Για την Ιωάννα


4 Ιουν 2012

Σοφία

Γειά σας και πάλι, μέρες έχω να σας γράψω, ένεκα το πολύ φορτωμένο πρόγραμμά μου :). Είστε όλοι τόσο υπέροχοι! Είναι τόσο όμορφο να σε αγαπούν τόσοι άνθρωποι, παίρνω όλη την αγάπη σας γιατί όπως λέει και η μαμά η αγάπη πάντα βρίσκει το δρόμο :)!

Φυσικά δε θα μπορούσα να μην σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια σας στην αποστολή μου!Ελπίζω να συνεχίζετε να με βοηθάτε ;)!

Με ξέρετε τόσοι άνθρωποι και δε σας έχω πει ολόκληρο το όνομα μου και την ιστορία του φυσικά. Έχω δυο ονόματα λοιπόν, Ιωάννα Σοφία. Το Ιωάννα είναι το όνομα της γιαγιάς μου και το άλλο όνομα το διάλεξε η μαμά γιατί ήθελε να έχω ένα μεσαίο ονομα (όλα τα παιδάκια στη Αμερική έχουν). Ήθελε να ξεκινάει απο σίγμα (όπως και του μπαμπά μου) και φυσικά της άρεσε αυτό το όνομα. Η μαμά τώρα λέει πως αυτό το όνομα μου ταιριάζει γάντι γιατι είμαι πολύ σοφή :)! Η μαμά μου νόμιζε πως η σοφία είναι κάτι που κατακτά κάποιος μετά απο πολλά χρόνια, αλλά εγώ της έμαθα πως δε χρειάζεται να είσαι μεγάλος για να είσαι σοφός! Το αντίθετο μάλιστα! Λέει πως όταν ήρθα στη ζωή τους είναι σαν τους είπα, τώρα θα υπάρξει νέα τάξη πραγμάτων αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα! Της έμαθα πως:
Στη ζωή μας το 10% είναι αυτό που στη πραγματικότητα συμβαίνει και το 90% είναι πως αντιδράμε σε αυτό!
Η μαμά μου είπε πως δεν είναι πάντα εύκολο να το κάνει αυτό, αλλα είμαι πάντα εκεί να της το υπενθυμίζω.

Ιωάννα Σοφία λοιπόν :). Βέβαια έχω και παρατσούκλια όπως:
  • Σπυρουλίνα (επείδη μοιάζω στο μπαμπά μου πολύ)
  • Ιωάννα Χοντροάννα (αυτό δε μπορώ να το εξηγήσω, αφού είμαι μια ψιλόλιγνη καλλονή!)
  • Πασιουρτούα (Ο θείος Παναγιώτης είναι απο τη Κύπρο και αυτό σημαίνει στρουμπουλή--άντε πάλι τα ίδια, δεν τους καταλαβαίνω!)
  • Νινίκα (αυτό δε το καταλαβαίνω, χαζά της μαμάς μου :) )
  • Ψεμματαρούγκας (και αυτό γιατί μερικές φορές κάνω ψέμματα πως κλαίω. Το έκανα 2-3 φορές και μου βγήκε το όνομα καλά λένε καλύτερα να σου βγεί το μάτι παρά το όνομα!)
Ελπίζω και εσείς να γελάτε και να περνάτε καλά όπως και εγώ! Σας αγαπώ όλους!

Γειά σας!
Γειά σας, Γεία σας, Γειά σας, Γειά σας, Γειά σας, Γειά σας, Γειά σας, Γειά σας, Γειά σας! :)


Μιαμ μιαμ τι νόστιμο ποδαράκι!

Μα δεν είμαι ένα μοντέλο με τη καινούρια μου στέκα!

Ναι μ'ακούτε....πάλι χαλασε το ρημάδι!

Ναι τώρα μάλιστα σας ακούω καμπάνα!

35 σχόλια:

  1. Ioanna, ask your dad to upgrade to iPhone 5 for you soon :-)

    "10% is what actually happens and 90% is how we react to it", well said. I like it.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγααααααααααααααααααααπη μου!
    Μαρίνα-Κρήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εισαι μια κουκλα!!!!!!!!!!!!!!!! απο τα πιο ομορφα και πιο γλυκα μωρα που εχω δει στην ζωη μου!! ΔΑΜ. ΕΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ!!!
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΑΚΟΥ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΟΥΛΑ...ΕΣΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΛΟΝΗ...ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ...ΧΙ ΧΙ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να μας γραφεις ποιο συχνα γιατι εμεις οι μεγαλοι και 'σοφοτεροι' περνουμε δυναμη απο εσενα καρδια μου! Εγω πλεον ξεκιναω την μερα μου απο το δικο σου blog!! Εισαι ενα κουκλι!!! ο γιος μου 13 μηνων δεν χορταινει να σε βλεπει και να σου λεει κουβεντουλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα και από εμάς!!!Κάθε πρωί στη δουλειά πίνω τον καφέ μου παρέα με τις ιστορίες σου..Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να διαβάζω κάθε μέρα τα νέα σου, οπότε πες στη μαμά να σε αφήνει να γράφεις πιο συχνά..Είσαι αλήθεια σοφή και χαίρομαι πολύ που μοιράζεσαι μαζί μας αυτά που σκέφτεσαι..
    Η κίτρινη στέκα σου πάει πολύ,να τη φοράς.Αλλά και τα κοτσιδάκια σου είναι τρέλα.Μη στεναχωριέσαι που σε φωνάζουν στρουμπουλή..Εγώ όταν ήμουν μικρή επειδή μου κρέμονταν τα μάγουλα η γιαγια μου με φώναζε bulldog..
    Σε αγαπάμε πολύ Ιωάννα-Σοφία και περιμένουμε τα επόμενα νέα σου..Φιλιά πολλά σε όλους σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοριτσάκι μου όμορφο!!!! Πόσο σου πάει η κίτρινη στέκα σου!!! (Πέρνα όποτε μπορέσεις από το blog μου, έχω κάτι για'σένα). Πολλά φιλάκια ψυχούλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γεια σου Ιωάννα . Είσαι ένα πολύ γλυκό μωράκι και ο Θεούλης να σου δίνει όση δύναμη χρειάζεσαι σε σένα και στους γονείς σου..

    Σήμερα έμαθα για το ιστολογιο σου απο εδώ
    http://marie-meraki.blogspot.com/2012/06/blog-post_05.html

    υγ-ασχετο αλλα ξερω τι σημαινει πασιουρτουα (απο Κυπρο ειμαι κι εγω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εμενα η μαμα μου με φωναζει μπουλουκο.. δλδ μωρο για φαγωμα δαγκωμα φιλια και αγκαλιτσεσ οπως ακριβως εισαι εσυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημερα κοριτσακι μου γλυκο!!!Και τα 2 ον οματα σου ειναι υπεροχα και σου πανε πολυ!!!Να πεις ενα μεγαλο μπραβο στην μαμα και στο μπαμπα για την επιλογη τους!!!Η στεκα ειναι πανεμορφη αλλα βρε Ιωαννα σε προτιμαμε με τα κοτσιδακια!!!!Θα συμφωνησω με την Πιτσα να πεις την μαμα να σε αφηνει να γραφεις πιο συχνα γιατι παντα μα παντα απο τοτε που σε γνωρισαμε ..ξεκιναμε την μερα μας απο το blog σου..Οσο για τα παρατσουκλια σου ειναι πολυ εξυπνα και τρυφερα γιατι σου τα λενε ανθρωποι που σε αγαπανε πραγματικα!!!Εμενα πιο πολυ απο ολα μου αρεσε το Νινικα..να σου πω και ενα μυστικο και εγω στα παιδακια μου εχω 2 ονοματα ειναι Κωνσταντινος-Ευαγγελος (το πρωτο του παππου του και το δευτερο της Παναγιας επειδη ο φιλος σου ειναι γεννημενος Μαρτιο επισης ετσι λεγοταν ο δικος μου ο παππους που τον λατρευα )και Δαναη-Βαρβαρα(το πρωτο της γιαγιας και το δευτερο απο την Αγια που προσεχει και αγαπαει ολα τα παιδακια!!!)Ετσι επειδη γνωριζομαστε θα ηθελα να το ξερεις!!!Πολλα φιλια και σε αγαπαμε πολυ Ιωαννα μας!!!Να περνας καλα!!!Τονια-Κωνσταντινος και Δαναη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ιωάννα Σοφία μου να είσαι καλά κοριτσάκι μου και η Παναγία που είναι η μητέρα όλων μας να σε φροντίζει και να σε προστατεύει από κάθε κακό!Εσύ και οι γονείς σου μας δίνετε μεγάλα μαθήματα ζωής!!!Σας ευχαριστούμε πολύ γι'αυτό!!!Να σας έχει ο θεός καλά!!Φιλάκια και καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εκτός από σοφή είσαι και υπέροχη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ιωάννα μου σήμερα ανακάλυψα το blog σου, το οποίο είναι υπέροχο!!
    Οπως υπέροχη είσαι κι εσύ μικρούλα μου, και τόσο τυχερή με δυο γονείς που σε λατρεύουν τόσο μα τόσο πολύ!
    Σε φιλώ πολύ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ιωάννα Σοφία είσαι μια κούκλα ζωγραφιστή,η στέκα σου αλλά και ότι άλλο φοράς είναι πανέμορφο επάνω σου!!!
    Ενα μεγάλο φιλί από εμένα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πόσο όμορφη!! Πόσο γλυκιά!!! Πόσο τσαχπίνα και σοφή είσαι εσύ, μικρούλα μου!!!!! Σε φιλώ με όλη μου την αγάπη :0)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γεια σου Ιωάννα μου γλυκια φιλεναδίυσα μου! Σε βλέπω πως ανάρρωσες και είσαι μια χαρούλα. Και αφού είσαι εσύ μια χαρά είμαστε και όλοι εμείς που σ΄αγαπάμε πολύ. Οι φωτογραφίες σου για μια ακόμη φορά είναι τέλειες!!!! Μέσα στην τεχνολογία είσαι ..... απ ότι βλέπω....Πολλά φιλιά στην τέλεια μαμά σου και στον μπαμπά σου. Οι αγάπη μου και η προσευχή μου είναι πάντα δίπλα σου. Πολλά πολλά φιλιά !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ιωάννα μου γλυκιά είσαι η πιο όμορφη μπουμπού που έχω δει ποτέ :) Σε αγαπάμε πολύ και χαιρόμαστε να σε βλέπουμε χαμογελαστή. Πολλά γλυκά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γεια σου γλυκό μου κοριτσάκι!!!!!!χαίρομαι πάντα να σε βλέπω χαμογελαστή και να μαθαίνω ότι όλα πάνε καλά!!!!!φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. καλώς σε βρήκα απίστευτη Ιωάννα καλά σκέτο μοντέλο είσαι φτου φτου αυτό το χαμόγελο είναι όλα τα λεφτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ...

    Είσαι το νόημα της ζωής,
    μικρό μου αγγελούδι.
    Τρυφερά σε κρατώ,
    όμορφο λουλούδι...

    Σαν βλέπω τα ματάκια σου,
    ελπίδες μου γεννιούνται.
    Όλες οι δυσκολίες,
    απ' το νου ξεχνιούνται...

    Ξέρω πώς η αγάπη μου,
    θα σε κρατήσει,
    αυτή μου την ευχή
    ο Θεός θα μου χαρίσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Απαντήσεις
    1. Είσαι κουκλίτσα και πραγματική σοφή και σε ευχαριστούμε που μοιράζεσαι μαζί μας την σοφία σου. Πόσο θα ήθελε μια μπουκίτσα από το νόστιμο ποδαράκι σου!!!!!!!!!!! Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  24. Η ιστορια σου ειναι μοναδικη οπως κ εσυ!!! Τα βιντεακια και οι φωτογραφίες που εχει ανεβασει η μαμα σου σε εφεραν πολυ κοντα μας κ την ευχαριστούμε για αυτο...Βίκυ μου εχεις μια υπεροχη κόρη!!!! Σου ευχομαι οτι καλυτερο για την οικογενεια σας...επίσης ο γιος μου ο μικρος Σωτηρης που ειναι 20 μηνων σας στέλνει την αγάπη του και ολη τη θετικη του ενεργεια!!!!!! Τα φιλιά μας κ τωρα που σας βρήκαμε θα σας παρακολουθούμε συνέχεια!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΕΚΑ, ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.ΣΕ ΓΛΥΚΟΦΙΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΙ 4.ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΝΝΑ,ΘΕΝΙΑ,ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γλυκούλα μου Ιωάννα, είσαι μία κούκλα!!!!Μια πρόσφατη γιαγιά (25 ημερών) σου στέλνει όλη της την αγάπη ,ευχούλες πολλές και γλυκά φιλάκια στα όμορφα πατουσάκια σου!!!Κουκλίτσα μου καλό ξημέρωμα!Αύρια θα είναι μια υπέροχη μέρα!Είμαι ευτυχισμένη που σε αντάμωσα , με έκανες και μένα λίγο σοφότερη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. εισαι μια κουκλιτσα...και γω περναω καθημερινα απο το..σπιτακι σου να μαθω νεα σου...σου στελνω ενα δωρακι απο την Κρητη.. με την γιαγια Τασουλα.. ειμαι σιγουρη θα ταιριαξουν στα υπεροχα πατουσακια σου !καλο ξημερωμα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ax, βρε Ιωάννα!!! Πες στον μπαμπά σου ότι την επόμενη φορά που θα σε δω, δεν θα δοκιμάσω μόνο burger, αλλά και τα νόστιμα ποδαράκια σου! :) Επίσης πες στην μαμά σου ότι είναι η καταπληκτικοτερη μαμά, και να της χαμογελάς πάντα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Kουκλακι μου,να ζησεις!!!!!Με συγκινησες πολυ!!!!!Θα περναω να σε βλεπω,σ'αγαπησα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δύναμη και υπομονή όμορφο μου πλάσμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καληνύχτα μικρή και τρισχαριτωμένη μου!!! Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Α, Ιωαννα μου εγω ξέρω τι θα πει Νινίκα, έτσι φωνάζαμε την πρώτη κορούλα μου και το είχε σκεφτεί ο ξάδερφός της. Νινίκα λοιπόν είναι το χαϊδευτικο του νινί, όπως λέμε μαμά-κα, μπαμπά-κα, γιαγιά-κα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Aχ..τι γλυκειά που είσαι στις φωτογραφίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή