Για την Ιωάννα


20 Νοε 2014

4

Ο Αύγουστος ήρθε, πέρασε και μας έφερε ένα πανέμορφο δωράκι, τη μικρή μας Ζώη, η αδερφουλα της Ιωάννας γεννήθηκε στις 17 Αυγούστου και νομίζω επάξια πήρε αυτό το όνομα, αφού είναι ένα ζωηρό και χαμογελαστό μωρό που μας θυμίζει συνέχεια πόσο όμορφη μπορει να είναι η ζωή!

Δε φανταζόμουν ποτέ πως θα μπορούσα να αισθανθώ τόσο αντιφατικά συναισθήματα την ίδια στιγμη. Απο τη μια η χαρά μας είναι απερίγραπτη αλλα το ίδιο και η στεναχώρια, η Ιωάννα μας λείπει και θα μας λείπει, αλλά η Ζωή μας είναι και αυτή κομμάτι της, της μοιάζει επίσης τόσο πολύ. Μου ήταν πολύ δύσκολο να σκεφτώ πως θα αγαπήσω άλλον άνθρωπο όπως αγάπησα την Ιωάννα μας,  άλλα με τη Ζωή κατάλαβα πως η αγάπη πολλαπλασιάζεται, είναι διαφορετική και η καθέμια έχει μια ιδιαίτερη θέση στη καρδιά μου, αλλά η αγαπή απλά μεγαλώνει.

Είμαστε 4 λοιπόν και η Ζωή μας είναι το δεύτερο παιδάκι μας! Και ανυπομονώ να μεγαλώσει λίγο να της μιλήσω για τη μεγάλη της αδερφή.

Μας ρωτάνε άνθρωποι που δε μας ξέρουν αν η Ζωή είναι το πρώτο μας παιδάκι,  είναι το δεύτερο λέμε πάντα, και σας παρακαλώ αν ξέρετε κάποιον που έχει χάσει το παιδάκι του ή κάποιον άλλον, ρωτήστε για αυτόν ή αυτήν, οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να μιλούν για τους ανθρώπους που έφυγαν, άλλωστε οι αναμνήσεις και η αγάπη είναι αυτο που τους έχει απομείνει.

Έτσι λοιπόν γίναμε 4!

Εγώ, ο μπαμπάς μας και η Ζωή είμαστε φορείς της νωτιαίας μυικής αρτοφίας, όμως το ξέρουμε, εσείς έχετε κάνει το τεστ;



35 σχόλια:

  1. Ποσο χαρηκα!ποσο ευλογημενοι ειστε κ ευχομαι ολοψυχα να συνεχισετε να ειστε!και οι 4 :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο περίμενα αυτή την ανάρτηση! Να είστε ευλογημένοι, αξίζετε όλες τις χαρές του κόσμου! Καλώς ήρθες Ζωή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ!!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΕΡΦΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να είστε πάντα αγαπημένοι και οι 4!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να σας ζήσει η μικρή Ζωή.
    Πολύ ευχάριστα νέα. Να είσαστε όλοι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να σας ζήσει η Ζωουλα σας!! Ειμαι σιγουρη πως η Ιωαννα σας βλεπει απο ψηλα και χαμογελαει, θα είναι πάντα η μεγάλη αδερφη της Ζωης και ο φυλακας αγγελος της!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να σας ζησει η Ζωουλα σας!!!Να εισαστε παντα καλα να την χαρειτε κ μεγαλωνοντας να της μιλησετε για την μεγαλη αδερφουλα της,τον φυλακα αγγελο της!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόσο πολύ χαίρομαι για σας!Μοιάζουν απίστευτα οι 2 αδερφούλες.Να την χαίρεστε τη Ζωούλα σας, να είναι γερή και καλοφωτισμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να σας ζήσει και ό,τι καλύτερο σας εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να σας ζήσει. Καλώς ήρθε λοιπόν η Ζωούλα που θα δώσει άλλη ζωή, χαρά,γέλιο και αγάπη στη ζωή σας. Να μεγαλώσει και να καταφέρει τα πάντα! Κι εσείς γονείς της, να σας έχει ο Θεός καλά να την καμαρώσετε, να έχετε το κουράγιο να της μάθετε,να της εξηγήσετε και να της θυμήσετε την Ιωαννούλα κι ας μην τη γνώρισε ποτέ. Καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εύχομαι η Ζωή να γεμίσει τη ζωή σας με χαρά και να είναι η περήφανη μικρότερη αδερφή ενός μοναδικού κοριτσιού, της Ιωάννας, που μας δίδαξε τόσα πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαίρομαι τόσο πολύ...το περίμενα πως και πως αυτό το ποστ! Είμαι σίγουρη ότι και η Ιωάννα χαίρεται από εκεί ψηλά! Να σας ζήσει λοιπόν η μικρή Ζωή και να δώσει φως και χαρά στη δική σας ΖΩΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τέλεια νέα! Είναι απίστευτο το πόσο μοιάζουν. Να'στε καλά και να χαίρεστε την κάθε σας στιγμή. Φυσικά και είστε 4! Την καλημέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η ΜΑΚΡΙΝΗ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ,ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΤΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΕΤΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΙΩΑΝΝΑΣ.ΝΑ ΧΕΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΖΩΟΥΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ ΤΗΣ,ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 4 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να σας ζήσει η Ζωίτσα σας και να την καμαρώνετε! Η Ιωάννα είναι ένας γλυκός άγγελος που πέρασε απ' τη γη και άγγιξε τις ζωές πολλών ανθρώπων. Να 'στε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κι εμείς είμαστε 5!!!! Μετά το αγορακι μας μάς ηρθαν δυο υπεροχα κοριτσακια!!!! Σε νιωθω απολυτα!!!!! Να είμαστε ολοι γεροί κ να θυμόμαστε τα παιδάκια! !!! ♡♡♡♡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. να στε ευλογημενοι!!!!!!!!!! η Ζωιτσα ειναι τοσο ιδια με την Ιωαννα μας που τρελλαθηκα! ειμαι σιγουρη οτι το Ιωαννακι σας την εστειλε για να απαλυνει τον πονο σας! και θα στε παντα 4...
    ευχομαι η Ζωιτσα να γινει μια υπεροχη κοπελα και θα την καμαρωνετε μεχρι τα βαθια σας γεραματα! σας αγαπω πολυ
    αργυρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να εισαστε ευλογημενοι! Πραγματικα τα κοριτσακια μοιαζουν παρα πολυ ! Να την χαιρεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το γλυκουλάκι μου είναι πανέμορφο!Να σας ζήσει και από δω και μπρος μόνο χαρές και ευτυχία!Μέσα από την καρδιά μου, τα καλύτερα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ειναι τοσο γλυκουλα η Ζωη και μοιαζει πολυ της Ιωαννας! Να την χαιρεστε. Σας αξιζει καθε χαρα! Οπως τα λες ειναι Βικη. Να σου πω οτι εγω σχεδον 20 χρονια μετα για εμας, οταν καποιος με ρωταει "3 παιδακια εχετε", απαντω "τρια παιδια μεγαλωνουμε". Ετσι αισθανομαι οτι δεν προδιδω το πρωτοτοκο μας αλλα υπαρχουν στιγμες οπου δεν ειναι καταλληλο σε μια τετοια ερωτηση να αρχισω να λεω την ζωη μας. Παντα η Ιωαννα να προσεχει την αδερφουλα της και να ξερετε οτι σας χαμογελα και σας προστατευει. Πολλες χαρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλώς όρισε η Ζωή, να σας ζήσει και να είναι πάντα γερη κι ευτυχισμένη!
    Είναι μία κούκλα!
    Θα είναι πολύ περήφανη για τη μεγάλη της αδερφή,όταν μεγαλώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Να σας ζήσει η μικρούλα! Να είστε γεροί κι ευτυχισμένοι και να θυμάστε την Ιωάννα με αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τι ωραία που η Ιωάννα απέκτησε αδερφούλα!!! Όπως όλες οι μεγάλες αδερφές, έτσι και η Ιωάννα θα προσέχει με τον δικό της τρόπο την μικρή της αδερφή! Και όπως όλες οι μικρότερες αδερφές, η Ζωούλα θα έχει σαν πρότυπο την μεγάλη της αδερφή και το λαμπερό χαμόγελο που μας χάρισε αυτός ο άγγελος!!
    Να είστε πάντα καλά, έχετε αγκίξει τις καρδιές πολλών ανθρώπων παγκοσμίως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εχουν και οι δύο το ίδιο υπέροχο χαμόγελο!!!
    Να σας ζήσει, να είναι πάντα γερή και καλότυχη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πόσο χάρηκα και συγκινήθηκα..!! Να σας ζήσει!!
    Όταν μεγαλώσει και της μιλήσετε για την αδερφούλα της, θα νιώσει πολύ περήφανη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ!!!!!!!!!!!ΧΑΡΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πόσο συγκινητικό....Να είναι πάντα ευτυχισμένη, πιστεύω θα είναι αφού θα έχει φύλακα άγγελο την αδελφούλα της! Πόσο γεμάτο όνομα, πόσο δυνατό..''ΖΩΗ''. Ακριβώς 1 χρόνο μετά την απώλεια του Νίκου μας στα 8 τον Μάη του 2012, ήρθε στην ζωή μας η Ζωή μας το Μάη του 2013...Από 4 που ήμασταν γίναμε 5, γιατί έτσι είναι...φεύγει κάποιος όταν εμείς σταματάμε να μιλάμε γι' αυτόν...Σας εύχομαι σύντομα να γίνετε 5!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Nα σας ζήσει! Είμαστε ακόμη εδώ, γιατί δεν ξεχνάμε την Ιωάννα και το σκοπό της και γιατί μας αρέσει να διαβάζουμε το φωτεινό τρόπο σκέψης σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Να σας ζήσει!! Να είναι καλότυχο!!
    Μοιάζει τόσο πολύ στην αδελφούλα της!
    Μαρίνα-Κρήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. να τη χαιρεστε!! Να ειναι γερή και τυχερή η Ζωή σας!! Να γεμίζει πάντα τη ζωη σας με χαρές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Να χαίρεστε το νέο μέλος της οικογένειας. Πραγματικά οι 2 αδερφούλες μοιάζουν πολύ μεταξύ τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Να σας ζήσει. Να είναι καλότυχη η Ζωή και χαρούμενη. Είμαι σίγουρη ότι η Ιωάννα από ψηλά είναι πολύ περήφανη για την μικρή της αδερφή! Σας εύχομαι από εδώ και μπρος μόνο χαμόγελα στο σπιτικό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΒΙΚΥ ΚΑΙ ΣΠΥΡΟ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΚΛΑ ΣΑΣ!!ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΛΥΚΟΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ, ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ , ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ, ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΦΗ ΣΟΥ!!ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ 4..ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΗΛΙΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Thanks for all the tips mentioned in this article! it’s always good to read things you have heard before and are implementing, but from a different perspective, always pick up some extra bits of information. 토토

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. These type of articles keeps the users interest in the website. I found this one pretty fascinating and it should go into my collection. I am Impressed. Please keep going to write more content… 바카라사이트

    ΑπάντησηΔιαγραφή