Για την Ιωάννα


29 Νοε 2015

4 χρόνια

Πριν απο ακριβώς τέσσερα χρόνια γεννήθηκες Ιώαννα μου. Ήταν απο τις πιο όμορφες μέρες της ζωής μου......Ήσουν ένα πανέμορφο και ήρεμο μωράκι.

Κάθε μέρα μαθαίνουμε να ζούμε χωρίς εσένα. Είναι μια διαδικασία που παιρνει καιρό και θέλει προσπάθεια.

Μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα, μακάρι να σβήναμε τη τούρτα σου μαζί, αλλά εσυ μας έμαθες πως πρέπει να αφήσουμε τη ζωή που έχουμε φανταστεί και να ζήσουμε αυτή που ξετυλίγεται μπροστά μας.

Νοιώθουμε πόνο πολύ και βαθύ αλλα είμαστε και πολύ χαρούμενοι, έτσι μας έμαθες να ζούμε τη ζωή μας, μα πάνω από όλα είμαστε ευγνώμονες,  που σε γνωρίσαμε, που είμασταν γονείς σου και φυσικά για αυτά που έχουμε!

Σε ευχαριστουμε και σε αγαπάμε πολυ

Ιωάννα μου συνεχίζουμε να χαμογελάμε και συνεχίζουμε να παλεύουμε!Εσύ μας το έμαθες!

Μαμά-Μπαμπάς






10 σχόλια:

  1. "Μας έμαθες πως πρέπει να αφήσουμε τη ζωή που έχουμε φανταστεί και να ζήσουμε αυτή που ξετυλίγεται μπροστά μας." Μέσα σε μια φρασούλα συμπικνωμένο το νόημα της ζωής όλης. Σας ευχαριστώ που μας ενημερώσατε για το SMA και μας δίνετε τη δυνατότητα να ενημερώσουμε τα παιδιά μας, τους αυριανούς γονείς.Σας εύχομαι τα καλύτερα.
    Με εκτίμηση
    Αθηνά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η γλυκοπαραμυθενια εμαθε παρα πολλα σε ολους μας!!Μας εμαθε να εκτιμαμε να πολεμαμε να βοηθαμε χωρις να περιμενουμε ανταποδωση να παλευουμε και να γινομαστε καλυτεροι ανθρωποι.Δεν την ξεχναμε συνεχιζουμε την προσπαθεια της για ενημερωση!!!Την αγαπαμε και αγαπαμε ολοι την οικογενεια σας παρα πολυ!!!Τα φιλαρακια απο τη Θεσσαλονικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να εισαι καλα οπου και αν βρισκεσαι γλυκε μας Αγγελε με την μαμα και το μπαμπας σου μας εμαθες να πορευομαστε πιο σωστα και να ειμαστε ολοι ευλογημενοι που σας γνωρισαμε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μικρή μου Ιωάννα.... να είσαι καλά και να προσέχεις την οικογένειά σου που τόσα πολλά τους χάρισες. Ελπίζω να σε βοηθάει και ο Μίκυ σε αυτή την τόσο δύσκολη δουλειά. Δεν σε ξεχνάμε...Σε θυμόμαστε με αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο λυπάμαι...τι θα μπορούσα να γράψω πέρα από το ότι έχετε τον θαυμαμό μου...Καλή δύναμη και πολλά μπράβο που μέσα σε αυτό τον πόνο που ζείτε, αποφασίσατε να δώσετε νόημα στη ζωής σας δίνοντας νόημα σε άλλους ανθρώπους...Η Ιωάννα υπήρξε πολύ τυχερή που σας έχει γονείς της!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια Πολλά για το παιδί σας που ζει και χαίρεται και παίζει στην αιωνιότητα και κουρνιάζει χαρούμενο στην αγκαλιά του Ουράνιου Πατέρα Της. Σας σκεφτόμαστε και σας αγαπάμε πολύ, ανυπομονούμε για καινούργιες αναρτήσεις στο Blog και παρακαλάμε καθημερινά την Ιωάννα σας να προσέχει από ψηλά και να πρεσβεύει όχι μόνο για την οικογένειά της αλλά και για τη συνονοματή της, την κόρη μου, την Ιωάννα μου και όλους όσους βαθύτατα επηρέασε στην πορεία της. Εύχομαι από καρδιάς να είστε καλά Βίκυ, Σπύρο και Ζωίτσα και ο πόνος να μετατραπεί σε αναμνήσεις γλυκές φυλαγμένες στο μυαλό και την καρδιά σας. Καλά & Ευλογημένα Χριστούγεννα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Ιωαννούλα, αν και τόσο μικρή ύπαρξη μας έμαθε τόσα πολλά!Την ευχαριστούμε και δεν την ξεχνάμε.Θα είναι πάντα το χαμογελαστό μωράκι όλων όσων την γνώρισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυγουστος #5....Ο μηνας ευαισθητοποιησης για το SMA !Δεν σας ξεχναμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τωρα βρηκα αυτη τη σελιδα. Δεν ξερω τι να σας γραψω. σιγουρα θα θυμαστε παντα τα πιο ομορφα πραγματα κοντα της. Πριν 40 μερες η μικρη μου μπορει και να συναντησε την Ιωάννα για τον ιδιο λογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δεν ήξερα......λυπάμαι πολύ...θέλω να αφήσω εδω όλη μου την αγάπη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή