Για την Ιωάννα


7 Αυγ 2013

Άλλος ένας Αύγουστος


Η Ιωάννα είναι ότι πιο όμορφο και ότι πιο σημαντικό μου έχει συμβεί στη ζωή μου. Όπως έχω ξαναπεί όμως μπορεί η ζωή της να γίνει σημαντική και για άλλους ανθρώπους.

Ο Αύγουστος στην Αμερική θεωρείται ο μήνας ευαισθητοποίησης για το SMA, και αυτόν τον Αύγουστο λοιπόν πρέπει να προσπαθήσω και εγώ απο την μεριά μου να ενημερώσω όσο πιο πολλούς ανθρώπους για αυτήν την ασθένεια. Η γνώση είναι δύναμη!


10 σχόλια:

  1. Καλημέρα Βίκυ! Ακόμη έναν σημαντικό Αύγουστο λοιπόν, προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί και να γνωρίσει περισσότερος κόσμος το SMA... Και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα κάνεις να το πεις να μαθουν και αλλοι τι ειναι εχεις ηρεμησει καθολου; εστω και λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα και από ένας. ΟΛΟΙ μαζι σε μία κοινή προσπάθεια ενημέρωσης.το οφείλουμε στην ΙΩΑΝΝΑ μας!!!!Είμαστε πάντα δίπλα σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα και από ένας. ΟΛΟΙ μαζι σε μία κοινή προσπάθεια ενημέρωσης.το οφείλουμε στην ΙΩΑΝΝΑ μας!!!!Είμαστε πάντα δίπλα σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βίκυ μου, όλοι θα πρέπει να γνωρίσουν για αυτή την πάθηση, πριν γίνουν γονείς.... Και χάρη σε σένα, μπορεί να αποφύγουν ένα μεγάλο στραπάτσο στη ζωή τους.... Μπράβο σου!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι εμείς οι γονείς που βιώσαμε από κοντά τι σημαίνει SMA, Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας, τις φωνές μας, με κάθε μέσο, με κάθε τρόπο, για ενημέρωση, να μην υποφέρει κανένα παιδάκι και κανένας άλλος γονιός στο μέλλον. Άς κάνουμε πράξη την επιθυμία της μικρής Ιωάννας, να μάθουν όσο το δυνατον περισσότεροι γι΄αυτήν την ασθένεια, για την πρόληψη.Η πρόληψη και η ενημέρωση είναι το καλύτερο και το μεγαλύτερο όπλο. Το οφείλουμε στην Ιωάννα, στον Γιωργάκη, στην Δέσποινα, στον Παναγιωτάκη και σε τόσα άλλα παιδιά που δίνουν το δικό τους άνισο αγώνα κάθε μέρα.
    Αγαπημένη μας Βίκυ σ΄ευχαριστούμε για το αξιοθαύμαστο εργό σου.
    Όλγα
    (Μαμά του Γιωργάκη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΙΚΡΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ήταν και είναι ένας άγγελος η κορούλα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΜΑ!!
    Σύνδρομο Μωρών Αγγέλων θα έλεγα εγώ!!!
    Είστε όλοι οι γονείς που σας έτυχε κάτι τέτοιο τοσο μα τόσο ευλογημένοι! Σκεφτείτε αυτά τα αγγελούδια επέλεξαν τη δική σας αγακαλία, τη δικη σας θαλπωρή, το δικό σας χάδι, το δικό σας σπιτικό, για αυτό το σύντομο ταξιδι τους ανάμεσά μας...
    Και εμείς πήραμε τόσα μαθηματα... Και είμασταν και εμείς τοσο τυχεροί που αγκαλιάσαμε αυτα τα αγγελούδια έστω για λιγο!
    Τι ευλογία αλήθεια!
    Για ολους εσάς τους γονείς που χάσατε το αγγελούδι σας θα πω μονο αυτο
    Σύντομα η τρυφερότητα και η αγαπη που δώσατε να ερθει στη ζωη σας και ο Θεος να σας αποκαλύψει το υπέροχο και γλυκο του σχέδιο που είμαι σίγουρη οτι θα ειναι γραμμένο με χρυσα γράμματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή