Για την Ιωάννα


8 Ιουν 2012

O Μικρός Πρίγκιπας

Γειά σας και πάλι. Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να ξεκίνησε το καλοκαίρι σας όμορφα. Εμείς εδώ δε μπορείς να πεις οτι έχουμε καλοκαίρι, οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές και βρέχει. Μαλλον τις επομενες μέρες θα φτιάξει ο καιρός και θα ξεκινήσουμε πάλι τις βόλτες μας.

Είμαι πολύ ευτυχισμένη που η αποστολή μου πάει τόσο καλά. Κάθε πρωί που ξυπνάω και βλέπω πόσους καινούριους φίλους έχω κάνει, πετάω απο την ευτυχία μου. Όλοι μου λένε τόσο καλά λόγια! Η μαμά μου λέει πως έχω καταφέρει να κάνω κάτι πολύ σημαντικό και είναι πολύ περήφανη για μένα. Όλες οι μανούλες είναι περήφανες για τα παιδάκια τους αλλά νομίζω η δικιά μου είναι λίγο παραπάνω, λέει πως έχω καταφέρει να κάνω κάποια πραγματά που κάποιοι δε μπορούν να τα καταφέρουν ούτε σε μια ολόκληρη ζωή.

Καμιά φορά είναι τόσο όμορφα τα λόγια σας που με κάνετε και ντρέπομαι :)!

Η μαμά μου έχει μιλήσει με τόσους πολλούς φίλους μου, και φίλους μου που έχουμε κάτι κοινό στο DNA μας. Είδε πόσο υπέροχοι και δυνατοί άνθρωποι υπάρχουν γύρω μας. Τους στέλνουμε και έγω και η μαμά μου μια τεράστια αγκαλιά!

Τις τελευταίες μέρες λοιπόν επειδή μείναμε μεσα, λόγω της κακοκαιρίας, η μαμά μου διάβασε διάφορα βιβλία και δε παύει να λέει συνέχεια πόσο υπέροχα περνάει μαζί μου. Όλα είναι τέλεια, αλλά όταν πάω εγώ για ύπνο καμιά φορά στεναχωριέται. Για να σταματήσει να στεναχωριέται διαβάζει ένα αγαπήμενο της βιβλίο το Μικρό Πρίγκιπα και κοιμάται ήσυχα όταν διαβάζει το παρακάτω:

  •   Α! μικρό μου ανθρωπάκι, μικρό μου ανθρωπάκι, μου αρέσει να σ' ακούω να γελάς!
  •   Ακριβώς αυτό θα 'ναι το δώρο μου... αυτό θα 'ναι όπως με το νερό ...
  •   Τι θέλεις να πεις;
  •   Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Για άλλους, τους σοφούς, είναι προβλήματα. Για τον μπίζνεσμαν μου, ήταν από χρυσάφι. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ...
  •   Τι θέλεις να πεις;
  •   Αφού εγώ θα 'μαι σ' ένα απ' αυτά, κι αφού θα γελάω σ' ένα απ' αυτά, τότε για σένα θα είναι σαν να γελούν όλα τ' αστέρια. Θα έχεις εσύ αστέρια που ξέρουν να γελάνε!
    ...Και γέλασε πάλι...
  •   Κι όταν θα 'χεις παρηγορηθεί (πάντα παρηγοριέται κανείς), θα είσαι ευχαριστημένος που μ' έχεις γνωρίσει.
    Θα είσαι πάντα φίλος μου. Πάντα θα θέλεις να γελάς με μένα. Και θ' ανοίγεις καμιά φορά το παράθυρο, έτσι, για την ευχαρίστηση... Και οι φίλοι σου θα σε κοιτάζουν κατάπληκτοι να γελάς, κοιτάζοντας τον ουρανό. Τότε, εσύ θα τους λες: «Ναι, τ' αστέρια με κάνουν πάντα να γελάω!» και θα σε περνάνε για τρελό. Σου σκάρωσα ένα πολύ πονηρό παιχνίδι ...


Είπα να σας δείξω μια φωτογραφία πως είναι απο κοντά τα κοτσιδάκια μου αν θέλετε να τα κάνετε και εσείς!
Εδώ με άλλη κόμμωση που επιμελήθηκε φυσικά η θεία Γιώτα (ευτυχώς δηλαδή!)

Εδώ είναι μια καινούρια μου φίλη, η κυρία Γουρουνίτσα. Είναι τόσο αστεία! 


Φιλάκια σε όλους και μη ξεχνάτε την αποστολή μου!!

14 σχόλια:

  1. Ιωάννα μου καλημέρα!!!!με τα κοτσιδάκια σου είσαι μια κουκλίτσα!!!!!χαίρομαι που όλα πηγαίνουν καλά!!!και εμείς είμαστε περήφανοι για σένα γιατί αν και τόσο μικρούλα έχεις καταφέρει τόσα πολλά!!!!!να σαι καλά καρδιά μου!!σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά και πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εισαι το πιο γλυκο, ομορφο και δυνατο παιδι που εχω γνωρισει! η μαρια η κορη μου εχει ξετρελαθει με τις ομορφες φωτογραφιες σου και ανυπομονει να ερθεις στην ελλαδα για να σε γνωρισει.. ειναι 21 μηνων τωρα.. σε φιλουμε γλυκα στο ομορφο μουτρακι σου!!!!
    εφη και μαρια χανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα γλυκιά μας Ιωάννα! Τα κοτσιδάκια σου είναι τέλεια και σου πάνε πολύ! Έχεις πολλά πολλά φιλάκια από την φίλη σου την Αναστασία που θέλει κι αυτή να της φτιάξω κοτσιδάκια όμορφα σα τα δικά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα κοριτσάκι μου όμορφο!!! Μας έχεις τρελάνει με τα χτενίσματά σου!!! Να'σαι καλά αγάπη μου γλυκιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. auta ta omorfa kotsidakia tha ta efarmosw k egw!!
    sagapame polu mikrouli m<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kalhmera kardoyla moy omorfi.....zoyzoynitsa .....eimai poly xaroymenh poy ola pane kala!!!!!!s'agapw poly poly k opws lew k sthn isavella moy ....thelw na se zoypixw....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημερααα...!! Βικυ μου τι πλασματακι ειν΄αυτο? Η Αναστασια μου το "θελει" δικο της..!! χαχα!!
    Ιωαννιτσα να σου πω ενα μυστικο? (χιχι)..?
    Να κοιμασαι λιγοτερες ωρες για να μη καθεται μονη η μαμα σου και στεναχωριεται..!
    Σας φιλω!
    Χαρηκα πολυ που σας βρηκα..!
    Φανή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΙΩΑΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΑΛΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΜΑΜΑ ΒΙΚΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ιωαννακι μου γλυκο ειμαι η τζωρτζινα, ειμαι 2 ετων και θελω να γινουμε φιλες. σαγαπω και ας μη ξερω...σου στελνω μια ζεστη αγκαλια και ενα μεγαααλο φιλι. τα κοτσιδακια σου τελεια. θα πω στη μαμα μου να μου κανει και μενα. ελπιζω στο μελλον καποια στιγμη να σε γνωρισω και απο κοντα. φιλακια απο τη μαμα μου...να περνατε καλα και εσυ και η μαμα σου και να της χαμογελας για να μην στεναχωριεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ιωαννα μας γλυκεια και μαμα Βικυ Καλησπερα και απο εμας!!!Τα συγχαρητηρια μας στην θεια Γιωτα σου κανει απιστευτες κομμωσεις!!!Οταν μαθαινουμε νεα σου,χαιρομαστε παρα πολυ και επισης χαιρομαστε για το οτι η αποστολη σου παει τοσο καλα!!!Να εισαι σιγουρη οτι δεν την ξεχναμε και θα κανουμε ο,τιδηποτε δυνατο για να μαθουν και αλλοι ανθρωποι για το τοσο σημαντικο εργο που κανετε εσυ και οι τοσο καλοι γονεις σου!!!Σε φιλαμε μουμπουκακι ομορφο και να πεις στην μαμα οτι το συγκεκριμενο αποσπασμα απο τον μικρο Πριγκηπα ειναι υπεροχο,διδακτικο και μπραβο της που το μοιραστηκε και μαζι μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τρελλοκοτσιδού μου γλυκια,νεραιδούλα μου γλυκιά.Είμαι τόσο περήφανη που σε έχω φίλη μου.Έχεις τέλειους γονείς και τους αξίζουν συγχαρητήτρια για αυτό που κάνουν.Μάθαινω τα νέα σου και γω είμαι εδώ με τον τρίχρονο γιο μου το Βασίλη και σου στέλνουμε όλοι την αγάπη μας και τα φιλιά μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα όμορφη Ιωάννα..Το κείμενο σου είναι τόσο όμορφο..Μου αρέσει και εμένα ο μικρός πρίγκηπας και έχω διαβάσει το βιβλίο του αρκετές φορές.Είσαι αλήθεια ένα αστεράκι τόσο φωτεινό και οι γονείς σου είναι τόσο τυχεροί που σε έχουν!!Τα κοτσιδάκια σου είναι τέλεια,σου πάνε πολύ.
    Δεν ξεχνάμε την αποστολή σου,συνέχισε την πολύ καλή δουλειά που κάνεις.
    Σε αγαπάμε πολύ και ελπίζω κάποια μέρα να συναντηθούμε και από κοντά για να σου δώσω ένα φιλάκι στα γλυκά σου μαγουλάκια.
    Πολλά φιλιά στη μαμά και να της πεις να μην στεναχωριέται..
    Καλή συνέχεια Ιωάννα-Σοφία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τι μαγουλάκια όμορφα ειναι αυτα κουκλιτσα μου? φουσκωσαν πολυ κ ειναι για φαγωμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γεια σου Ιωαννα...χαιρομαι που εισαι τοσο χαρουμενη και ευτιχισμενη!!!!τα κοτσιδακια σου υπεροχα.....λεω να τα φτιαξω στο δικο μου κοριτσακι...το οποιο οταν ηταν στην ηλικια σου ..ειχε τα ιδια κοτσιδακια...και χαριτολογωντας την φωναζαμε "τρελοκοτσιδου"!ενα μεγαλο φιλι στα μαγουλακια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή