Για την Ιωάννα


19 Σεπ 2012

Ωραίες στιγμές #3

Χαίρεται.....Τι κάνετε; Εμείς είμαστε καλά μόνο που τελευταία έχουμε κάνει τη νύχτα μέρα. Η μαμά μου λέει πως πρέπει να κοιμάμαι νωρίς αλλά εγω δε βλέπω το λόγο. Νομίζετε πως 2 το βράδυ είναι αργά να κοιμάμαι; Εγώ πάλι νομίζω είναι μια χαρά, άσχετα αν διαφωνεί τελείως η μαμά και ο μπαμπάς. Βέβαια η μαμά μου το λέει αυτό νομίζω γιατί αυτή νυστάζει πιο νωρίς απο εμένα και συνέχειαααα χασμουριέται, αλλά και αυτό μου φαίνεται τόσο αστείο, γελάω πάρα πολύ όταν βλέπω τους μεγάλους να χασμουριούνται.

Κατά τα άλλα φίλοι μου εγώ περνάω υπέροχα. Νομίζω οτι το φθινόπωρο είναι μια καταπληκτική εποχή :)! Η αλήθεια είναι πως δε μπορούμε να πάμε πολλές βόλτες γιατί κάποια απο τα ποντικοεργαλεία μου είναι πολύ βαριά και δε μπορούμε να τα πάρουμε μαζί μας. Όμως η ζωή μας είναι γεμάτη με ωραίες στιγμές :)! Η μαμά μου λέει πως η ζώη της γέμισε με ωραίες στιγμές και χαμόγελα απο τη πρώτη στιγμή που ήμουν ένα πολύ πολύ μικρό σποράκι. Πάντως αν δυσκολεύεστε να βρείτε το χαμόγελό σας πείτε το μου και θα σας στείλω ένα απο τα δικά μου, έχω πολλά εγώ :)!

Ελπίζω να είστε καλά και να περνάτε ακόμα καλύτερα



Είμαι και εγώ εδω λέει η μαμά μου, κάπου εκεί στη κοιλιά της..περιέργα πράγματα!



Είμαι ένα προβατάκι, άσπρο και παχύ :)!

Ζωγραφίζω ενώ κάνω γυμναστική!Εσείς μπορείτε ;) ;

Θείο Παναγιώτη βγάλε τώρα μια φωτογραφία!!!

Φτάνει βρε παιδιά με σκάσατε!!!!!

Μεγάλη ανακάλυψη αυτή η τηλεόραση!!!!

Ποοοοοοοοο δε το πιστεύω........


Μπαμπά θα περιμένω πολύ ακόμα για να ξυπνήσεις????

Βαρέθηκα θα ρίξω και εγώ έναν υπνάκο
(Νομίζω μοιάζω πολύ τελικά στο μπαμπά μου!)






17 σχόλια:

  1. Είναι πολύ γλυκούλα!Να τη χαίρεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γλυκία μου Ιωάννα μοιάζεις πολύ στο μπαμπάκα σου αλλά έχεις όμως και τα πολύ όμορφα ματάκια της μαμά σου ..Φιλάκια πολλά
    ΖΩΗ-ΑΓΓΕΛΙΝΑ-ΕΥΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουκλίτσα μου γλυκιά καλημέρα στην όμορφη οικογένεια σας!!Εύχομαι η ζωή σας να είναι πάντοτε γεμάτη από χαμογελαστές , ωραίες στιγμές!!
    Φιλάκια πολλά από Ρόδο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι μελανουρι εισαι εσυ βρε?Απο βρεφουδι ακομη εχεις ματι
    τσακιρικο και διαπεραστικο.Και ναι,οπως οι περισσοτερες πρωτοτοκες κορες,μοιαζεις κι εσυ του μπαμπα σου πολυ.
    (Και κατι μεταξυ μας τωρα:πες στο μπαμπα και τη μαμα να σου κανουν ενα αδελφακι,μιας και γεννουν τέτοια ομορφα στολιδια!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα γλυκοπαραμυθενια!!!Σαν την Δαναη και εσυ μου φαινεται οτι εισαι λιγο νυχτοπουλι!!!Και εγω χασμουριεμαι μεταξυ μας Ιωαννα γιατι νυσταζω πρωτη αλλα και οι φιλοι σου αργουν να κοιμηθουν!!Εισαστε ολοι υπεροχοι..εσυ βεβαια πιο πολυ απο ολους και ναι μοιαζεις τον μπαμπα αλλα εχεις την γλυκα και την καλοσυνη στο βλεμμα οπως και η μαμα σου!!Να περνατε υπεροχα,να μας χαμογελας και θελουμε νεα συντομα!!!Φιλακια σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημερα Ιωαννα μου γλυκειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άχ....Ιωάννααα....είσαι μιά γλύκα.....μιά απέεεεραντη γλύκα !!!!! Με συγκινείς βαθιά και πάντα με τις σοφές σκέψεις που μαθαίνεις απο τη μαμά σου και τον μπαμπά σου και τους φίλους σου και με κάνεις να γελάω με όλα αυτά τα ωραία που κάνεις και μας λές !!!!
    Φιλάκια πολλάααα...σε 'σένα και σε όλη την υπέροχη οικογένεια σου και στους φίλους σου....να είσαστε όλοι καλά και να περνάτε πάντα τόσο όμορφα !!!
    :ο)))))))))))) :οD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γλυκούλα μου, μοιάζεις πολύ στο μπαμπά σου είναι αλήθεια! Αλλά έχεις πάρει και τη γοητεία της μανούλας σου! Άρα ο συνδιασμός είναι σούπερ! Γλύκα και κούκλα μαζί!!! Ψυχουλίτσα μου, να'σαι καλά και σ'ευχαριστούμε πολύ που μοιράζεσαι τις όμορφες στιγμές σου μαζί μας! Φιλάκια πολλά με όλη μου την αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. agapoula mou xerome otan se vlepo kai diavazo ta nea sou kai mas dinis poli dinami kai i mama sou kai o mpampa sou .....na se xeronte filakia pola apo marianne kai savvas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπουμπουδένια μου, εσύ ξέρεις να περνάς καλά όλες τις εποχές του χρόνου!!! Να απολαμβάνεις την κάθε σου στιγμή για να σε χαιρόμαστε και εμείς με τη σειρά μας, κι ας είσαι μακριά μας!!! Μόνο βρε Ιωάννα μου σαν ομοιοπαθούσα μαμά της συνονόματης σου Ιωάννας, σε παρακαλώ άσε τη μαμά και το μπαμπά να κοιμούνται λίιιιιιιιιιγο παραπάνω. Στείλε σε παρακαλώ κι ένα σου χαμόγελο να το νιώσω να χαρώ κι εγώ!!! Σε φιλώ γλυκά παιδί μου!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα ομορφένια μου!!!!
    Μας χαρίζεις το χαμόγελο κάθε φορά που μας γράφεις τα νέα σου, σε ευχαριστούμε πολύ!!
    Κι εμείς ξενυχτάμε με τον μικρό Λεονάρδο, τελικά είστε όλα τα μωράκια ξενύχτηδες..
    Μοιάζεις στον μπαμπάκα σου πολύ!!!
    Φιλάκια πολλά, σε αγαπάμε πολύ, ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπαμπούλη, πράγματι φτυστή εσύ είναι η κουκλίτσα!
    Να είστε όλοι καλά κι η Παναγιά να σας φυλάει πάντα!!!

    Μανούλα, ασ' τη φωτογραφική μηχανή στην άκρη και ρίξε κι εσύ κανα υπνάκο να ξεκουραστείς! έτσι κι αλλιώς και στα όνειρά σου πάλι την Ιωάννα θα βλέπεις, έτσι δεν είναι; Αχ, γλυκιά μου, όλες οι μανούλες...

    Τα βιντεάκια σας υπέροχα με τις φωνίτσες της! Περιμένω με ανυπομονησία τις αναρτήσεις με τα νέα σας.

    Να της δώσεις χίλια γλυκά φιλιά. Τα αξίζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Από τώρα ξενυχτά βρ Ιωάννα??? Όταν
    Θέλω να είσαι πάντα χαμογελαστή για να δηλαδή μεγαλώσεις θα κοιμάσαι ελάχιστα για να τα προλαβαίνεις όλα???? (Εσυ κ ο Ντα Βίντσι)

    Θέλω να είσαι πάντα χαμογελαστή κ καλά κ να περνάς ακόμη καλύτερα!!!!

    Φιλάκια από την Ερμιόνη, τον Άρη και τον Δημήτρη από τη Γερμανία (δεν είσαι στην ξενιτιά μοναχουλα, έχεις παρεούλα)!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τελικά μικρούλα μου είσαι πολυ αστέρι!πολυ μπροστά!φοράς σκουλαρίκι,ξενυχτας,εχεις παει Santa cruz,google εχεις δοκιμάσει καφέδες,κοκτέιλ!Ετσι Αγαπη μου να ζεις την κάθε μέρα σου μοναδικά!Ξερεις πόσοι μεγάλοι δεν έχουν κάνει τίποτα απο όλα αυτά?Ζουνε με αριθμούς,υπολογισμούς κ πρεπε!Αγαπη μου είσαι τέλεια!Με Αγαπη η φίλη σου Βαγγελιω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. γειά σου όμορφη γυριστρούλα όλο κάτι σκαρώνεις και μας μαγεύεις φιλιά απο όλους μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή