Για την Ιωάννα


13 Αυγ 2012

Αρκετά ;)

Εδώ είμαι και πάλι......Το καλοκαιράκι πλησιάζει στο τέλος του. Και να σας πω την αλήθεια, ευτυχώς δηλαδή, γιατί αυτή η ζέστη μου προκαλεί μερικές φορές δυσφορία. Παρ'όλη τη ζέστη λοιπόν πέρναμε, υπέροχα στο σπίτι παρέα φυσικά με το υπέροχο air-condition. Είναι δύσκολο να βγούμε έξω λοιπόν με αυτή τη ζέστη και έτσι πέρναμε πόλλες ώρες μέσα στο σπίτι.

Η μαμά μου βρίσκει όλο καινούρια παιχνίδια να παίζουμε, για να περνάμε δημιουργικά το χρόνο μας. Ένα απο αυτά λοιπόν τα καινούρια παιχνίδια είναι και η ζωγραφική. Νομίζω πως είμαι πολύ μεγάλος καλλιτέχνης ;). Επίσης παίζουμε και με τις φωτογραφίες μου στον υπολογιστή, και φυσικά έχω και μια άλλη αγάπη το χορό. Μ'αρέσει τόσο πολύ να με παίρνουν αγκαλίτσα και να χορεύουμε.

Η μαμά μου μέσα απο τα πολλά που μου λέει συνήθως, μου έχει πει πως στη ζωή μας ποτέ δε πρέπει να αναρωτιόμαστε αν τα έχουμε όλα, αλλά θα πρέπει να αναρωτιόμαστε κάθε στιγμη της ζωής μας αν αυτά που έχουμε είναι αρκετά. Εγώ πάντως νομίζω πως έχω αρκετά για να περνάω υπέροχα τη κάθε μου μέρα. Ελπίζω το ίδιο να ισχύει και για εσάς και να μη στεναχωριέστε για τα λάθος πράγματα.

Φιλάκια σε όλους σας και να χαμογελάτε συνέχεια


Είμαι ένας σοβαρός πειρατής! Μαμά μη γελάς!


Καλλιτεχνικός οίστρος

Μμμμμ κάτι πάω να κάνω...
Κουραστήκαμε και εγώ και η μαμά και ρίξαμε έναν υπνάκο!

Αγκαλίτσες με το Μίκυ μου, μόλις έχω ξυπνήσει



16 σχόλια:

  1. "...στη ζωή μας ποτέ δε πρέπει να αναρωτιόμαστε αν τα έχουμε όλα, αλλά θα πρέπει να αναρωτιόμαστε κάθε στιγμη της ζωής μας αν αυτά που έχουμε είναι αρκετά".

    Ιωάννα μου, έχεις μια σοφή μαμά και 1000 λόγους να είσαι υπερήφανη για εκείνη και για τον εαυτό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ,,,,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΧΑΤΙΣΤΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣ ,ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΡΙΝΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ ,ΠΟΥ ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ <> ΓΙΑΤΙ ΠΑΓΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ!!ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΙΩΑΝΝΟΥΛΑ ,,,ΤΟ ΕΧΕΙΣ,,!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιωαννα μου καλημερα μολις τωρα τελειωσα την αναγνωση των νεων σου και για ακομη μια φορα ευχαριστω τον Θεο που σας γνωρισα και σενα και τους υπεροχους γονεις σου!!Εχει πολυ δικιο η μαμα Βικυ σε αυτα που μας λεει.Η ζεστη ειναι αληθεια οτι μας εχει κουρασει ολους αλλα λιγο υπομονη πρεπει να κανουμε!!Πολυ ωραιες οι ζωγραφιες σου να ρωτησω...δακτυλομπογιες ειναι..αν ναι αυτες εχουν πολυ πλακα!!!Η φωτογραφια που εισαι πειρατης εινα απλα τελεια!!Σε αγαπαμε πολυ γλυκοπαραμυθενια!!μην σταματας να μας χαμογελας!!!Φιλια σε ολους σας Τονια-Κωνασταντινος-Δαναη-Ελιζα και Βασιλης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πω πω μια κουκλα πειρατινα! και με πολλα ταλεντα επισης. τι ομορφες ζωγραφιες ειναι αυτες. μπραβο κοριτσακι μου. και οσο για την φωτογραφια που κοιμαστε μαζι με την μαμα σου αξιζει μεγενθυση! φιλακια πολλα κουκλιτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιωάννα είσαι μια σκέτη γλύκα στις φωτογραφίες σου.Η μαμά σου σού λέει τόσο σοφά και ωραία λόγια..είσαι τυχερή μικρή πριγκήπισσα : ))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ιωάννα μου....πανίγλυκεια πειρατίνα..;ο))....είσαι Θεά..κι εσύ και η Μαμά σου με το υπέροχο χαμόγελο !!! Καλά...εσύ δέν παίζεσαι...τί ζωγραφική...τί photoshop...!!! Μας έχεις βάλει τα γυαλιά !!! Συμφωνώ με την φίλη απο'πάνω.....η φωτογραφία που κοιμάσαι με τη μανούλα σου είναι τέλειαααααααα !!!!! Είσαι πολύ γλύκα Ιωάννααααα !!!!
    Να είσαι και να περνάς πολύ πολύ καλά !!!! Αγκαλίτσες και φιλάκια πολλάαααα και στους γονείς σου :οD !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοριτσάκι μας γλυκό και πολυαγαπημένο!!!! Τι ωραίες φωτογραφίες βλέπω πάλι!!! Ομορφιές ατελείωτες!!!!! Να'σαι καλά κουκλίτσα μου! Να ξέρεις ότι εσύ, η μαμά σου κι ο μπαμπάς σου, είστε στην καρδιά μας αλλά και στη σκέψη μας! Πολλά φιλιά και στους τρεις σας ή μάλλον τέσσερις (μην προσβληθεί ο Μίκυ)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μικρη πειρατινα να εισαι παντα καλα!να ακους αυτα που σου λεει η μαμα σου...λογια σοφα και αληθινα!οι φωτος ...σουπερ!!!!!!!!!!!!!!
    πολλα φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλέ τι μεγάλη καλλιτέχνης-πειρατίνα είσαι εσύ! Υπέροχη η ζωγραφιά σου! Φιλί μεγάλο για όλα τα υπέροχα που κάνετε με την καταπληκτική μαμά σου! Σας αγαπάμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ιωάννα μου γλυκιά, πειρατίνα σωστή είσαι και η μανούλα σου σοφή!!! Να ξέρεις ότι εσύ είσαι αρκετή για να μας φτιάξεις τη μέρα κάθε φορά με τα νέα σου και τις φωτογραφίες σου!!! Σε φιλώ γλυκά κοριτσάκι μου και σου στέλνει την αγάπη της κι η συνονόματη σου Ιωάννα η κορόυλα μου. Αύριο που γιορτάζει η Παναγίτσα μας, να περάσεις μια πολύ όμορφη μέρα, να της πεις να έχει καλά όλες τις μανούλες και τους μπαμπάδες και να δώσεις πολλά φιλάκια στη θεία Γιώτα και τον θείο Παναγιώτη πουτ μάλλον γιορτάζουν. Περιμένουμε νέα σου ροδακινάκι μου!!! Ως τότε να είστε όλοι καλά!!!!!!!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ιωάννα μου σε διαβάζω κάθε φορά και ήθελα να σου πω ότι είσαι πανέμορφη και έχεις τόσο εκφραστικά ματάκια!!
    Η μαμά σου πραγματικά είναι πολύ σοφή και μακάρι όλοι οι γονείς να είχαν την νοοτροπία της και την στάση ζωής!!
    Σας φιλώ από την Αθήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γειά σου!!!
    Τι γλυκειά που είσαι!!!και πόσο καλο κοριτσάκι:)
    Να είσαι παντα έτσι δυνατή και γεμάτη ζωή...και να ακούς τη μανούλα ε;
    (είναι σοφή:)
    Σας στέλνω φιλάκι απο την ζεστή Ελλάδα:):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΟ ΜΑΚΙΑ!!!ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ!ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ.Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΙΝΑ ΣΟΥ(ΕΤΣΙ ΜΕ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ).ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. giasou ioanna apo kilkis .. ise i pio omorfi piratina ...kai exeis tin kaliteri mama .otan se vlepo i mera mou ginete kaliteri , sefilo marianne .. kai o mikros mou savoulis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα, κοριτσάκια μου! Καλημέρα (γελαστή και πλούσια σε χαρές και παιχνίδια) όλη μέρα! Σ' ευχαριστώ για την υπενθύμιση των σημαντικών, μανούλα,... με επαναφέρεις στην τάξη, γιατί κάποτε μπορεί και να ξεχνιέμαι... Καλημέρα και στον πατερούλη, που δεν τον πολυβλέπουμε, αλλά ξέρουμε πως σας φροντίζει!
    Φιλάκι στην πανέμορφη και γλυκιά Ιωάννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλησπέρα ομορφένια μας..
    Έχουμε παραπάνω από αυτά που χρειαζόμαστε για να περνάμε καλά..
    Έχουμε εσένα και τη μαμά σου και μας δίνετε παραπάνω από αρκετά, μας γεμίζετε χαμόγελα..
    Σας ευχαριστώ για ακόμα μία φορά..
    ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ!!
    Σε αγαπάω πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή