις την ημέρα με το τραγούδι σου!
    Πολλά πολλά φιλιά σε όλους σας,
    Χριστίνα από Κατερίνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αγαπουλα μου!!!!!!!!!!!!!τι ωραια που τραγουδας κοριτσαρα μου!!!!!εισαι τελειο παιδι!!!τυχερη η μανουλα σου που τραγουδας μαζι της τοσο φοβερα!!!να σε εχει ο ΘΕΟΣ καλα ψυχουλα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει η εβδομάδα?Δεν νομίζω!Ιωάννα και Βίκυ ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα μικρή κουκλίτσα και καλό σας μήνα! Είσαι απίθανη, μας μεταδίδεις τα πιο γλυκά και αγνά συναισθήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ιωάννα μου, έχεις μια τόσο, μα τόσο σοφή μανούλα!!!Κι εσύ είσαι μα ατελείωτη γλύκα. Είσαι κάθε μέρα στη σκέψη μας και στις προσευχές μας. Σου στέλνουμε δύο γλυκά φιλάκια και μια μεγάλη αγκαλιά για σένα και τη μαμά σου!!! Με αγάπη, Παναγιώτης, Μαρία- Μαρκέλλα και μαμά....Καλό μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ειδα το βιντεακι σου πολλες φορες και η φωνουλα σου μου εφτιαξε την διαθεση. δεν ξεχναμε την αποστολη σου ουτε εσενα. εισαι το καθημερινο μας χαμογελο.. φιλακια

    αντιγονη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα Ιωάννα μου και καλό μήνα!!! Υπέροχο το τραγουδάκι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σαν να βλεπω τον γιο μου....αισθανομαι οτι εχουν ακριβως το ιδιο βλεμα.Αισθανομαιοτι εχουν ακριβως την ιδια ψυχουλα...αθωα,καλοκαγαθη,ταπινη και πανω απ ολα πολυ πολυ υπομονετικη.Να εισαι σιγουρη γλυκια μανουλα πως η Ιωαννα ειναι καθε μερα μες στη σκεψη μου και σιγουρα και μες στην καρδια μου.Η Ιωαννα και ο Σταυρος Αγγελος μου ειναι δωρα θεου και μας εκανε μεγαλη τιμη ο θεος που διαλεξε εμας για να φροντιζουμε αυτα τα αγγελακια.Η σκεψη μου ειναι ειλικρινα καθημερινα μαζι σας.Σας στελνω νοερα την αγαπη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. KARDOYLA MOY OMORFH EXEIS MEGALWSEI POLY!!!!!!!K TI VRAIA POY TRAGOYDAS!!!!FILAKIA POLLA STA MAGOYLAKIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τρυφερές παρουσίες και όμορφα λόγια! Ιωάννα μου είσαι ένα γλυκύτατο πλάσμα που σκορπάς αγάπη και φέρνεις χρά! Η μανούλα ευτυχισμένη σου δίνει τα καλύτερα. Να είσαι πάντα έτσι γλυκιά μου και να σκορπάς χαμόγελα και αισιοδοξία... Καλό Μήνα και καλή Εβδομάδα!!! Ζουμερά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ιωαννα η αποστολη σου...ειναι ποοοοοολλλυυυυ μεγαλυτερη απο την προφανη τελικα.... μα ποσο ομως δεν μπορω να σου εξηγησω με λογια...γελα καρδια μου, γελα και νοιωσε καθε στιγμη οοοολη αυτην την αγαπη που σου δινει η ζωη απλοχερα. Καποιο απο εμας δεν την εχουμε νοιωσει ουτε στο ελαχιστο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ειδικά η τελευταία κορώνα άπαιχτη!!! Όχι μόνο εξυπνούλα λοιπόν, αλλά μέγα ταλέντο η μικρά!!! Mπράβο, Ιωάννα μου, βάλε χίλια τραγούδια στο ρεπερτόριό σου!

    Καλό μήνα και ποοοοολλάαααα φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΜΟΥ ΛΑΜΠΕΡΟ.. ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΤΙΠΟΤΑ.. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ,ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...... ΠΡΟΧΤΕΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ,ΕΓΙΝΕ 14 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ, ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ....ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ.. ΣΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ..ΟΛΟΙ ΜΑΣ.. ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ..
    Υ/Γ: ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ..ΕΝΑ ΛΑΜΠΕΡΟ ΑΣΤΕΡΙ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ!!ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ
    Ο ΘΕΙΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αντίο Ιωάννα , να μας αγαπάς , να μην μας ξεχάσεις ποτέ , μαζί με εσένα έφυγαν και άλλα παιδάκια που θα τα συναντήσεις στον παράδεισο , εκείνα θα σε περιμένουν , να είσαι σίγουρη .
    Θα είσαι ένας άγγελος ανάμεσα στους αγγέλους αυτό είναι σίγουρο , και εμείς οι ταπεινοί από εδώ κάτω που… ζούμε , πάντα θα σε θυμόμαστε με αγάπη, αφού όσο ζούσες μας τραγουδούσες , και ήταν το πιο όμορφο τραγούδι που ακούσαμε όλοι μας .
    Να μας αγαπάς , να μας συγχωράς , και να μας φροντίζεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τώρα είναι δίπλα στην Παναγία και στον Χριστούλή όπως λεει και η μικρή μου Μαρία και σίγουρα θα είναι ευτυχισμένη από εκει ψηλά θα σας βλεπει και θα σας προσέχει.
    Σήμερα σας είδα για πρώτη φορά και ευχαριστώ την Ιωάννα που με έμαθε τι σημαίνει να ζούμε την κάθε στιγμή και τι σημαίνει να μην μένουμε σε μικρότητες αλλά να ασχολούμαστε με την ουσία που είναι η ΑΓΑΠΗ.
    ΑΝΤΙΟ ΙΩΑΝΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Συγκλονιστικη η τελευταια δημοσιευση...Τρομερη η δυναμη των γονεων...Παιδια τα θερμα μου συλυπητηρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΑς ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ, Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.
    ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ...ΓΛΥΚΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. το να σας πω συγχαρητήρια για όλη αυτή την αγάπη, το κουράγιο, την πίστη κ την δύναμη που αποκτήσατε για χάρη του μικρού σας αγγέλου είναι απλά μηδαμινό. Γονείς σας κ εσάς κάνουν εμάς να δείχνουμε "μικροί" κ "λίγοι" μπροστά στο μεγαλείο του δικού σας θάρρους κ τις δικιά σας υπεροχής. Δεν έχω λόγια για να σας συλυπηθώ, ξέρω πως ότι κ να πω θα είναι λίγο. το αντίο είναι για αυτούς που φεύγουν, είμαι σίγουρη πως η Ιωάννα είναι στην αγκαλιά της μαμάς κ του μπαμπά της και θα είναι για πάντα εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλό Παράδεισο γλυκούλα μου....να προσέχεις το μπαμπάκα και τη μανούλα απο εκεί ψηλά....θα σε φροντίσει ο καλός Θεούλης στην αγκαλίτσα του τώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ.δεν εχω λογια.(δημητρης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δεν υπαχρουν λογια παρηγοριας...δεν υπαρχουν λογια γενικα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. καλό σου ταξιδι γλυκιά μου!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλο ταξιδι κοριτσακι. Να μας χαιρετας απο τη γειτονια των Αγγελων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΟΜΟΡΦΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. καλο ταξιδι ψυχουλα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. αξιοι οι γονεις..μην στεναχωριεστε για τιποτα....ο θεος σας εδωσε ενα αγγελουδι κι εσεις του δωσατε ολη σας την αγαπη...περναω κι εγω πολυ δυσκολα τους τελευταιους μηνες...ομως ολα για καποιο λογω γινονται...εσεις να σκεφτεστε το μπουμπουκι σας σας κοιταζει και χαμογελα απο ψηλα...καντε το περιφανο...ειμαι σιγουρη πως ειναι ηδη...δεν θα ευχηθω συλληπητηρια γιατι δεν χρειαζονται αλλλωστε τα προσωπα που εχουμε "χασει" ειναι εδω...διπλα μας.διπλα μας κι ας μην το καταλαβαινουμε..και μας δινουν δυναμη να προχωραμε καθε μερα..το μονο που χρειαζεται ειναι να ειμαστε κ να εξακουθειτε να ειστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ...οι επιθυμιες ευχες μου..μεσα απο την καρδια μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Δεν υπάρχουν λόγια σας πω, η ψυχη μου πλημμυρησε με αισθήματα αγάπης. Αυτα που δωσατε εσεις στο πλασματάκι σας, και αυτα να θυμαστε για πάντα. Καλο ταξίδι στο μικρο αγγελάκι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καθημερινά μπαίνω και βλέπω αυτό το βιντεάκι.. Μου δίνει δύναμη το καθάριο και πανέξυπνο βλέμμα της Ιωάννας μας. Λυπάμαι που δε μπορούμε να δούμε τις νέες περιπέτειές της με τα αγγελάκια στον ουρανό. Εύχομαι όλοι να γίνουμε τόσο αγνοί και αθώοι, ώστε μια μέρα να συναντήσουμε τη γλυκιά κουκλίτσα στον παράδεισο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή