Για την Ιωάννα


1 Οκτ 2013

Γράμμα για την Ιωάννα

"Έχει περάσει ένας χρόνος απο τότε που σε είδαμε για τελευταία φορά. Μερικές φορές νομίζουμε πως ο χρόνος περνάει βασανιστικά αργά και άλλες πάλι βασανιστικά γρήγορα.

Οι φωτογραφίες σου είναι παντού στο σπίτι, υπάρχεις ακόμα για μας, η αγάπη δε χάνεται.

Η ζωή σου μπορεί να ήταν μικρή αλλά ήταν ολόκληρη. Κοιτάζω πίσω και όταν σκεφτομαι τις στιγμές που μας χάρισες χαμογελάω.

Δεν έιναι εύκολο να συμφιλιωθείς με την απουσία. Όμως πρέπει. Πρέπει να συνεχίσουμε, εσύ νινίκα μου μας το έμαθες αυτό, όπως και πολλά άλλα.

Η ζωή είναι πολύτιμη!

Σου είχα πει πάρα πολλές φορές ότι σ'αγαπαω, το ήξερες καλά. Αλλά δε ξέρω αν σου είπα αρκετές φορές συγνώμη. Ξέρεις εμείς οι μεγάλοι το κάνουμε καμια φορά αυτό. Ξεχνάμε πόσο σημαντικό είναι να λες συγνώμη. Θέλω να σου ζητήσω συγνώμη για πολλά πράγματα, όπως για τις στιγμές που με είδες να κλαίω, σκεφτόμουν τον εαυτό μου ξέρεις, και αύτο είναι κάτι που το κάνουν καμιά φορά οι μεγάλοι. Ήθελα να με βλέπεις μόνο να σου χαμογελώ αλλά δε μπορούσα πάντα.

Είσαι ό,τι πιο σημαντικό και όμορφο μας έχει τύχει. Σ'ευχαριστούμε για όλα. Δε ξέρουμε τι θα μας φέρει η ζωή παρακάτω, όμως έσυ μας έμαθες να μη φοβόμαστε τίποτα. Με ένα περίεργο τρόπο μας έκανες δυνατότερους και καλύτερους ανθρώπους. Και όχι μόνο έμας αλλά και όποιον άλλο σε γνώρισε καλά.  Θα στο χρωστάμε αυτό!

Σ'αγαπάμε και σε ευχαριστούμε

Μαμα & Μπαμπάς!"





33 σχόλια:

  1. Ιωάννα, με ένα περίεργο τρόπο μας έκανες δυνατότερους και καλύτερους ανθρώπους. 'Οπως ακριβώς το είπε παραπάνω και η μαμά σου.

    Μας λείπεις πολύ.
    Όπου και αν είσαι, μην σταματάς να μας χαμογελάς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είναι παρήγορο το γεγονός πως διδαχτήκατε από το μικρό σας αγγελούδι κ έχετε βάλει στο μυαλό σας πως η ζωή συνεχιζετε .. έτσι είναι κ έτσι πρέπει .. γλύφουμε πληγές κ προχωράμε μπροστά .. να στε καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γλυκοπαραμυθενια μας αν και τοσο μικρη μας εμαθες τοσα πολλα πραγματα..μας εμαθες να μην θεωρουμε τιποτα δεδομενο,μας εκανες δυνατους,μας ενημερωσες,μας εκανες χωρις να το ξερεις πιο δυνατους και το πιο σημαντικο σε αγαπησαμε τοσο πολυ και σε καναμε δικο μας παιδι!!!Ειμαστε τοσο τυχεροι που ηρθες στην ζωη μας και σε ευχαριστουμε για αυτο!!Δε σε ξεχναμε και δεν προκειται να σε ξεχασουμε ποτε!!Μας λειπεις πολυ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είστε υπέροχοι άνθρωποι βρε παιδιά! και το αγγελούδι σας είμαι σίγουρη ότι καμαρώνει και σας προσέχει. Και είμαι βαθιά βέβαιη ότι έφυγε γνωρίζοντας ότι έλαβε την δυνατότερη αγάπη του κόσμου! και αυτή η αγάπη εύχομαι να δοθεί και σε ένα άλλο παιδάκι. Σας εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δακρύζω......δεν υπάρχουν λόγια.......μεγαλείο η δύναμη κ το κουράγιο σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτη η μερα θα μεινει χαραγμενη για παντα στη ζωη μου μαζι με σενα Ιωαννιτσα μου "εφυγε" και ο αδερφουλης μου . Ειμαι σιγουρη οτι καπου θα σε βρει εκει πανω και θα σε προστατευει γιατι αγαπουσε πολυ τα παιδια και ασχολιοταν μαζι τους !!! Αν τον δεις καπου εκει ψηλα δωστου πολλα φιλια και μια μεγαλη αγκαλια :-( Μαρια Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να ζήσετε να τη θυμόσαστε τη μικρούλα σας.. Θα είναι περήφανη για τους γονείς της. Τώρα έχετε ένα αγγελάκι που σας προσέχει από εκεί ψηλά..
    Σας εύχομαι μόνο καλά πράγματα από δω και πέρα στη ζωή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το παιδάκι σας έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και στην καρδιά της οικογένειάς μου. Σας στέλνουμε την αγάπη μας από Θεσσαλονίκη! Ελευθερία- Παναγιώτης-Μαρία Μαρκέλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μόνο απέραντη δύναμη μπορεί να τροφοδοτεί αυτά τα λόγια ψυχής....Καλό Παράδεισο να έχει πάντα η μικρή Ιωάννα και εύχομαι σε εσάς να έχετε πάντα τέτοια δύναμη και κουράγιο να την φέρνετε στο νου σας χωρίς πόνο και θλίψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κουραγιο οταν χανεις το παιδι σου δε ξεπερνας ποτε τον πονο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είστε υπέροχοι άνθρωποι, ευλογημένοι που είχατε την Ιωάννα σας, Ιωάννα όλων μας, και συνεχίζετε να την έχετε εκεί ψηλά, να σας προσέχει και να σας χαμογελάει!! Ο αγώνας σας πρέπει να συνεχιστεί, πρέπει επιτέλους όλοι να μάθουν για αυτή την ασθένεια, πρέπει να γίνει έλεγχος ρουτίνας και επιβεβλημένος για να μην υπάρξουν άλλα παιδάκια να υποφέρουν. Όλοι μας είμαστε στο πλευρό σας και θα συνεχίσει η Ιωάννα σας να ζεί μέσα από όλους μας.Γιατί δεν έφυγε, είναι εκεί ψηλά, ένα λαμπρό αστέρι, ένας γλυκός υπερήφανος άγγελος για εσάς τους υπέροχους γονείς της!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Ιωάννα σας έχει αγγίξει πολλούς ανθρώπους που μπορεί να μην την γνώρισαν, αλλά θα την έχουν πάντα στην καρδιά τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συγχαρητήρια για το μεγαλείο σας. Είσαστε κ θα είστε Γονείς, με όλοι την δύναμη κ την αγάπη που έχει περιέχει αυτή "λέξη"! Είστε παράδειγμα για όλους εμάς. Η μνήμη σβήνει, η αγάπη ποτέ. Σας εύχομαι η ζωή να σας φέρει μόνο χαμόγελα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν εχω λόγια.... :'( κρίμα. κουράγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κουραγιο!!!θα το προσεχει το δικο μου αγγελουδι!!!!!!!εμενα μου εφερε ενα αλλο μωρο υγειεστατο και συμπληρωσε λιγο το κενο!!!!!ελπιζω να σας φερει κι εσας!!!να ειστε παντα καλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν το πιστεύω οτι πέρασε ενας χρόνος. Αυτά τα ματάκια δεν εφυγαν ποτέ από την μνήμη μου και ας μην την είχα συναντήσει ποτέ. Ευχομαι να σας στείλει η Ιωάννα ενα καινούργιο μωράκι που να σας κάνει να χαμογελάσετε ξανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. γλυκιά Ιωαννα αν εκει ψηλά βρεις τον Ραφαήλ κάντε παρέα και να μας φωτιζετε πάντα αστερακια της καρδιας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ?!?ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ Η' ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ''ΓΟΛΓΟΘΑ'' ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ''ΚΑΛΥΤΕΡΑ'' ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ!! ΑΝΤΙΟ ΙΩΑΝΝΑ,ΑΝΤΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ!! ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΛΥ........ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΤΟ ΒLOG ΣΑΣ ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ!Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ! ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΕΤΣΙ! ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΑΝ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΜΙΑ ΝΟΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥΣ!ΕΓΩ ΟΤΑΝ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 15 ΜΗΝΩΝ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ niemann pick ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ(ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΤΟ ΙΔΙΟ ΧΩΡΙΟ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ!ΜΕΤΑ ΑΠΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ!ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ,ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ!ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είστε υπέροχοι γονείς! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να ζήσετε μόνο ευτυχισμένες στιγμές από εδώ και πέρα. Η απώλεια της Ιωάννας, μας συγκλόνισε όλους.
    Τελείωσα την ανάγνωση του γράμματος με δάκρυα συγκίνησης αλλά και με ένα χαμόγελο. Χαμόγελο για τη δύναμη που έχεις μαμά Βίκυ. Να είσαι πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. το μεγαλείο της ψυχή σας είναι απίστευο!!! κουράγιο και ευχαριστούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. το θυμαμαι...να ειστε καλα την θυμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ωωωωχ... Παναγιά μου..! Δεν βρίσκω λόγια κατάλληλα να πω για τη δοκιμασία αυτή που περάσατε και περνάτε. Στη σκέψη μας θα έχουμε πάντοτε τη μικρή μας Ιωάννα. ο θεός να σας δίνει δύναμη να ξεπαρνάτε τις δυσκολίες της ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. χρειάζεται μεγάλη δύναμη για να μπορέσεις να σταθείς στα πόδια σου μετά από ένα τέτοιο γεγονός....υπομονή και δύναμη για να μπορέσετε να ξαναγίνετε μία μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια...με την ιωάννα να σας κοιτάζει από ψηλά χαρούμενη για εσάς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Βικη μου,κι εγω γνωρισα τη νοσο αυτη μεσα απο το μπλογκ της Ιωαννας σας. Χαμογελασα,συγκινηθηκα,διδαχτηκα και την ενιωσα σαν παιδακι μου! Λαχταρισα να την αγκαλιασω και να τη φιλησω στα μαγουλακια γιατι ειναι ενα πολυ γλυκο κι εξυπνο μωρο! Ενιωσα τη χαρα,την αγωνια σας και τη θλιψη σας οπως φανταζομαι και πολλοι αλλοι εδω μεσα.Ειναι πολυ περιεργο που συνδεθηκα τοσο πολυ με αυτο το μουτρακι αλλα νομιζω οτι ειχε σπανιο χαρισμα και γι αυτο την αγαπησαμε ολοι τοσο.Ειναι ενας απο τους αγγελους που στελνει ο Θεος στη γη για να πετυχουν ενα στοχο.Και η νινικα σας τον πετυχε με τη βοηθεια σας,βεβαια! Δεν μπορει ισως αυτο να παρηγορησει μια πονεμενη μανα αλλα σιγουρα εχει χαρισει ενα ζευγαρι φτερα στην Ιωαννουλα για μια αιωνιοτητα.Κι αυτη την αιωνιοτητα θα τη ζησετε μαζι! Κουραγιο,μανουλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Με το blog σας, πέρα από το σημαντικό έργο που επιτελείτε, έχετε δώσει και ένα μεγάλο μάθημα ζωής σε όλους αυτούς που καθημερινά γκρινιάζουν, μιζεριάζουν, κλαίγονται, ψυχοπλακώνονται για ψύλλου πήδημα, απογοητεύονται ή με λίγα λόγια δεν εκτιμούν το πολύτιμο δώρο της ζωής που έχουν στα χέρια τους, Το υπέροχο χαμόγελο της Ιωάννας μας και η δική σας δύναμη είναι ένα μάθημα ζωής για όλους μας! Σήμερα γνώρισα το blog αυτό και μπορώ να πω μετά σιγουριάς ένα πράγμα: Το χαμόγελο της πανέμορφης κορούλας σας δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό μου και την σκέψη μου. Είστε υπέροχοι άνθρωποι. Σας ευχαριστώ πολύ για το μάθημα ζωής που μου δώσατε...Τελικά ισχύει αυτό που διάβασα στο blog αυτό. Ο κόσμος δεν είναι τόσο κακός τελικά....Χάρη σε ανθρώπους σαν εσάς....Να είστε πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μαμα Βίκυ,
    γνώρισα την Ιωάννα και έμπαινα με λαχτάρα κάθε μέρα να μάθω νέα της...Μέσα από το μπλογκ αυτό έγινα καλύτερος άνθρωπος...Δεν είμαι μανούλα αλλά να ξέρεις πως όταν με αξιώσει ο Θεός θα θέλω να είμαι σαν κι εσένα....Μην ξεχάσετε ποτέ την Ιωάννα (όχι πως θα γίνει) και χάρισέ της ένα αδελφάκι να το καμαρώνει από εκεί ψηλά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Βίκυ αγαπημένη, όλους σε αυτή τη ζωή κατά βάθος μας ενώνει μια κοινή μοίρα. Και όταν η ψυχή φθάνει στο αποκορύφωμα και στο μεγαλείο της, όλα έρχονται στο φως και αναδεικνύεται τόσο καθαρά αυτή η κοινή ουσία που μας συνθέτει. Η Ιωάννα χωρίς να προφέρει λέξεις, ήξερε να κοιτάει κατάματα και να μιλάει κατάκαρδα. Κι εσείς μέσα στο βάρος της οδύνης σας δεν τυφλωθήκατε. Επιμένατε πεισματικά να την κοιτάτε και να την ακούτε, να πάλλεστε σε υψηλές συχνότητες φωτός και να μας μεταδίδετε κύματα λάμψης και συγκίνησης. Υποκλίνομαι μπροστά στο μεγαλείο της ψυχής της Ιωάννας που σίγουρα, παρά το σύντομο της επίσκεψής της στον κόσμο αυτό, το αποτύπωμά της θα μείνει γιατί δεν τον επισκέφθηκε τυχαία. Υποκλίνομαι στο μεγαλείο το δικό σας, των γονιών που με τόση αγάπη αντιμετωπίσατε κάτι τόσο δύσκολο. Τα σπάνια άνθη όμως, εκεί φυτρώνουν, στις πιο απόκρημνες πλαγιές κι αυτό που βλέπει κανείς, ακόμα κι αν χαθεί μετά αφού το άγγιξε, μένει ανεξίτηλο στο μνήμη του., Ανεξίτηλη θα είναι και η μορφή, η ουσία της γλυκιάς Ιωάννας. Σας ευχαριστώ για όλα όσα μοιραστήκατε. Ελευθερία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το μπλογκ σας παντα καρφιτσωμενο κατω απ τη γραμμη διευθυνσεων στον υπολογιστη μου, απο τοτε που πρωτοεμαθα για την Ιωαννα, οταν εκεινη ζουσε.
    Ειμαι τυχερη που βρεθηκατε στη ζωη μου εστω κ μ αυτο τον τροπο.
    Η Ιωαννα ειναι στο πισω μερος του μυαλου μου παντα.
    Σας φιλω απο Μυτιληνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Συγχαρητηρια!!κλειστε τα ματια και ονειρευτειτε το επομενο μωρακι σας που θα αγαπησετε οσο και το αγγελουδι σας!!ο θεος βοηθαει παντα τους καλους ανθρωπους!να στε παντα τοσο αληθινοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. η ζωη σας θα ειναι για παντα σημαδεμενη απο το γιατι? οπως ειναι και η δικη μου,δεν εχω να σας πω τιποτα εσεις κανατε ενα blog για το παιδι εγω εκανα ενα ραδιοφωνο τον angel radio γιατι ο γιωργαρας μου αγαπαγε την μουσικη! δυστυχως 3 χρονια ειναι πολλα για να ξεχαστουν! επλιζω μονο να υπαρχει θεος και οτι εγινε να ηταν θελημα του γιατι μονο ετσι θα μπορεσω καποια στιγμη να κοιμηθω νυχτα.να ειστε καλα παντα..οσο μπορειτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Lucky Club Casino Site - Bet at The Best Online Casino
    Lucky Club 카지노사이트luckclub is one of the leading online casino and sportsbook operators in the world created by William Hill. In a free betting experience, you can win huge

    ΑπάντησηΔιαγραφή