Για την Ιωάννα


23 Ιαν 2013

Συνεχίζω

Κατ'αρχην εύχομαι σε όλους καλή χρονιά μέσα απο τη καρδιά μου. Εύχομαι το 2013 να είναι για όλους μια υπέροχη χρονιά!

Εμείς είμαστε καλά και συνεχίζουμε να προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Η νεά μας "πραγματικότητα" είναι αυτή που είναι και πρέπει να τη δεχτούμε. Η θλίψη και το πένθος μας είναι εκει και θα είναι πάντα εκει. Δεν νομίζω ότι θα είμαστε ποτέ ξανά οι ίδιοι άνθρωποι που είμασταν και καμιά φορά αναρωτιέμαι πως συνεχίζουμε. Τόσοι άνθρωποι μας είπαν πως είμαστε  δυνατοί. Η αλήθεια είναι πως δεν αισθάνομαστε καθόλου δυνατοι, κάναμε ό,τι κάθε γονιός θα έκανε στη θέση μας. Είμασταν οι γονείς της Ιωάννας, τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο.

Το 2012 ήταν μια χρονιά που δε θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Έζησα τις πιο άσχημες στιγμές που μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος. Όμως έζησα και τις πιο όμορφες και τις πιο ευτυχισμένες στιγμές , και αυτές είναι τόσο δυνατές που σβήνουν σιγά σιγά τις κακές όσο αυτό είναι ανθρωπίνως δυνατό.

Έχω καταλάβει πως πρέπει να είμαστε έτοιμοι να "αφήσουμε" πίσω μας τη ζωή που είχαμε ενδεχομένως σχεδιάσει, και να προσπαθούμε να ζούμε τη ζωή που ξετυλίγεται μπροστά μας. Ό,τι και να συμβαίνει στη ζωή μας πρέπει να το δεχόμαστε και να προχωράμε, όπως μου είπε και μια φίλη μου η ζώη δεν είναι τίποτα άλλο απο τύχη, συμπτώσεις και χαρά. Για τα πρώτα δυο δε μπορείς να κάνεις τίποτα, όμως μπορείς να διαλέξεις να είσαι χαρούμενος. Και πρέπει να ξέρουμε πως η ευτυχία δεν είναι μια κατάσταση είναι στιγμές.

Όπως έχω πεί τόσες φορές η Ιωάννα είναι ό,τι πιο όμορφο μας έχει συμβεί. Είναι ότι πιο σημαντικό είχαμε στη ζωή μας , εύχομαι όμως η ζωή της να γίνει σημαντική και για άλλους ανθρώπους. Για αυτό συνεχίζουμε την αποστολή! Συνεχίζουμε την ενημέρωση!

Keep Fighting & Keep Smiling λοιπόν!!!!
Ο τοίχος μας


32 σχόλια:

  1. Σας σκέφτομαι πολύ συχνά και σας στέλνω την αγάπη μου και την συμπαράστασή μου κι ας μην γνωριζόμαστε..Να είστε σίγουροι πως η ζωή της Ιωάννας ήταν σημαντική για όλους όσους σας διαβάζαμε..Καλή δύναμη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιλέγουμε, λοιπόν, τη χαρά!
    Καλή χρονιά να έχετε !

    Μάνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν θα μιλησω για το ποσο σκληρο ειναι και κανενας δεν πρεπει να σας τονιζει/υπενθυμιζει το ποσο σκληρα συναισθηματα βιωνετε κ πόσο πονο.Νομιζω δεν βοηθαει παρα μονο να σας δινει συγχαρητηρια που βοηθησατε και βοηθατε με τον τροπο σας τον υπολοιπο κοσμο παρεχοντας πληροφοριες της νοσου και τις δικης σας ιστοριας, που στεκεστε ορθιοι και αγωνιζεστε με τα συναισθηματα σας, τις σκεψεις σας, τα ονειρα που ειχατε, τη ζωη που ειχατε φανταστει οταν μαθατε οτι θα αποκτησετε παιδακι και ολα οσα μπορει ευκολα να φανταστει οτι νιωθετε ενας ανθρωπος. Ειστε πολυ σημαντικοι ανθρωποι και κατα την αποψη μου πρεπει να συνεχισετε να εκφραζεστε μεσα απ αυτο το blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή Χρονιά με πολύ δύναμη και πολλά χαμόγελα στη θύμηση της μικρής Ιωάννας. Από τότε που σας γνώρισα δεν υπάρχει μέρα που να μη σκεφτώ την Ιωάννα. Εχθές το βράδυ χαμογελούσα με τα βιντεάκια της.Τη βλέπω και την ξαναβλέπω.Είναι τεράστιο αυτό που έχετε κάνει και ο μικρός σας θησαυρός ζει και προσφέρει μέσα από εσάς.Είστε άνθρωποι με τεράστια αποθέματα αγάπης καιέχετε πολλά να δώσετε.Σας αξίζουν πολλά.Πάρα πολλά.Σας ευχαριστώ που σας γνώρισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είστε ηρωϊκοί γονείς. Είστε από τους ανθρώπους που αξίζει να γίνονται γονείς και εύχομαι να αποκτήσετε μία μεγάλη και υπέροχη οικογένεια. Την Ιωάννα δεν θα την ξεχάσετε ποτέ... Οπως και γω δεν ξέχασα το αγγελούδι που έχασα πριν 5μιση χρόνια. Είπα θα πεθάνω, δεν αξίζει η ζωή, γιατί σε μένα και όλα τα συναφή. Εζησα και ευτύχησα να δω κι άλλα παιδιά. Ομως δεν ξεχνώ, δεν γίνεται να ξεχάσω, οι φωτογραφίες της είναι στο πορτοφόλι μου και γιορτάζω όλες τις επετείους μαζί της. Είναι το γούρι μου, ο άγγελός μου, ο λόγος για τον οποίο έγινα καλύτερος άνθρωπος, είναι μαζί μου παντού και πάντα. Το πρώτο μου παιδί, άλλωστε. Ομως χωρίς τη μεγάλη θλίψη πια. Η Ιωάννα θέλει γονείς χαρούμενους, τη χαρά την επιλέγουμε εμείς, όπως είπες. Για την επιλογή αυτή δε μετανιώνεις ποτέ. Και πίστεψέ με: όταν την επιλέξεις με μαγικό τρόπο θα σε επιλέξει κι αυτή. Να είστε πάντα καλά και να βοηθάτε με τον τρόπο σας τους γονείς να ενημερώνονται για όλα αυτά τα δεινα που μπορούμε να προβλέψουμε. Αν μη τι άλλο γι αυτά. Για όλα τα άλλα η τύχη κι η ζωή αποφασίζει. Εμείς οφείλουμε να αντέχουμε και τραβάμε μπροστά παρά τις αντιξοότητες. Αλλωστε, όλα είναι για τους ανθρώπους. Σας εκτιμώ βαθύτατα, είστε ένα ζευγάρι δυνατό και δεμένο και παράδειγμα προς μίμηση. Να είστε πάντα γεροί και πολύ ευτυχισμένοι. Ακούγεται όσως ουτοπικό τώρα αλλά πιστέψτε με: σύντομα η ευτυχία σας θα είναι μεγάλη και γιατί υπήρξε η Ιωάννα, για τη δύναμη που θα σας δίνει και για την όμορφη οικογένεια που θα αγκαλιάσετε στο μέλλον. Κι αν φεύγει και κάποιο δάκρυ κάθε φορά που αντικρίζετε τις όμορφες φωτογραφίες της, μη σας παίρνει από κάτω. Ο άγγελός σας σας βλέπει πάντα από ψηλά, πάντα. Σας χαμογελά και ξέρει ότι τη σκέφτεστε. Σας λατρεύει. κι είναι υπέροχο να σε λατρεύει μία τέτοια αγνή ψυγή στον ουρανό. Σας εύχομαι τα καλύτερα και να είστε ευλογημένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειστε υπέροχοι άνθρωποι!!!!Η Ιωάννα είναι πάντα στην καρδιά μας!!<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλη χρονια και καλη δυναμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή χρονιά και εύχομαι να είστε πάντα τόσο δυνατοί και υπέροχοι άνθρωποι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή Χρονιά και από εμάς..
    Συνεχίζουμε να σας σκεφτόμαστε με αγάπη, συνεχίζουμε να αγαπάμε με όλη μας την καρδιά την Ιωάννα και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για όσα μας έμαθε η ομορφένια..

    Είμαστε ακόμα εδώ και δεν θα σταματήσουμε ποτέ να θεωρούμε την Ιωάννα τον πιο σημαντικό άνθρωπο που πέρασε από τη ζωή μας..

    Ιωάννα, όπου και αν είσαι, ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλή χρονιά εύχομαι και στο εξής να σας συνοδεύουν μόνο ευχάριστες στιγμές..όσο αυτό φυσικά γίνεται! Να είστε πάντα καλα!

    Κάνετε ένα σπουδαίο έργο, την ενημέρωση!

    Σας φιλώ γλυκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλή χρονιά! Να είστε γεροί και ευτυχισμένοι και να αποκτήσετε μία μεγάλη και υπέροχη οικογένεια. Σας αξίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ena exo na po oti h dinami sas einai anepanalipti k oti me kanate na do alios ta pragmata distixos otan ta exoume ola k efkola den mporoume na ta ektimisoume opos prepei k mono mesa apo teties istories mporoume na ktalaboume poso tixeroi mporoi na eimaste k na arkoumeste se oti exoume sas efxome olopsixa na parete stin agalista sas ena kakomi moraki k na to megalosete me tosi agapi k eimai sigouri oti h aoanitsa tha einai kapou ekei kotna k tha xamogelaei mazi sas.mpravo re paidia mpravo sas....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. σας εύχομαι η νέα χρονιά να σας φέρει τη χαρά και την ευτυχία που δικαιούστε, γιατί όχι και με την γέννηση ενός μωρού, που θέλω να πιστεύω ότι θα κάνει τα συναισθήματα που βιώνετε τώρα να μείνουν σε μια γωνιά του μυαλού που δεν "ενοχλεί" όπως τώρα.΄Οσο για την Ιωάννα, όσοι την γνωρίσαμε έστω και για λίγο, θα την θυμόμαστε για το χαμόγελο και τη δύναμή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαργαριτα Βασιλειου23 Ιανουαρίου 2013 στις 3:50 μ.μ.

    Καλη χρονια και ο θεος να σας δινει δυναμη!τα ιδια περασα κι εγω.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σας ευχομαι καλη χρονια μεσα απο την ψυχη μου.
    την Ιωαννα την σκεφτομαι συνεχεια και ενα κερακι αναβει παντα γι αυτη οταν τυχει και παω εκκλησια. ξερω οτι ο πονος σας δεν θα φυγει ποτε κατ ουσιαν, αλλα και μονο το γεγονος οτι συνεχιζετε τοσο δυναμικα την ζωη σας, δινει ελπιδα σε ολους εμας και συνεχιζουμε τον αγωνα μαζι σας. ελπιζω, οπως και οι υπολοιποι, η νεα χρονια και η Ιωαννα να σας στειλει κατι καινουριο και μοναδικο!
    με πολυ εκτιμηση
    αργυρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλή χρονιά παιδιά, με υγεία και αγάπη! Γιατί είναι οι κινητήριες δυνάμεις για όλα!!! Είμαστε μαζί σας, δίπλα σας, σε κάθε σας προσπάθεια και με όποιο τρόπο νομίζετε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε, πέρα από το να συνεχίζουμε να κοινοποιούμε για το ΣΜΑ. Η Ιωάννα δεν φεύγει ούτε μια μέρα από το μυαλό μας, γιατί σας το είπα ξανά, όταν γίνεσαι γονιός, είσαι γονιός πια για όλα τα παιδιά του κόσμου...
    Συνεχίστε, γιατί έτσι είναι η ζωή, και μαζί σας θα συνεχίσουμε να στέλνουμε στην γλυκιά Ιωάννα την αγάπη μας, μέσα από τις πράξεις μας. Ας είναι οι προσπάθειες όλων μας σε μια κατεύθυνση: να έχουν όλα τα παιδιά μια υγιή και όμορφη ζωή :-)
    Με βαθιά εκτίμηση και σεβασμό
    Ελευθερία Κιαλέ, Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλη χρονια μαμα και μπαμπα της Ιωάννας μας.Σας ευχομαι πραγματικα καλη δυναμη και πολυ πολυ χαρα να ερθει και να φωλιάσει στις καρδιές σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλη χρονιά σε όλους σας εκεί μακριά!!
    Ευχομαι αυτός ο τοίχος που έχει πάνω του μόνο χαρούμενες στιγμές να γεμίσει με ακόμα περισσότερες μέσα στο 2013! Πάντα με την Ιωάννα στο κέντρο όλων όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αγαπημενοι μας γονεις,καλη χρονια!
    οταν δυο γονεις αντιμετωπιζουν με τετοιο ηρωισμο κ δυναμη μια τετοια κατασταση ειναι αδυνατο να μην ειναι δυνατοι!!!!
    σιγουρα δεν γινεται να εισαστε οι ιδιοι κ αυτο γιατι οταν καποιος που αγαπαμε τοσο πολυ κ φευγει..περνει ενα μεγαλο κομματι του εαυτου μας!το μελλον ειναι αγνωστο...ευχομαι ομως ολοψυχα απο εδω κ περα να ειναι γεματο απο αγαπη κ χαρα για σας!το εργο σας για την ενημερωση του sma ειναι καταπληκτικο,κανατε πραγματα που δεν εχουν κανει αυτοι που θα επρεπε!!!!ειμαι σιγουρη οτι η Ιωαννα ειναι πολυ χαρουμενη για αυτη την συνεχεια σας!με ολα αυτα που γραφετε στην σελιδα για την Ιωαννα δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσες ζωες κ σκεψεις εχετε αλλαξει..την Ιωαννα δεν την γνωρισα απο κοντα ,αλλα πονεσα πολυ σαν να ηταν παιδι μου!πιστευω οτι δεν ειμαι η μονη που νιωθει ετσι!!!θα την θυμαμαι παντα να τραγουδαει το γουργουρητο τραγουδακι της,οπως κ την παμπονηρη φωτεινη κ χαμογελαστη μουριτσα της!!!
    με αγαπη κ σεβασμο,Μαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βίκυ μου, σας εύχομαι ολόψυχα να έχετε μία νέα χρονιά γεμάτη από πολλή υγεία, περισσότερη χαρά και λιγότερη θλίψη. Μπορώ να καταλάβω ότι τα τελευταία δύο είναι πολύ δύσκολα καθώς η έλλειψη της Ιωάννας από τη ζωή σας είναι πολύ έντονη. Το παρελθόν δε θα σβηστεί ποτέ από το μυαλό και την ψυχή σας για όλα αυτά τα έντονα ευχάριστα και συνάμα δυσάρεστα συναισθήματα που ζήσατε. Είστε νέοι άνθρωποι και προσπαθήστε να πάρετε το κουράγιο να ζήσετε όπως σας αξίζει. Με την γλυκιά ανάμνηση της Ιωάννας που πάντα θα σας συντροφεύει, θα τα καταφέρετε. Είμαι σίγουρη.

    Σας εκτιμώ βαθύτατα και ας μη σας γνωρίζω. Η ιστορία σας με έχει αγγίξει πολύ.

    Ασπασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τα πάντα συμβαίνουν για κάποιο λόγο
    Καλή Χρονιά και δύνα μη να αντιμετοπίζουμε ότι μας προκύπτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλή χρονιά, υπέροχο ζευγάρι!

    Ένα μεγάλο ευχαριστώ που μοιράζεστε μαζί μας τις σκέψεις σας και μέσω αυτών ενημερώνεται και δίνεται ελπίδα σε πολλούς ανθρώπους. Δεν κάνατε απλά ό,τι κάθε γονιός θα έκανε στη θέση σας, θελήσατε να δώσετε πολύ χαρά στην Ιωάννα (όπως κάθε γονιός) αλλά και να μοιραστείτε μαζί μας το SMA για να μην πληγωθούν άλλοι γονείς. Αυτό το τελευταίο δεν θα το έκανε εύκολα κάθε γονιός και γι΄ αυτό είσαστε αξιοθαύμαστοι.
    Είμαι σίγουρη πως η ζωή θα σας ανταποδώσει το καλό που κάνετε!

    Σας εύχομαι να έχετε μια υπέροχη χρονιά keeping smiling!

    Τζένη

    Υ.Γ. Α, ξέχασα να σας πω πως ο τοίχος με τις φωτογραφίες είναι υπέροχος!! Σας θαυμάζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλησπερα και Καλη,ομορφη,χαρουμενη Χρονια και απο εμας!
    Οπως εχουμε ξαναπει εισαστε ΓΟΝΕΙΣ με ολη την εννοια της λεξης..κανατε το καλυτερο για το παιδι σας...σταθηκατε με ψηλα το κεφαλι,παραμερισατε τον πονο σας και δωσατε στην γλυκοπαραμυθενια υπεροχες,γλυκες,ομορφες στιγμες...αυτες πρεπει να κρατησετε παιδια!!Η απωλεια της Ιωαννας ειναι οτι σκληροτερο,αδικο μπορουσε να σας συμβει,ολοι οσοι εχουμε παιδια σας καταλαβαινουμε απολυτα...ομως βοηθησατε,ευαισθητοποιησατε τοσο κοσμο,εισαστε πολυ δυνατοι ανθρωποι αυτη ειναι η αληθεια!!Σας παρακαλουμε να συνεχισετε την ενημερωση μεσω της υπεροχης σελιδας σας και να εισαστε σιγουροι οτι κανετε το κοριτσακι σας περηφανο και χαρουμενο ακομη πιο πολυ!!Ενα μεγαλο ευχαριστω απο ολους μας..ειμαστε παντα διπλα σας σε αυτη την προσπαθεια..να ξερετε οτι ανυπομονουμε και λαχταρουμε παντα να μαθαινουμε νεα σας και Βικυ και Σπυρο οι ανθρωποι που αγαπησαμε δεν ξεχνιουνται και δεν φευγουν απο κοντα μας ποτε..και η Ιωαννα σας,η Ιωαννα μας θα ειναι παντα στο μυαλο και στη καρδια μας!!Σας αγαπαμε πολυ Τονια-Βασιλης Κωνσταντινος και Δαναη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ευχομαι ο Θεος να σας δινει παντα δυναμη και να σας χαρισει πολλα παιδια...εχετε εναν αγγελο να σας περιμενει στον παραδεισο οπως λενε και οι πατερες μας....να ειστε γεροι να θυμαστε το γλυκυτατο αυτο αγγελο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Kαλή χρονιά Βικυ και σε σας! Είμαστε εδώ και σας διαβάζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. καλη χρονια να εχετε!!!! και εμεις μαζι σας..προχωραμε αλλα δεν ξεχναμε και πανω απο ολα νοιωθουμε οπως μας διδαξε η Ιωαννα και εσυ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλη χρονια Βικη και Σπυρο!Σας ευχαριστουμεγια την ενημερωση που μας εχετε προσφερι και σιγουρα εχετε σωσει πολλους γονεις απο τον πονο που οι ιδιοι βιωσατε.Εγω δεν ηξερα τιποτα για το SMA,εμαθα απο εσας κι ενημερωσα και αλλα ατομα γυρω μου,οπως σιγουρα θα εχουν κανει και πολλοι φιλοι που αποκτησατε μεσα απο αυτο το μπλογκ.Η προσφορα σας τεραστια.Θα ηθελα να σας ευχαριστησω ομως και για αυτα που μοιραζεστε μαζι μας εδω και μας κανει να σας αισθανομαστε φιλους μας.Καθε μερα μπαινω στο μπλογκ και βλεπω τα βιντεο της Ιωαννουλας μας.Πολυ ομορφο μωρο,με πανεξυπνα ματακια!Με κανει και χαμογελαω παντα. Κανενας δε μενει ιδιος επειτα απο καθε εμπειρια.Παντα υποαρχουν σταθμοι στη ζωη μας που μας αλλαζουν,για ολους ερχεται αυτη η στιγμη.Ειναι οι ευκαιριες που μας δινει ο Θεος με ελευθερη βουληση να αλλαξουμε προς το καλυτερο ή το χειροτερο.Εσεις μετουσιωσατε τον πονο σας σε αγαπη και προσφορα προς τους συνανθρωπους και αυτο ειναι που σας κανει αξιοθαυμαστους.Δε μπορουν να το κανουν ολοι,πιστεψτε με!Να ξερετε οτι ολος αυτος ο πονος θα γινει χαρα καποια στιγμη γιατι αυτο το συμπαν φτιαχτηκε με ισορροπια.Παντα υπαρχει το αντιβαρο σε ο,τι ζησαμεκαι θα ζησουμε.Ευχομαι να ερθει γρηγορα στη ζωη σας αυτη η χαρα.Εγω θα ειμαι παντα εδω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλή χρονιά σας εύχομαι και εγώ. Η ανάμνηση της Ιωάννας να σας δίνει δύναμη και ελπίδα πως θα βοήθησετε πολλούς νέους γονείς. Η στάση σας, η μαχητικότητά σας, μας έχει εμπνεύσει, έχει μιλήσει απευθείας στην καρδιά μας. Είστε μοναδικοί που προσπαθείτε να είστε χαρούμενοι. Θέλει πολύ κουράγιο.
    Ο τοίχος που φτιαξατε είναι υπέροχος. Να την θυμάστε πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλη χρόνια, ΒΙκυ κ Σπύρο!! Εύχομαι ολόψυχα ο νέος χρονος να σας γεμίσει την αγκαλιά με ενα μωρακι! Η Ιωαννιτσα δεν ξεχνιέται με τίποτα... ακομη κ απο εμάς που δεν την γνωρίσαμε ποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλη Χρονια με υγεία και δύναμη και υπομονη για να ανταπεξελθουμε στη ζωη μας! Για μια ακομα φορα να σας πω οτι ειστε αξιοθαύμαστοι και η Ιωαννα θα ειναι παντα εδω στις καρδιες μας στο μυαλομας γιατι την αγαπησαμε ολοι πολυ. Το κοριτσακι σας δεν θα ξεχαστει ποτέ οχι μονο από εσάς αλλα από ολους μας. Εγω στην δεκα μηνων κορη μου της λεω για την Ιωαννα σαν παραμυθακι μεχρι να καταλαβει οτι αυτη η παραμυθένια πριγκίπισσα ειναι αλήθεια! Εύχομαι ο νεος χρονος να σας δωσει ενα γερο μωρο αλλα πανω απο ολα υγεία,δυναμη,υπομονη και επιμονη για τη συνεχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλή χρονιά να έχετε!
    Να είστε ευλογημένοι γιατί έχετε βοηθήσει πολύ κόσμο με το blog σας και πολλα παιδάκια, μα το σημαντικότερο μας υπενθυμισατε να ΖΟΥΜΕ και να ειμαστε ευγνωμωνες με τα λιγα, με τα απλα..μας μαθατε οτι η αισιοδοξια ειναι σταση ζωής και μας κανατε καλυτερους ανθρωπους!πολλα ευχαριστω, η σκεψη μας ειναι μαζι σας να το ξερετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Είσαι ένα θαυμάσιο πλάσμα.Είσαι θησαυρός...Να είστε ευτυχισμένοι! Το μήνυμα σας είναι πελώριο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή