Για την Ιωάννα


11 Ιουν 2012

5 πράγματα που με κάνουν να παραπονιέμαι

Γειά σας και πάλι!Ακούω στην Ελλάδα έχει πολυυυυύ ζεστη! Ευτυχώς το καλοκαίρι μας εδώ έρχεται πολυυυύ αργά:)!

Στο σπίτι εγώ και ο Μίκυ έχουμε πάρει ένα καινούριο "ποντικοεργαλείο". Λέγεται οξυγόνο. Το χρειαζόμαστε μερικές φορές και εγω και ο Μίκυ για να κοιμηθούμε και για να αισθανθούμε λίγο καλύτερα.

Η αποστολή μου πάει μια χαρά! Χάρη σε εσάς φυσικά! :) Εγώ είπα να σας γράψω σήμερα για να σας πω κάτι σημαντικό για μένα, να με γνωρίσετε καλύτερα! Παλαιότερα σας είχα γράψει ποιά είναι τα 5 πράγματα που με κάνουν να χαμογελώ, τώρα θέλω να σας πω ποιά είναι τα 5 πράγματα που με κάνουν να παραπονιέμαι.
  1. Να με αφήνουν μόνη μου για πάνω απο 3 δευτερόλεπτα
  2. Να μην είναι η μαμά μου στο οπτικό μου πεδίο για πάνω απο 5 δευτερόλεπτα
  3. Να μη μου δίνουν τη πιπίλα μου γρήγορα όταν τη ζητάω
  4. Να μου λούζουν τα μαλλιά
  5. Να μου αλλάζουν ρούχα
Προσπαθώ με κάθε τρόπο να τους δείχνω οτι δε μου αρέσει αλλά αυτοί οι μεγάλοι καμιά φορά είναι πολύ επίμονοι! Ειδικά με αυτό το ντύσιμο και το λούσιμο...μια μανία βρε παιδί μου, άλλο πράγμα.

Και η μαμά μου έχει κάποια πράγματα που τη θυμώνουν. Ευτυχώς δεν είναι πολλά! Μου έχει πει λοιπόν πως θυμώνει με τους  ανθρώπους που μονίμως θέλουν να είναι τα θύματα. Λέει πως είναι πολύ εύκολο να είσαι το θύμα, πρέπει όμως να μάθεις να παίρνεις τη ζωή στα χέρια σου. Δεν είναι "προνόμιο" κανενός τα "χειρότερα", καλώς η κακώς αυτά έρχονται κάποια στιγμή για όλους. Πάντα μα πάντα είναι στο χέρι μας το πως θέλουμε να ζήσουμε τα "χειρότερα". Και όπως έχει ξαναπεί η μαμά μου η ευτυχία είναι θέμα επιλογής!

Θα τα ξαναπούμε σύντομα και μη ξεχνάτε την αποστολή μου!



Ωχ τι όμορφο παιδάκι αυτό, όλο μου χαμογελάει!

Στο τραπέζι με παρέα για πρωινό!Εμένα πιο πολύ απο όλα μου άρεσαν τα τυροπιτάκια αλλά δεν έφαγα γιατί προσπαθω να διατηρώ τη σιλουέτα μου, καλοκαίρι ήρθε θα βάλουμε και μαγιώ!

17 σχόλια:

  1. Καλη σου μερα Ιωαννα μου, παρακολουθω αρκετες εβδομαδες το blog σου και διαβαζοντας τα νεα σου παιρνω δυναμη, το μυνημα σου "μην ξεχνατε την αποστολη μου" το διαβαζα καθε μερα, σχεδον σε καθε ποστ και δεν σου κρυβω οτι και post στο fb και tweet εκανα τα νεα σου. Να σου εξομολογηθω ομως κατι? εγω που τα εκανα αυτα σημερα, για πρωτη φορα βρηκα το κουραγιο να το ψαξω στο γοογλε περισσοτερο :) η δικη σου δυναμη εσπασε την δικη μου αναστολη να δω καταματα την αληθεια μεσα απο την αναγκη μου να μαθω περισσοτερα για εσενα, να σε γνωρισω καλυτερα ματακια μου. Ετσι ειμαστε στην ζωη, φοβομαστε λιγακι εμεις οι "μεγαλοι" να μαθαινουμε τα δυσκολα, νομιζουμε οτι παιρναμε ηδη πολλα και δεν αντεχουμε αλλα.. αλλα αυτο δεν ειναι καλο...και ξερεις τι αλλο? εγω Ιωαννα μου εκτος την γνωριμια μας για την οποια ειμαι πολυ περιφανη που σε "γνωριζω" πλεον θα λεω και σε οσους γνωριζω για την νοσο SMA. Δεν το ειχα ξανακουσει ποτε η αληθεια ειναι και οσο και εαν δεν θελουμε να γνωριζουμε, η ουσια ειναι στην αληθεια των πραγματων. Συμφωνω σε πολλα με την μαμα σου να ξερεις και μου αρεσει να διαβαζω νεα σας ΚΑΘΕ μερα, ΚΑΘΕ πρωι.
    η φιλη σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιωαννα μου καλημερα μπουμπουκι μου και απο εμας!!!Η μανουλα σου ειναι πολυ σοφη τελικα...οντως τα δυσκολα δεν ειναι προνομιο κανενος..το θεμα ειναι να τα αντιμετωπιζουμε με αξιοπρεπεια και να συνεχιζουμε κοντρα στις δυσκολιες να χαμογελαμε και οχι να μιζεριαζουμε!!!Την αποστολη σου εννοειται πως δεν την αμελουμε και προσπαθουμε να μαθει ολο και περισσοτερος κοσμος για το SMA.Σε αγαπαμε πολυ πολυ..μας αρεσει που χαμογελας και περιμενουμε να σε γνωρισουμε απο κοντα!!!Τονια-Βασιλης-Κωνσταντινος και Δαναη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Ιωάννα μας!!Σου το έχω ξαναπεί,μου αρέσει να μαθαίνω νέα σου και ευχαριστώ πολύ τη μανούλα σου που σε αφήνει και μας τα γράφεις.Εδώ όντως κάνει πολύ ζέστη και ευτυχώς έχουμε τη θάλασσα για να δροσιζόμαστε.
    Κάνε λίγο υπομονή με το λούσιμο και το άλλαγμα των ρούχων..Η μαμά τα κάνει για να είσαι όμορφη.
    Η μαμά σου έχει δίκιο όταν λέει ότι η ευτυχία είναι θέμα επιλογής..Η αλήθεια είναι ότι η μαμά σου αλλά και εσύ φυσικά μας βοηθάτε πολύ στο να καταλάβουμε τι είναι αυτό που έχει τελικά σημασία στη ζωή.
    Προσπαθούμε και εμείς να βοηθήσουμε στην αποστολή σου και εύχομαι να συνεχίσεις το ίδιο καλά με όσα θέλεις να κάνεις..
    Το χαμόγελο σου είναι υπέροχο, μην σταματήσεις ποτέ να μας χαμογελάς.Πες στη μαμά σου να σε βγάζει περισσότερες φωτογραφίες για να σε βλέπουμε..
    Φιλιά πολλά ομορφιά μου, σε αγαπάμε πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα Ιωάννα!!! Σου στέλνουμε την αγάπη μας και όλη μας τη θετική ενέργεια, μαζί με μια μεγάλη και ζεστή αγκαλιά!Σ' αγαπάμε πολύ, Παναγιώτης και Μαρία-Μαρκέλλα, Θεσσαλονίκη. Είσαι μια σκέτη γλύκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΞΑΝΑΜΑΘΑΙΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ.Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΗΡΕ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΣ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΕΣΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ιωάννα μου σου στέλνουμε την αγάπη μας από την Ελλάδα μαζί με λίγη ζέστη.
    Όλοι έχουμε πραγματα που μας ενοχλούν λιγάκι αλλά η μαμά έχει δίκιο, πρεπει να διαλέγουμε την ευτυχία απο επιλογη κι όχι να περιμένουμε να μας τη δωσουν οι άλλοι!
    Γειά σου γλυκο κοριτσάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τρελοκοτσιδου...ετσι θα σε λεω αν μου το επιτρεψεις!χαιρομαι που εισαι καλα...εχει δικιο η μαμα σου σε αυτα που σου λεει...ναι η ευτυχια ειναι θεμα επιλογης!!!!
    ......πολλα φιλακια γλυκια Ιωαννα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kalhspera zouzounitsa mou,xairomai poly poy eisai kala k mathenw ta nea sou,h mama soy einai poly kalh k na thn akoys.....kalo vrady k filakia polla sta mpoytakia!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kαλησπέρα και απο εμένα..Παίρνουμε όλοι δύναμη απο ενα μικρό ανθρωπάκι σαν και εσένα..Ευχαριστούμε που υπάρχεις!!
    φιλάκια πολλά πολλά!<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μικρή μου Ιωάννα έχω ήδη διαβάσει όλες σου τις αναρτήσεις και μάλλον ήρθε η ώρα να σου γράψω κι εγώ. Έχω κι εγώ έναν μπέμπη και παραπονιέται κι αυτός με τα ίδια πράγματα. Ήθελα επίσης να ξέρεις ότι από τη μέρα που σε γνώρισα προσεύχομαι για σένα κάθε βράδυ και εύχομαι να είσαι πάντα ευτυχισμένη. Έχεις υπέροχους γονείς και θα πρέπει να είσαι περήφανη γι'αυτούς, σίγουρα είναι κι αυτοί για σένα.
    Καληνύχτα από μένα, αφού εδώ είναι πολύ αργά το βράδυ.
    Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά.
    Δήμητρα.
    Υ.Γ. Να ξέρεις θα σε διαβάζω κι ας μη σου γράφω, εσύ τα λες καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα Ιωάννα μου γλυκιά!Είσαι ένα γλυκύτατο πλασματάκι αφού να φανταστείς μόλις είδα την πρώτη φωτογραφία σου,άρχισα να διαβάζω οοοοολες τις αναρτήσεις σου !Τώρα τις διάβασα όλες και περιμένω να μάθω κι άλλα νέα σου!Να δίνεις δύναμη στη μαμά και το μπαμπά σου κι εγώ θα προσεύχομαι να σε έχει ο Θεούλης καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγάπη μου γλυκιά,καταρχάς μ αρέςει τρελλά το φορμάκι σου.Είναι σούπερ!Και ο μικρός Βilakos(ο γιος μου) δεν θέλει με τίποτα να λούζει τα μαλλιά του,και ας έχουν 5 κιλά χώμα από το παιχνίδι.Οι μανουλίνες (έτσι με λέει ο Βilakos μου),είναι σοφές,σας λατρεύουν και πρέπει να τις ακούτε.Χαίρομαι που είσαι καλά,είσαι τόσο αξιολάτρευτο πλάσμα;-).Εχεις μια μεγάλη αγκαλιά και την αγάπη μας.από μένα και τον Βil,φιλάκια ομορφιά μου.Περιμένω νέα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κουκλιτσα θα είσαι ακόμα και αν φας όλα τα τυροπιτάκια,ελπίζω να μποζάρεις και με μαγιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ioanna, come visit San Diego. The summer here is even cooler :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να σε δω με μαγιω και να τρελαθώ τελείως μετά!!!! ζούζούνα μου, καλό Σαββατοκύριακο να έχεις!!! Σου στέλνω ζεστά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. το πιο ομορφο μεζεδακι που υπηρξε ποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. δεν έχω λόγια για το πόσο ανώτεροι άνθρωποι είστε... το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βοηθήσω στην αποστολή της Ιωάννας, να επικροτήσω τη δύναμη ψυχής σας και να είμαι ένα λιθαράκι στη προώθηση αυτού... με όλη μου την αγάπη, να ενημερώνω κόσμο και να προσεύχομαι να βρεθεί κάτι... να πάνε όλα καλά... σε βλέπω Ιωαννίτσα, τώρα μικρούλι μου έδειχνα τις χαμογελαστές φατσούλες σου στη δική μου μαμά και θέλω να μαθαίνω νέα σου, να γνωρίσω τους γονείς σου και εύχομαι τα καλύτερα... τα καλύτερα... Είσαι ανώτερη ψυχή και ήρθες για να βοηθήσεις εμάς... πάντα οι ανώτερες ψυχές κάθονται λίγο στη γη... σε ευχαριστούμε... Ειρήνη Σάσσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή